GREETINGS TO MY ISRAELIAN FRIEND.

såg att jag hade fått en besökare från tel avivISRAEL så eftersom jag inte är så bekant med det placet så vände jag mej till min kollega google och första bilden som ploppade upp såg ut såhär:naaajzzzzzzzzzzzz.

HELLO MY ISRAELIAN FRIEND! MAY YOU STAY AS ONE OF MY BIGGEST FANS. AND  I HOPE YOU UNDERSTAND SWEDISH. because that's what you're gonna get. PÖSS.

idag har jag lärt mej mycket saker.
innan jag tar en dusch och fräschar upp mej inför morgondagens 5 timmars skrivande (ärligt talat, finns det någon idiot som tar fem timmar på sej att skriva en vanlig uppsats på riktigt?) av det nationella provet i svenska b. inte för att det blir en sådan lökig upplevelse men min matsäck består av majoriteten socker, fett och hål i tänderna och man ska sitta inspärrad med 30 pers i ett vitt rum. då känner man sej inte så gosig. speciellt när alla lite mognare inte-cola-och-lösgodis kommer sitta och sprida kaffestank i klassrummet och det ska man få stå ut med. i år satsar jag på ett snabbt och effektivt nationellt prov.

det är inte så spännande att vara invalid. idag jag jag åkt rullstol, slavat med min assistent mai, suttit framför tvn och såklart varit i skolan lekt någon tjej på family guy och gjort ingenting vettigt. ett besök hos skolsyster för att kolla mitt nya stock-ben. hon tyckte att det var rekordeliga grejer, jag tror nästan att hon blev lite impad för att en sådan liten människa kunde ha ett sådant oerhört kraftigt ben. även att omkretsen på min stock exakt över fotknölen är 21,5 cm och mitt vanliga friska ben har 19 cm. sen fick jag reda på att jag är hela 1,71 m lång och att jag är tvungen att sitta med foten högt 24/4 så att jag inte får en propp.

idag fick jag tillbaks min dator, 2 veckor utan min livspartner lappis har verkligen tärt på vårt förhållande. när man väl kom hem och skulle catcha up på alla lost moments vi har så kom jag underfund med att herr staff har skitit i att ge mej mitt lösenord. så här satt man och försökte knäcka koden till sin egen dator, helt förgäves. snacka om att blåsa små barn på konfekten. där fick man allt på käften för alla gånger jag sagt datA istället för datOR. hoppas han är nöjd och att hämnden var ljuv.

föressten så berättade tågtanten (hon som kilar runt med rullatorn som piper och som man stoppar korten i) att skillnaden mellan data och dator är att data är informationen som finns på datorn och datorn är själva plastlådan. dagens lärdom.

nu skiter vi i det här. men imorgon då är jag tillbaks. inga mer one-inlägg-days längre. hååll ut mina vänner, hååll ut!

BREAKING NEWS, DET FINNS FETMA PÅ MIN KROPP
idag satt halva BP2B och hade den fridfulla muntliga delen i nationella svenska B kursen. och vips såg jag att min högra fotled var dubbelt så stor som min vänstra. ingen aning om det har någonting med att min högra knä har knakat eller om den bara har samlat på sej en viss ostbåge-påse som jag käkade i lördags. hur som helst så ser det SJUKT ut. jag har chockat halva skolan, min rektor henke och min business manager. ärligt talat så är det ganska kul att ta på sitt ben och känna att det är tjockt. men på riktigt så är det ju bara äckligt läskigt. hejhopp, så fick man en stock uppstickande ur skon liksom. men framtiden får utvisa vad jag har för medicinskt fel den här gången. känns som att någon åldrig kille bland molnen motarbetar mej för fullt just nu. nu måste jag gå och lägga foten högt och be böner på alla religioner jag kommer på så att svullnaden sjunker någongång.

sad sporty spice
ännu en måndag. tänk att för en vecka sen så var jag happy och tvåbent. idag var jag skabbig sporty spice med ett och ett halvt ben och två kryckor. tur att min vän caroline också var lite sportyspice idag så att jag kunde känna lite gemenskap. hade jag fått gjort vad jag ville nu så hade jag satt på mej ett par jeans. ett par riktigt tighta brallor. sen hade jag bränt upp mjukisbrallan och sprutat t-röd på brasan och spottat. menmen, istället för massa fire-action så ska jag fokusera på att ligga framför tvn och se bedrövad ut. snart börjar faktiskt mitt favoritprogram familjen annorlunda så det är bara att dra upp smilgroparna för roligare än såhär blir det inte.

2 minuter live från annies liv.jag har ätit en hel påse mandelbiskvier på tjugo minuter. jag har inte ens kommit fram till om det är godis eller inte. fast det står faktiskt cloetta på plus att det ska vara gott som godis. ärligt talat så slutade det vara gott efter dom första fem minutrarna, nu vill jag mest dricka vatten.

något jag inte vill är att skriva ett tal som jag ska presentera som min nationella muntliga prestation i svenska B. det hade jag redan gjort förra veckan, ett tjusigt stycke om engagemang och påverkan. men eftersom min dator har kremerats så har jag inget annat val än att skriva ett nytt. rolig söndagskväll - här sitter jag, törstig, och inte ett dugg engagerad eller påverkad.

en bra speciell dag och en dålig speciell dag och en dryg annie.

ikväll skulle jag ha suttit med en tjockt gäng väninnor och ätit flottig mat och degat framför televisionen, men tyvärran blev den helkvällen inställd på grund av brist på något. uppfattade inte om det var brist på skjuts eller brist på motivation.

men nu sitter jag här i soffan hemma hos familjen mao med el chico bonito fredrico. han tvingar mej att kolla på VM-kvalet, i och för sej så gillar jag sveriges landslag och sånt där, men jag är inte i psykiskt tillstånd att titta på ljuvlig fotboll just nu. istället terrioriserar jag honom med att smaska nötcreme högt och ljudligt.  för när fredrik tycker att jag är för högljudd brukar kan pussa mej för att jag ska hålla truten, men pussar han mej nu när jag äter nötcreme så får han allergiskchock och kolar. riktigt spännande.

annars så är det en speciell dag idag, freddans söte lillebror fyller hela 16 år idag (och ladies, han är i skrivande stund även singel) och freddans lillasyster har åkt till akuten. hon har lirat fotboll och knakat knät precis som jag. det känns bra att jag som är över 9 månader yngre än henne har fler erfraenheter på den fronten. stackarn, men jag kan ju med all sannolikhet säga att jag vet hur det känns. nu ska jag nypa freddan i fläsket och fortsätta skrika MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL så fort han lämnar rummet. adjö.

PS. älska robinson-jarmo! han är min nya officiella idol.

kryckor till skallen please.

jag lever och jag kan gå, alltså sätta den ena foten framför den andra och ta mej framåt utan hjälp av kryckor. fast det är jag inte helt hundra på om det är så speciellt bra att göra i mitt tillstånd så jag känner att det inte riktigt är läge att chansa. känns inte så illa som det gjorde när jag knäckte knät förra året innan operationen så det kanske inte är helt kört, men å andra sidan så är jag van vid att ha ont så jag vet inte hur farligt det är egentligen. ska hur som helst till doktorn på måndag och ha the big judgement day.

image252
ge mej gips från foten till röven! JIIHUU


det händer alltså inte så mycket nu och det som väl händer går sakta. första lugna helgen på länge, men det kanske bara är bra. ikväll ska jag hyra film, ligga i soffan och äta ostbågar med freddan. idag har jag haft samma kläder som jag hade igår, jag har mått psykiskt dåligt för det hela dagen igår i vetenskap om att jag skulle vara tvungen till det och även idag då jag faktiskt hade det. anledningen till det var att jag skulle sova borta och inte kunde bära en väska stor nog som mina kläder fick plats i, förstår ni hur illa sånt här med kryckor är?

jag har gått mer på kryckor än utan på gymnasiet. alla i min skola kommer att komma ihåg mej som "den där tjejen på kryckor". till och med min ursöta mattant lägger märke till det, hon hade tycka-synd-stund för mej idag. det är många som har haft tycka-synd-stund för mej idag. även fast alla fattar att det är mitt eget fel. jag vet att man inte ska hoppa när man har opererat knät och ett halvt korsband. jag är inte dum. men jag vet också att känner annie för att hoppa, då jävlar hoppar annie, och i onsdags på gympan så kände annie för att hoppa. jag gör alltid som jag vill. grejen är bara att jag inte alltid vill så logiska saker. så ni kan ju tycka synd om min hjärna som är spontanitets-skadad istället.

nu jädrar i mej ska jag byta kläder. vi hörs när vi hörs. det här med handikapp-blogg har aldrig varit någon hit.

hasselnötens myndighetsdaggrattis jennie!


FRÅN OCH MED IDAG FÅR DU ADOPTERA OCH SPELA PÅ HÄSTAR!

bra annie.

nu har jag nyss kommit hem. jag hoppade fel på gympan idag. jag hade glömt mitt skydd hemma. landade på fel ben. bella som stod tre meter ifrån hörde också hur det knakade. jag fick åka ambulans för första gången i mitt liv. jag har nekat ambulans tre gånger, men idag hade jag inget val. jag hatar ambulanser. jag fick åka ambulans mitt i stan, undersökning på HC i centrum. röntgen på sjukhuset. 5 timmar på akuten. rullstol och kryckor. jag har vätskebrist för att jag har grinat hela dagen. ska tillbaks om en vecka för jag hade för ont för att dom skulle kunna känna efter exakt vad det var. ingenting är brutet, men korsbandet har nog rykt helt, någon annan mojäng var också av och minisken sitter nog kanske inte på rätt plats heller. ingen aning, men ont gör det. förmodligen operation igen och ett till år blandat med kryckor, skydd och sjukgymnast. 

har precis käkat mat för första gången på 9 timmar. nu ska jag duscha och sen har jag läxförhör på ett helt kapitel i företagsekonomi imorgon så jag får väl sitta uppe hela natten. jag är arg, ledsen och jag ska aldrig hoppa igen. jag orkar inte mer.

dagens visa.


och vi avslutar med en lite mer happy song till min positiva lista.

POSITIVA LISTAN

såhär innan läggdags så ska jag lyfta upp min dag från den leriga botten den hamnade på imorse med hjälp av ett tips från sugarpie-jossan - positiva listan. bra saker med dagen som ska ge en känslan av att man inte är helt oduglig.

- handikappade annie orkade lika mycket som fullt funktionella ÅFK på träningen
- jag har gjort reklam för det helt lagliga musikprogrammet spotify
- jag har bjudit låtit min syster och bror sno kladdkaka som jag bakat
- det är sovmorgon till lunch imorgon
- jag sa att min lillebror hade blivit lång
- jag sa att min mamma såg ut som linda bengtzing i håret
- jag hjälpte jennie på matten idag
- jag sa att jag var stolt över caroline
- jag har promenerat 4km utan att klaga
- jag har tyckt synd om firefighterfredda som har halsfluss
- jag har gett en person bra musiksmak
- det har bildats en utomstående fanclub för mina fina benböj
- jag har tackat för en vacker vägbeskrivning som jag fick i lördags
- jag är har TVÅ outfits på första sidan på minoutfit.se för att jag har många röster
- jag har skrattat
- jag har hjälp pappa att vrida på en spak i källaren eftersom han inte är hemma

16 grejer får räcka med tanke på att jag har varit vaken 16 timmar, det är ju en bra sak i timmen! jisses. har jag gått och blivit en god människa? nej, det är klart att jag inte har. ni har bara inte sett min negativa-lista (;

fotbollspensionär
nu har jag varit fotbollshårding. även fast jag numera tror att jag ska knäcka lårbenshalsen varje gång bollen kommer i närheten och bli rullstolsbunden om jag sparkar. så man kanske kan kalla mej fotbollspensionär nu för tiden. AC/DC, cirkelträning och lite finlirs övningar. allt avslutades med en ljuvlig avslappning då hela laget la sej mitt på golvet och låg där. antar att inte min kära sjukgymnast eller farbror doktor snokar i min blogg så jag kan skriva att jag faktiskt rörde bollen över tio gånger med vänster fot och någon gång med högern även (zlatan watchout!).  tur att dom inte vet vart jag bor, då hade man garanterat fått smörj. satsar stenhårt på träningsverk imorgon, får jag inte det så blir jag djupt besviken.

turban, snö, kladdkaka och AC/DC

hallå fääns!

idag har jag varit en surkorv. det var massa snö ute, äcklig mat och till på köpet så kommer jag inte att se röken av min kära lappis förrän om en vecka. vet ni hur lätt det är att göra någonting i min skola utan en dator? nej precis. och här får man vara utan i TVÅ VECKOR bara för att den där satans hårddisken tog självmord. då var jag arg ett bra tag och skaffade en turban på skallen.

sen var jag arg när jag kom hem och bestämde mej för att den här dagen minsann kunde ta sej i brasan. jag skulle ha så tråkigt som möjligt och fan läsa naturkunskap eller något och bara plåga mej själv. så jag tröstbakade en kladdkaka till och med. för fem minuter sen ringde syrran och sa att hon hämtar mej om tjugo minuter. så min käre lillebror kan ju hålla till godo med kladdkakan så länge, för nu drar jag.

dom sista fyra timmarna på dygnet ska bli tydligen bli roliga. jag har äran att köra cirkelträning med hela härliga ÅFK. tur att dom gillar mej för nu ska jag dra med mej en av mina vackraste AC/DC och köra SVETTPOWER så att ingen ska kunna stå på benen imorgon, JIIIHAAA. hey ho let's go!

todays annie.

tisha med finfint budskap från ubbe, svart kofta, specialedition jeans, mördarkängor, armband och ett jävla ruffs med en liten fläta någonstans där bak.  inspiration från en "oj, jag sov visst lite för länge" morgon.

nowhere and everywhere.

nu ska jag gå och lägga mej I TID. fast först ska jag prata i telefonen i några timmar. sen ber vi en tyst eller högljudd bön för att lille lappis återuppstår imorgon så att det blir lite seriöst bloggande. tills dess tänkte jag bara skriva att jag ÄLSKAR FAMILJEN ANNORLUNDA. det är sååå bra. hahaha. okej, nu behöver jag inte överdriva men det är hur som helst ett hyfsat skojigt program. HEJPA.

dagens visa.

gränslöst skön.

back on track

idag bjöd min granne restaurang-mormor på fetaostfylld kyckling med bacon, ris, broccoli och mormors egna svartvinbärsjuice, jag har ätit tre portioner och jag känner att det var ödet att jag tog mina baggyjeans imorse. jisses alltså, hade min mormor öppnat riktig restaurang så hade hon varit tätare än en oljemiljardär. men det hoppas jag att hon inte gör för då har hon ju inte tid att göda mej.

för er som har missat det så är det måndag idag. det är ett sånt där väder då man är störd om man har tygskor (host, ojsan) och blir sorgsen i lungan av att bara kolla ut, vårluften är putsväck. och sen blir jag arg av alla feta bilar som ska gasa brun snö på över alla stackars fotgängare som går hem från 15.12 bussen, mår klimatet verkligen så jäädra dåligt att snön behöver vara brun egentligen VA?

ikväll hade jag tänkt studera lite, men jag tror att det är viktigare för min framtid att titta på gamla hederliga top model 3 avsnitt, dricka té och somna i soffan. innan jag lägger mej i soffan så ska jag passa på att skänka en tanke till min kära dator lappis som fortfarande är utan hårddisk. den där transplantationen tog en helvetes tid och jag funderar vilket rikspucko som kom på att hårddiskar ska skickas på posten, fattar posten inte att min data redan är död och behöver återupplivas innan den blir omodern?kom jag ihåg att säga att jag har skaffat mej ett extrajobb? 20 öre timmen.

yesterdays annie.
krull, oversizelinne, högklackat, trashade tights, miniaxelväska, skinnjackan, balmain-inspirerat bling.

it seemed like a good idea at the time.


den 21 mars 2009 - datumet vi fann distriktets tightaste röv.

runt klockan 20.30 satt jag och min trogne vapendragare mai på en outforskad buss med namn 43 mot främande landskap. efter två timmar artonårsfest i järbo så drog vi vidare på en lite mer bekant  buss, ettan mot valbo. där bjöds det på 2 ½ timme artonårsfest till. det blir ju aldrig riktigt som man tänkt sej, men nästa gång ska jag nog prova att tänka lite innan. klockan tre låg jag i min säng. det sägs ju att man kan festa i flera dagar när man är ung, så jag antar att jag har blivit gammal, för en kväll tog knäcken på mej. nu ska jag fortsätta med att må som jag förtjänar. hejpa.

dagens visa.

älskar den här låten.  TURN IT UP, här ska taggas!!

saturday morning.

HOLA HOMBRES!

hade en riktigt nyttig dag igår, körde järnet på gymmet, stekte och tog en promsing hem i mörkret. kanske inte en sådan normal fredagskväll men vad gör det om hundra år. nu har jag nyss käkat lite frulle framför run's house, jag tror att jag ska bli som han när jag blir gammal, alltså inte tjock, neger och prälle, men annars så!tonight äre party gånger två som gälleer. åtminstone så får man väl ge det ett försök. min favoritnöt jennie fyller arton och ska ha fiesta fiesta och sen har hampus gått och blivit vuxen så man är bjuden dit med. härligt att när det väl är något roligt på G så är det för mycket roligt på G och så krockar det. menmen, även fast festerna är på olika sidor av gästrikland så ska det nog gå fint det med :D man kan aldrig få för mycket av det goda!

nu tror jag bestämt att jag ska ta mej en löparrunda i det häärliga vädret! JIHAA, SVETT BABY SVETT.

"life is not a sprint race, it's a maraton"
- rev run

living the life alltså.idag har jag varit i skolan i fem timmar och väntat på min data. men den nya hårddisken kom aldrig med posten så all väntan var förgäves. EN HEL HELG UTAN DATOR, jiiiiiiiiiiiiiiisses. ni kan inte räkna med några blogginlägg av klass här inte. har dragit en ride på gävle stad med freddan på eftermiddagen. annars ikväll ska jag liksom ta det lite piano och inte slå på några tangenter, måste vara högst möjligt utvilad inför morgondagen! då jädrar i lådan blir det inga lugna tider.

nu ska jag gymma satan, göra ett kärt besök till cancergrillen, käka fredagsmiddag och eventuellt somna framför tvn. vi hörs i någon lucka på min oerhört hektiska fredag.

DAGENS SPECIALARE: bullra med läpparna (ni vet när som man gör när man härmar en bil eller något) sen knäpper ni kort. det blir lika roligt varje gång man kollar på det nytagna fotot. hett tips för tråkiga stunder! se bild ovan för tjusigt exempel.

todays annie.
inte vår någonstans. björnborgstövlar, monki jeans, franströja.

dagens visa.


en glad snutt till en glad skrutt. starta morgonen med det här.

the day before tomorrow.


"på torsdag äts det ärtsoppa på lördag är det fest. men fredag är ändå den dagen som känns bäst. ge mej då kyckling det gillar jag mest. allt du vill och lite till allt för att må bra. kalkon eller kyckling jag vad du än vill ha. jag vill ha fredag idag!" - jäääaaah


jag har skjutit upp allting tills fredag. jag ska gå till skolan (!),min data ska vara lagad, ipoden ska fyllas, helgen ska ordnas, veckans andra gymning ska avklaras, cancergrillen ska besökas, vädret ska vara skit fint, arbeten ska göras, partykläder ska fixas och jag ska skaffa skönhetssömn så att jag blir snyggare än en photoshopad version av mej själv.

synd bara att det är minuter till fredag och jag är pigg som satan och klunkar c-vitamin. det bådar inte gott för att det ska finnas ork över tills imorgon. nu ska jag ta en varm dusch och sen ska jag kolla på omslaget till naturkunskapsboken, då brukar jag alltid bli skit trött och oftast somna.


robinson cruse, observera den komiska och oerhört vuxna ordvitsen!

a man got to do what a man got to do!


imorse klockan 05.04 vaknade jag av att jag hade så förbannat ont i skallen. då drog jag mej upp mosade i mej en ipren och somnade om till halv sju då jag vaknade med en solklar migrän. då stoppade jag i mej en alvedon och tänkte att jag för allt i världen inte kunda svika min engelska grupp eftersom att vi skulle filma idag. så idag har jag alltså gått på värktabletter, jädrans vad roligt det var alltså! det kändes som om man var hög (inte för att jag varit det, men om jag hade varit det så hade det nog kännts så).
 
vi har varit på högskolan och labbat, jag lyckades... INTE men eftersom jennie, amanda och jossan gillar mej ändå så spelade det ingen roll att jag total sabbade hela skiten. efter det tog vi en uppfriskande vårprommis i solan och sen lirade jag in filmen med min engelskagrupp. det är ett live nyhetssändning från gazaremsan HAHA, vi garvade igenom 4 tagningar, jag stod och högg med en stock, linda bombade viktors data och sen dog batteriet. JIPPI. det har varit en riktigt skojsig dag faktiskt. så med andra ord kanske man borde käka värktabletter lite oftare för att få det där lilla extra i vardagen? (oj, lät jag som en nybörjarknarkare nu?). jisses vad jag har garvat idag. när jag kom hem så har jag "sovit middag" (jag däckade) framför tvn i fem timmar.

klockan är 22.25, min data är fortfarande paj och nu börjar jag bli pigg.

todays annie.
idag körde jag spring-overload och hade solbrillor hela dagen. haha,
var så illa tvungen eftersom jag inte kunde lägga dom i skåpet utan att jag skulle krasha dom.

linne, jeanskjol, röda tights, bra att ha skorna, röda wayfarers.

dagens visa.

DET HÄR ÄR GREJER DET! dra på sov-tishan, skruva upp på max, ta en hårsprayflarra, hoppa i sängen, skrik och headbanga. ikväll bjuder jag på den perfekta låten. kör hårt!


(inte säker på om ljudet suger på mammas och pappas lappis eller om det är
dåligt ljud på klippet. men annars får ni spotifya låten, you don't wanna miss it!)

TREDJE GÅNGEN GILLT?

igårkväll lyckades jag krascha min hårddisk för trejde gången på ett år. det känns botten men samtidigt så känns det som att jag håller på att skaffa något slags rekord. som vanligt är massa härliga bilder och viktiga skolarbeten (bl.a ett helt prima klart  manus till nationella provet i svenska JIIHAA) är ute i cyperspace och kommer aldrig mer tillbaks. jag gick och tröst-shoppade ett par nya wayfarers (BILD NEDAN), eftersom jag redan har röda och bruna så fick det bli ett par klassiska svarta. solen skiner, jag har köpt årets första solbrillor och det är bara mars! men det blev jag bara glad för i fem minuter. min pappa tycker att jag är psykiskt stark som inte börjar böla, men ärligt talat så börjar jag bli van vid sånt här. IT suger.

nu ska jag käka lite kyckling. kvällen ska väl spenderas med att sitta vid mammas & pappas data och skriva om ett engelskaarbete som ska vara klart imorgon. sen ska jag trycka  mormors smaskiga bullar och komma på vad man gör på vardagskvällar när man inte har en dator eller tränar. lösa ett av livets mysterium med andra ord.

todays annie.

fransväst, tisha, levi's, blå converse, wayfarers.

skrivet från sängen igårkväll.
just nu sitter jag och bekantar mej med ett mycket hett alternativ till lördagens danspartners. jag är inte helt hundra än på att dom är dugliga till det, men alla är ju helt klart värda en första date. sen om det blir en andra kan vi ju komma överens om senare.

little pieces of the nothing that falls.
idag är det en skön-dag. inte en skön dag utan en skön-dag. jag blir så glad i magen av att folk kilar runt i vårjackor. så dagens ros till alla som gjorde det idag. flytet har inte sjunkit idag kan man säga, helt okej skoldag, lagat mat och varit och shoppat med mami sen drog vi till gymmet. jag körde "alla-maskiner-super-pass", dunkade slipknot (haha, mitt favvoband i sjuan) och svettades. sen övertalade jag min mor att låta mej köra bil hem. hon köpte "meen jag måste ju veta hur man kör bil när det är snorhalt också". så annie som inte har kört sen i somras skuttade i bilen och det gick minsann som på räls hela vägen hem.

mamma satt och bad tysta böner för sitt liv när jag frågade vart bromsen satt och med tanke på att resan startade med att jag råkade dra igång vindrutetorkarna på turbo och garva, få motorstopp mitt i vägen 3 gånger och fråga om hon kan växla lite åt mej, så man kan ju förstå att kvinnan va lite skakis. när jag kör bil så tänker jag att bilen blir genomskinlig och strålas upp på vägen igen precis som i GTA om jag skulle åka galet, inte att jag faktiskt kan dö på riktigt, så man kan ju fundera på hur säkert det är att låta mej fara fram i samhället egentligen (hoppas verkligen inte att mamma eller pappa läste det där).  som sagt så gick det finfint, ända tills jag kom in på gården och gjorde en super-duper-sväng rakt in i gatans största snödriva så att mamma fick krypa ut och pappa fick stå och svära och skotta fram stackars villevolvo i tjugo minuter medan jag garvade. känns som att nästa körlektion är en bit bort.

nu ska jag fortsätta med att göra sköna saker, typ äta cocopops med turkisk yoghurt, duscha läääänge och ha sovmorgon till lunch imorgon.

todays annie.

vit kavaj, grått linne, rocknrolljeans, älskade levi's dojer, fet ring, armband med hänglås

a small waste of time for one man, a big waste of time for mankind.

hello bạn ở lợn-mai, bạn là một ngọt fuck
(för alla som inte fattar vietnamesiska - det där var en hälsning till min kompis mai "hej på dej gris-mai, du är en söt jävel" står det)

just nu sitter jag och glassar på engelskan.  vi ska ju dra ihop ett nyhetsprogram och jag ska tydligen leka tanten med pärlörhängen (uuuh) i family guy (tack robin och viktor för den äran), ni hör ju själva hur seriöst det här är. jag har i alla fall skrivit klart mitt local news manus och jag ska rapportera om "järbo-gangsters" och "the naked man who fired up his clothes outside is swedish girls apartment" 50% är sant och ni kan ju gissa vilket, haha. så eftersom jag inte har så mycket livat att göra så sitter jag här brevid linda larsson och skriver roliga grejer på en översättningssida med massa olika språk. lika skojigt varje gång man klickar på översätt. kan jag starkt rekomendera! www.lexikon24.nu - en riktig höjdare. HAHA.who's who?när jag kommer hem så ska jag gymma. jävlar vad jag ska gymma. jag är skittaggad! bara SVETTAS SVETTAS SVETTAS. göra superknäövningar i turbofart ska jag också göra, måste muskla upp mina saftiga lår nu för jag får så jäkla ont i knät om jag inte tränar regelbundet. sen ska jag kanske ta mej en simtur (vissa här kommer ju in på VUXENSIM utan att visa leg, status status), gasa mej lite i ångbastun innan jag tar mej en bubblare och en hederlig finsk sauna på det.

på tiden att jag friskförklarar mej nu så att jag kan bli lite hälsosam och vara snäll och träna mitt onda knä igen. fast jag undrar fortfarande när allt snor ska försvinna från näsan. avdunstar det aldrig eller? 

dagens visa.

och nu sover vi till lite skönt gosig musik.
BTW. ALLESAMMANS, NI ÄR SKITDÅLIGA PÅ ATT KOMMENTERA! jag vet att ni är en massa pajsare som läser och inte ens en liten procent av er hostar upp en rad eller två. det är okej att skriva "annie, den här låten sög", "nu stavade du fel"  eller vad helst ni känner. kom igen nu, tyck något.

DAGENS SENSATION"den har arbetat med Vogue, Elle, Glamour, Allure, Amica, GQ och nu även APOTEKET" hahaha, här traskar man in på apoteket och ska köpa lite hederlig body lotion och sen står min hair repair flarra (belive it or not, men jag är ganska torr i skallen ibland) på en hylla och bara ser ruskigt obekväm ut. nu var det ju inte bara en flarra heller utan nästan hela serie. sachajuan är alltså en frisörprodukt som tydligen är lika viktigt som ipren och finns nu på apoteket, galet värre. men trevligt för mej som slipper knalla så långt när det tar slut. helt klart dagens sensation!

tävling


vaarför inte liksom?

THE RELEASE OF THE NEW SECRET RECIPE

jag har upptäckt att man kan göra egen glass. det står på vaniljvispsförpackningen. man vispar vaniljvispen sen om man vill ha någon smak så är det bara att blanda med (typ oboypulver, bär, frukt eller polkagrisar) sen kör man in det i frysen bara. hur lätt som helst. jag brukar dela in dom i portioner så är det bara att ta ut och käka. skitabra och dessutom godare än vanlig simpel och tråkig glass. jag tror fan att jag ska ta patent på det här. jag ska döpa det till glass på en minut. ni mina kära läsare får äran att läsa mitt secret recipe!

glass på en minut.

- klipp upp vaniljvispen
- häll den i en bunke
- vispa tills det blir fluffigt
- provsmaka
- häll upp i byttor
- kör in i frysen
- gör något annat ett tag
- ta ut och käka.


nitton och femtiotre hemma hos mej.


efter en lagom skoldag drog carra och jag en vända på stan. jag slog till på safe-klackarna, knappa 9cm får räcka för mitt knaggliga knä i nuläget. skaffade även med mej en tisha hem som jag ska fixi-fixa, ingen aning varför, jag bara fick en idé. varsinn paj på det sen fick carra ta mej i armen och sätta mej på tåget.
 
jag har en peace and love biljett som jag kan ta på, en kopp té här vid sidan och en matteläxa som jag ska göra i pauserna (öehm, jag vet att jag är lite för inne i tvburken ibland) på mitt nya favorit program, familjen annorlunda. 20.00 TV4, väldigt bra underhållning. jag får hoppas att uppgift 2118 i matte C kursen är lika underhållande, fast på något vis känner jag att jag kommer besviken på den punkten.

todays annie.

monki-jeansen, utnötta boots, peach-skärp, tröja.

dagens visa.


2005 - åttan - 14 år - lindanniemai - a song for the good old days.

PEACE AND LOVE - HERE I COME

för 3 sekunder sedan klickade min käre far hem en peaceandlove-biljett till mej. jesus, vad har jag gett mej in på?

jävlar i min låda brudar, nu kööör vi!

the story behind backyard babies affishen.här kommer man hem till sitt krypin från en helg borta och så är det helt rent! ladies and gentlemen, det är inte ofta man ser golvet när man kliver in i mitt rum kan jag be att få tala om. då känner man sej på det där duktig-humöret, typ "hmm, jag kanske ska sätta mej och sy en annie-kollektion" eller "hmm, jag kanske ska baka en komplicerad kaka". kvällen hade med andra ord kunnat sluta riktigt hälsosamt. men sen insåg jag att jag faktiskt är förkyld och slemmig, så är det lika bra att inse att tiden inte är inne för att vara duktig och käka glass direkt ur lådan (och när jag menar låda så snackar vi ingen söt liten ben & jerry's rulle utan en blaffig 2 litare).

men när alla dammråttor ligger och kvävs dammsugaren som små judebarn i auswitch så innebär det också att allting är rent och snyggt. jag tänkte visa upp min snyggaste ägodel (som egentligen inte är så buddah) från the chamber of buddah MIN BACKYARDBABIES-AFFISH.  när jag städar så brukar jag rätta till den så att den blir ren.

storyn bakom är helt random och inga konstigheter när det gäller fröken mellström. mitt på stureplan (yes, precis på mitten) mitt framför diverse uteserveringar, mitt på ljusadagen springer fröken mellström mitt ut i gatan och river ner den, tejpbit efter tejpbit, till alla stureplanares förskräckelse. sen tog jag min nufynna skatt under armen och en freddan som var så röd i fejjan av skam att man skulle kunna köra den där "kom nu ketchup så går vi" och ingen skulle garva, och knallade in på sturegallerian. om man har sådana där ögonblick i livet där folk verkligen tror att man är dum i huvudet, så räknas inte det där dit. det där var ett sånt där ögonblick där dom riktigt förstod att man verkligen var det.

TJOLLAHOPPnu sitter jag i killen på bildens soffa och glor på liverpool - manchester united. det är väl inte sådär skitspännnde men varje gång som liverpool gör mål så hoppar och skriker freddans pappa, det är riktigt roligt. plus att man alltid fikar när man kollar på fotboll. så jag kan mycket väl tänka mej att stå ut i 45 minuter till.

ikväll ska jag på kalas med släkten mellström. god mat och högljuda personer med andra ord. jag är skitförbannad på att prison break slutade så spännande så nu måste jag bryta mot lagen och tanka ner hela säsong två. här måste man bli kriminell för att kunna sova om nätterna, tack som fan.
 
freddan har stuckit nålar i hela kroppen igår, han berättade så detaljrikt att jag var tvungen att lägga mej ner på två stolar. visste ni föressten att dom stack lite nålar i en tant i kina sen kunde hon köra med kejsarsnitt utan bedövning? läääskigt. när fredda berättade det så la jag mej ner på golvet och skrek tills han blev tyst.

nu ska jag äta bullar och fortsätta kolla när freddas pappa hoppar i fotöljen och skriker "AAANNIE TITTA. TIIITTAA!"

hejpa.

dagens visa.


(klicka på pause på bandet, klicka på play på klippet, och HÖJ VOLYMEN så hör ni)

yesterdays annie. 
svart kofta, jeanschinos, converse, grå tröja, halsduk.

ni ser ju själva varför jag inte bloggade igår. jag hade chinos på mej och städade mitt rum. to wierd to blog helt enkelt.

more or less.idag har jag sovit till halv ett, lagat pastasås till min mamma, somnat om till klockan halv 4, gjort klart idrottsarbetet som skulle in idag och målat naglarna svarta. har en svag känsla av att jag har slösat bort en hel och prima ledig fredag. men så kan det gå när man har ett gökur i huvudet och är förkyld som en uteliggare i december.

sen vi sågs sist så har jag kommit på att prison break är tjooockt bra, så nu har jag skaffat mej en smygpassion för det. jag har även spenderat en massa timmar i mina tusenlappslakan som jag tant-handlade häromdagen. mot kvällningen så ska jag leka med freddan. det blir förmodligen indianajones på xbox, chirre och prisonbreak. nu ska jag slurpa fredagsmiddag med familjen mellström minus syrran (hur känns det att laga mat själv där i din lägenhet, siz?).

PEACE OUT.

sagan om vasse-valross.uuh vad jag är risig alltså. när jag satt på bussen imorse så kom jag inte bara underfund med att mitt busskort nog är avmagnitiserat utan även att jag lät som vasse-valross. nu kanske inte ni känner någon som heter vasse-valross men då ska jag berätta att det inte är så konstigt för han bor på rabovägen i ett memoryspel. jag och min gamle kära vän KG var nämligen mästare på memory när vi var unga. vi hittade på egna namn på alla djur (med tilhörande ljudeffekter) och poängsatte dom efter snygghet. t.ex. pandan var snygg så den fick man höga poäng för. sen satt vi och lirade i timmar med universums inlevelse vid varje vänt kort för maximal spänning. om och om igen körde vi, på liv & död och med ljudeffekter på högsta volym så det var inte konstigt att man blev svettig. jag känner nog ingen annan än mej och KG som är så lättroade av några brickor med tecknade djur. men det är nog därför jag gillar KG så mycket.

nu ska jag göra en ansträngning och redovisa lite moms. jag tror fröken börjar fatta att jag inte har gjort något på över 50 minuter.

dagens visa.

en av alla gamla annie&mai-hits. mai, this one is for you..

life will never stop surprising you, not those who are in it either.

 
efter fika, IKEA-häng (bokstavligt talat) och en tantig shoppingrunda så sitter jag faktiskt med min sabla uppsats här. jag har gjort en fråga och redan "råkat" dra ut kontakten ur datan 3 gånger. jag tror att jag ska tvinga mej själv en stund till, för det tar ett tag att komma på smarta saker med tanke på allt snor som ligger i vägen i hjärnan.

jag och mai hittade en rolig liten mojäng på IKEA som vi drog runt med. jag har köpt tant-saker som lakan och örngott för över tusen spänn, vuxenpoäng? sen bjussade jag mai på fika och vi tog en mjukglass till efterätt, inte så vuxenpoäng va? vi har haft en gosig kväll. tänk att jag har känt mai sedan jag var tre år, då jag såg ut som dynamitharry och hon som en megasize köttbulle och hon slutar ändå aldrig att förvåna mej!

en annan person som förvånar mej är min lillebror. idag stod han och bakade muffins, sen plingade hans polare på dörren och sen tog dom alla muffins och satte sej och kollade på fotboll. hallå, OLLE BAKAR MUFFINS?!?!?! sist han lagade mat så skulle han koka korv, då var han tvungen att ringa 4 gånger till pappa och fråga hur man gjorde.

1. ska man stoppa i korven före eller efter vattnet kokar?
2. ska man salta vattnet?
3. vilken temperatur ska man koka korven på?
4. hur vet man att den är klar?

sen vips får han för sej att baka kaka till sin kamrat som en och annan kvinnlig pensionär. livet är bra underligt. jävligt underligt att någon skriver på schemat att man ska sitta i skolan 08.20 imorgon och ha företagsekonomi B fram till lunch också. det är inte direkt friskt någonstans.

todays annie.


mössa mq, stor tröja monki, tights cubus, tisha + ring indiska, halsduk, shoes hm.

hellre positiv än realistisk.

jag sitter här i skolan med en tegelsten i huvudet, lutar jag mej lite åt ett håll så liksom tippar det över. men näepp, idag ska jag ignorera att jag känner mej sjuk som en liten rabiessmittad hund med snoröverflöd och göra duktiga saker. har lite engelska B kvar sen ska jag dra med min polare mai till valbo. mina vänner, det handlar inte om fysisk eller psykisk kapacitet här i livet, det handlar om inställning!

vi ska gå på IKEA, käka vaniljsemla (det är vaniljcremé istället för mandelmassa, UNDERBART, finns på madame) och sen ska jag hälsa på fille och hämta mitt omdöme som han skulle skriva. när jag återvänder till mitt hem så ska jag inte däcka av utmattning utan jag ska dra ihop en hel uppsats i idrott och hälsa sen ska jag sova i tid. det känns bra att man har en positiv inställning istället för en realistisk inställning. det blir roligare så, ett tag i alla fall.mai - en av mina favoritkvinnor. den positiva-inställningens trogna anhängare.

dagens visa.

jag älskar den här låten.

a pair of pjucks.


hittade på en ny h&mkatalog på köksbordet idag. jag tror fan jag vill ha dom här, dom känns liksom inte fula någonstans. (OBSERVERA ATT DOM INTE ÄR ETT DUGG ROSA, FÄRGEN HETER LJUS-ORANGE) och jag vet precis vad jag ska ha dom till!

urk på burk.

efter en oerhört god natts sömn (undra om jag ens sov något på riktigt?) så gav jag upp vid 05.00 och drack varannan isvatten och kokhet oboy, sen lyckades jag faktiskt sova till klockan halv åtta. dagen har jag spenderat hemma framför diverse meningslösa tvprogram, top model, filmer och hängt med mr darcy. jag pendlar mellan sängen och fotöljen och har fullt upp med att helt enkelt må kasst. förutom att vara lite lagomt roligt yr i bollen så har jag snor i varenda vrå av hjärnan och är  allmänt ofresch.

nu ska jag sitta här bakom mina fördragna persienner, glufsa mumsig mangosorbet (tänk att jag gör inget annat än och käkar när jag är sjuk) och dra igång film nr 2 för dagen - sisterhood of the travalling pants 2. har glott på wild child idag också, haha, det trodde ni inte att jag satt och checkade tjejfilmer för full rulle va? näe, men ärligt talat så gillar jag faktiskt tjejfilmer och jag tyckte att wild child var skitbra, sådeså! eller så är jag bara jävligt lättroad med tanke på mitt tillstånd..dagens visa.

S M Ä R T A

idag har jag skaffat spotify och sökt sommarjobb. fast jag är inte riktigt säker på om jag har gjort det på riktigt. jag är inne i en dimma som kallas jag-är-inte-riktigt-med-för-att-jag-är-i-smärta-och-för-skabbig-för-omvärlden. det här är ett sånt läge då jag använder en av mina favorit svordomar: RÖV. men ärligt talat så tror jag att majoriteten av rövar mår några kilo bättre än mej och min hals. i'm in paaaaain! jag kan inte sova heller för att det gör så ont så att jag blir arg. undra om det är i i sånna här situationer man ska dra ihop ett testamente?

nu ska jag bara ligga ner och låta smärtan ta mej. man ska liksom ge upp och försöka göra det så ont som möjligt, ex. svälja ofta så att det känns som en motorsåg i halsen. man ska bara skrika KOM OCH TA MEJ till hals-förbannelsen som är över mej. det vet väl alla att när man upplever sånnahär hemska grejer ex. rån, kidnappning och halsont så ska man se den onde i vitögat och låtsas ge upp och så vips, så vinner man när den andra tror att det är över och har gått på bio.

UTMANAD

jag har blivit utmanad av min kusin anna. och eftersom att jag är tjej så kan jag anta utmaningen medan jag borstar tänderna.

1. Ta närmsta bok, slå upp sidan 18, rad 4. Vad står det?
Mellan honom och Darcy rådde ett mycket gott vänskapsförhållande trots de i mycket var olika naturer. (Pride and Prejudice)
2.  Sträck ut din vänstra arm så långt du kan. Vad rör du vid?
en kaklad badrumsvägg
3. Vad såg du senast på TV?
Basketmatch mellan solna och plannja.
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är?
lite över elva
Rätt svar är 23.23
5. Bortsett från datorn, vad hör du nu?
min egna näsa andas
6. När du senast var ute, vad gjorde du då?
runt fyra, gick hem från bussen
7. Vad tittade du på innan du gjorde denna undersökningen?
en jävligt risig annie i bardumsspegeln
8. Vad har du på dig?
 strumpor, blåbrallor, långfillingar, tisha, mammatoffs och kofta
9. Drömde du något inatt?
alldeles för mycket för att komma ihåg
10. När skrattade du senast?
när jag kollade på familjen annorlunda tro jag
11. Vad finns på väggarna i det rum du är i nu?
kakel
12. Har du sett något konstigt på sista tiden?
mina egna naglar utan nagellack, dom ser mysko ut.
13. Vad tycker du om den här utmaningen?
inte tillräckligt hård
14. Vilken var den senaste filmen du såg?
Devil wears prada, för andra gången under ett dygn
15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa då?
precis vad jag kände för
16. Berätta något om dig själv som folk inte vet om:
jag har en jätteliten röd prick mellan munnen och näsan som jag haft sedan jag var sju. ingen aning om vad det kan vara för något.
17. George Bush?
är nog mer hatad än älskad
18. Ingen fråga?
nehepp
19. -20. Vad ska dina barn heta, pojke respektive flicka?
dom ska heta så konstiga grejer som möjligt och dom ska vara många
21. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
jag är aldrig omöjlig
22. Vad vill du att Gud ska säga till dig när du kommer till Pärleporten?
förlåt för att du fick så ont i halsen den 9 mars 2009, men det var istället för helvetet.
23. Vilka fyra vill du ska svara på dessa frågor?
alla som vill, bara dom lämnar en fin kommentar så att jag kan läsa det sen

turkisk yoghurt + honungjag vet inte om jag har skrikit för mycket eller om jag har fått baciller på mej, men ruskigt ont i halsen har jag skaffat. så just nu är det bara att käka käka käka så att det inte känns så mycket. äppelpaj, kiwi, glass, vaniljsås, té, isvatten, oboy, varmt-kallt metoden för fulla muggar. men nu har jag startat ett smått missbruk av turkisk yoghurt med honung i. fick ett tips från coachen om att det skulle vara smaskigt, och tummarna upp att det var! smakar som nyttig mjukglass.

nu ska jag väl fortsätta ligga framför tvn med min nyttiga mjukglass (i ett glas, jag vet, men det är godast så), peta lite i näsan och skriva hyllingssånger till påven så att jag slipper bli sjuk. har inget större sug att åka på någon risig förkylning eller svidande halsfluss just nu. nu måste jag sluta med mitt ansträngande pickande på datan och vila mej i form, och sen har jag fullt upp med att glo på top model 2 också.PS. OBSERVERA ATT JAG INTE HAR NÅGOT NAGELLACK!
 inte konstigt att jag känner mej sjuk, jag är nästan naken ju!

todays annie.
blå bralls och svart tisha bikbok, headband, kängor och jag-somnade-med-fläta-krull.

filosofistubbe

måndagmorgonen startade fint. skjuts till tåget, en harmonisk tågfärd, en härlig jossan, sol i ögat och en första filosofilektion. fan, jag gillar filosofi. flummigt och fint. nu är det snart slut på rast och för att citera min mästare pärra: nu ska vi filosofera skiten ur oss. haha. sen blire potatisbullar för hela slanten, mumsigottgott.


är det bara jag som tänker på stubbar när jag tänker på filosofi?

dagens visa.


lite volbeat till folket. skön visa. dock ingen video, men lyssna räcker.
(ni vet hur det funkar med att klicka på pause på bandet där uppe)

sunday, bloody sunday.
en kopp jordgubbsté, project runway och fixa naglarna. jag har aldrig förstått vad man ska med söndagskvällar till. man gör inget man behöver utan bara det som kräver minsta möjliga ansträngning, samtidigt som man tänker på hur jobbigt nära det är en ny vecka. här har vi en härlig snöstorm ute som grädde på moset. hoppas man får lite motivation på posten inom dom närmsta timmarna. det känns lite väl grått för tillfället.

KURTANinte många underverk har uträttats idag. en sväng på gymmet och nu ska mamma och pappa ta med mej på bio. två timmar med kurt wallander sitter väl inte fel såhär en söndagskväll. låtsasbeck. men det känns lite söndag att gå på bio.

shake your ass and missbehave.

en lördagskväll med barnkalas var riktigt mysigt faktiskt. men den kändes inte helt fulländad tänkte fröken mellström när hon satt på tåget. 21.03 slog hon en pling till sin dear friend jossan och 21.05 så sprang hon ensam med fullrulle av tåget (innehållandes ett chockat gäng på hennes två syskon och en mai) som skulle gå vilken sekund som helst. med en tokig syster i hasorna som skrek "AAAAAANNNIIIIEEE" (det annie betydde ungefär = men IDIOT, skämtar du med mej?) över hela perrongen. sen tuffade tåget iväg hem och annie iväg mot natten.

och heere we go again, impulsiviteten flödar. det skulle komma att bli en annie-jossan-josse kväll. startade i sätra med ett gäng hockeygrabbar och ett kärt möte med allas vår stjärna tomas astner. vidare i en taxi mot söder där man hittade på en massa kända och okända kottar. sen skulle vi ut men kom inte in (det där med att inte komma in är ju huvudsakligen det stora problemet med att gå ut) utan fick rövspark av place gånger två. resultatet blev två minderåriga flickor med varsinn cheeseburgare, känns som att det kommer att bli en tråkig tradition några månader framöver.

men ladies and gentlemen, kvällen var inte över där. sen hittade jag på fyra myndiga och ansvarsfulla herrar som skulle ta mej till säkerheten. och kvällens säkerhet bestod av en lägenhet och lite pimplande. sen fick jag en tjusig madrass, ett undebart täcke, en ganska god sömn och skjuts hem.

och ni som tycker att jag borde lugna ner mej några kilo kan ta en kopp kaffe luta er tillbaks, för det är sånt man gör när man är gammal. när man är ung, då gör man som jag. precis vad man känner för.

dagens visa

en gammal klassiker. inte bästa kvallen, men helt klart dugligt.
(låten heter i'm on the top of YOUR world och inget annat)

paarty paarty.småskitskusinerna fyller elva år var i veckan och idag ska dom ha röjparty för sina kompisar, så tant annie ska dit och kolla så att dom inte hittar på några sattyg. alla ska klä ut sej till filmgubbar så på en timme ska jag komma på något att klä ut mej till, äta, duscha och städa mitt rum. min kära mor har inbillat sej att det inte går att bo i mitt rum längre, men jag kan försäkra er om att det visst går att bo här, kanske bara inte att GÅ här. nu - HURRY CURRY.

tänk att dom små tvillingkottarna fyller så mycket, snart skaffar dom moppemusch och högklackat.

there will be no guarantees.

igår hade jag min sista dag på carlings. det var lite sorg i min mage, men jag tror att fille & marie blev ganska glada över varsitt tackbrev och varsinn superdupercake, kramkalas. vi kommer att ses igen, jag vet ju vart dom håller hus liksom.  förövrigt är tydligen "olle, det här är sista gången vi ses, ever" en bra replik om man vill att folk ska tigga kramar av en, haha. works everytime. det blir en mysko dag nästa fredag, foor suure.

runt halv åtta snåret var det inte bara jag som åkte till sandviken utan även klimatet från det finska vinterkriget. men man måste ställa upp för laget, det gjorde jag och min skinnjacka. efter säsongens första fotbollsmatch så åkte jag, rebban, pernilla och peter till maxi och köpte lösgodis, då ställde jag också upp för laget och köpte mej en påse. jag drog i mej hela påsen och när jag kom hem vid tio så lockade inte kvällsmat nå vidare. så igårnatt kollade jag på film och mådde illa. tjoofaderittan what a friday night.

schen.

tjött, schka sova och schika på film. höres imörra istället. need shleeep. schovmårron till minst khlockan thjee.


glo på detta tjusiga picture av ett staket i sandviken medan, nyknäppt.

todays annie.

stövlar björssa borg, ramonestisha, redlabel linne, levi's.

it smells like shoecream.

nyss var jag lortig men nu är jag ren. jädrar i min låda vad jag har varit pigg på kvällningen och aktivitetat mej. men jag har bara gjort viktiga saker. dom var så viktiga att jag blev skitig. tur att jag har hela helgen på mej att sova, för sånt blir det inte mycket av det här dygnet. fick äran och bli carlingsstämplad idag. sista dagen efter att ha varit där några dagar/veckor lite då och då i över ett år imorgon - SORG. fan vad wierd det kommer att kännas.

PUSS

läsarn: jag har precis börjat läsa din blogg och jag måste säga att jag är helt fast, den är sjukt rolig och jag fattar inte vad du får alla dina sköna kommentarer ifrån, askul att läsa ju :D haha SLUTA ALDRIG BLOGGA, för då kommer jag förmodligen klappa ihop min laptop och dra den stenhårt i väggen!

KÄRE LÄSARN: tack du anonyme fan, det kändes gött i hjärtat.

DET FINNS INGA NYTTIGA KAKOR!


tog mej en 20 minutares supersol och jag kom ut fräknig. (OKEJ, det existerar bara två stycken feta fräknar i min fysiologiska kapacitet, men det var två mer än innan). på solariet står det att man solar för avslappnande och fräschet, inte för att bli brun? höh? jag har blivit lurad. och man kan sola solarium upp till 50ggr per år. 50 avslappnande och fräscha moments per år alltså för 40 spänn, som hittat.


runt klockan 21.00 lagade jag kvällsmat. pasta & lite special pastasås. även med svampinjoner, jag gillar inte svampar men det kändes som om det platsade några i kastrullen. jag workade ju faktiskt som kock hela sommaren  och lagade lunch åt cirka 30 pers dagligen helt själv (det är SANT, jag lovar), så jag har ju lite känsla när det gäller mat, hehe.

nu sitter jag inne och försöker googla recept på något smaskigt som ska vara nyttigt. jag har suttit inne på matklubben.se (typ mattanternas facebook) i femtio minuter utan resultat. bodil56 från malmö har lagt upp 1449 st olika recept och inte ett enda är nyttigt. det känns som om det är dags att vifta med vita flaggan.

fasiken, jag som hade stora planer på att surprisea marie & fille med en delicious cake imorgon som dom ville äta (HOPPAS DU INTE LÄSER DET HÄR MARIE). men med tanke på att dom träningsfreaken har tejpat mej för att kolla hur jag skulle se ut kidnappad, testtvingat mej att städa toaletten och använt mobbination för mitt röd-mjölk-drickande så kanske som offrar sej imorgon och äter lite fett, socker och choklad för att vara snälla.  jag får ta med en varsinn morot åt dom för säkerhetsskull.

klockan är halv elva, dax att make a cake. nu jävlar, jag slår på stort, skare va så skare.

todays annie.
bilderna tagna på supersol därav de excellenta bilderna. jeans med aircondition levi's, korsordstisha levi's, hederliga blå converse och egentligen hade jag mitt dubbelflätade hårband och en tjusig fläta på skallen idag men det gick tragiskt sönder i solariet.

VARSÅGOD

idag har jag fått varsågod en massa gånger. imorse var jag varsågod att slösa bort 25 riksdaler på en meningslös lapp som någon har döpt till trisslott men sen var det bara en massa glada varsågod.


varsågod en försenad (njaa, vadå 6 månader & 4 dagar haha) födelsedagspresent kom på posten från mina gofisungar lisa och pulis. haha suprise! en svart pist mössa med tryck och text från "you shook me all night long". på den där lilla lappen står det "hej. du är nu stolt ägare av en produkt från svart pist clothing. det enda vi begär är att du bär ditt plagg med stolthet och om du ser någon snygging som har SPC-kläder - gå fram och skaffa dej en ny vän."  JIHU jag gillar överraskningar, TACK KÅMPISAR.


varsågod två par nya panties från mamma. har inte testat men går säkert bra att putsa fönster mer. jag SKÄMTADE mamma, dom var jättefina!


varsågod ett bikbok-nyckelband.
tack marie! :D det är inte alla som får blingbling av sina arbetskamrater en vanlig onsdag inte! haha.

sen var det varsågod att äta mormors lasagne och att checka på charlies angels för sjuttioelfte gången i mitt liv. nu är det varsågod att sova. det kommer att bli jädrans var så gott.

kooooooooooooomsi


fan, jag vill måste ha den här t-shirten. spring/summer 2009 från levi's vintage.

todays annie.
stones tisha från amplified, uttvättad rocknroll bralla, los boots from la italia.

you don't build a city in a day, but in twenty years you should have something.

jag behöver något nytt, något att se fram emot eller en tjusig surprise. det börjar bli lite tråkigt. imorgon ska jag starta mitt ekonomilöfte - att köpa en trisslott i månaden. jag ser det som min enda utväg till rikedom. för det där med att "hitta ett roligt jobb som behöver en rolig annie någon gång ibland så att hon kan tjäna en slant" ser inte så händelsefullt ut just nu. men jag tror inte att det bara är pengar, jag tror att jag behöver något stort extra POFF som kan göra mej superduper happy. jag gillar inte att ha ett stabilt liv. lite mer action eller något med fjong i ska jag skaffa, inklusive pengar då.

idag har jag gjort mina 9 vardagliga timmar på carlings och jag ligger här i sängen med en såndär skön mina-fötter-är-som-en-påkörd-bäver-känsla i kroppen som man får efter 540 minuter på betonggolv. jag har mina aningar om att jag är inne på min alldeles sista vecka där just nu, för efter den här fredagen så är det slut i rutan på APU för den här terminen. hjälp! jag ska fråga om jag får flytta dit, eller kanske få komma dit på fredagarna som vanligt och volontärjobba för mitt eget välbefinnande. usch, jag vill inte tänka på sådana sorgsna hemskheter.

nu ska jag gräva ner mej under två duntäcken och plantera skallen i min tiokuddars-hög, sju timmars gosigos på gång. ni kan ju pausa bandet där uppe och lyssna på den här låten istället. helt klart dagens visa!

todays annie.

levis uppifrån och ner förutom tishan.
och näepp, jag tänker inte pensionera dojorna förrän jag har hittat ett par nya, PRICK likadana!

standing ovations.


kolla var jag gör och kolla klockan.

harry? HARRY POTTER!

på något vis har jag kammat hem två ärr precis under varandra i pannan. hoppas jag vaknar upp som harry potter imorgon, jag har alltid undrat hur det känns att trolla med en pinne. då ska jag vifta fram kokosnötsyoghurt till frukost för det har dom inte på ica i ockelbo. på tal om frukost så hittade jag kex i mitt sprillans nya cocopops paket idag, eller jag hoppas att det var kex, men det kunde nog lika gärna varit hundmat. det kanske har varit lite komplikationer på cocopopsfabriken?

men om ni inte hittar på mej imorgon så har antagligen någon förväxlat mej med harry potter och skickat iväg mej på laser-kirurgi mot det där hemska såret i pannan.äe, fan vad trött jag är alltså..

KO-KO-KO-ko-ko-ko-ooooooooojag är jättejättejättejättetrött. och inte bara mitt sömniga jag är jättetrött utan hela alltet är liksom jättetrött. kanske är dags att bli förtidspensionär så att jag kan få sova middag om dagarna? neheppnej, det är bara lite sömn som saknas. måste vända tillbaks på dygnen igen. i mitt liv tickar klockan lite mer som den gör i kina för tillfället.

morgonen startade med att jag köpte en förgiftad banan på coop. sen var svart, hård, grön och smakade torrt. kanske lite väl besprutad eller så var det något argt chiquitabarn som har förgiftat den för att dom får för lite pröjs. men jag överlevde dagen utan att gå tillbaks att klaga på förgiftningsförsöket (hallå, tre kronor för en uppiggande start var det värt) och fick en smaskig vaniljsemla av bossen till extrafrukost istället. utsökt. jag tror att hans mamma gav honom mycket pepparkakor när han var liten för han är alltid så mycket snäll.

dagen har rullat på. och jag har också rullat, lite hit och lite dit med hjälp av lite coca-cola bensin. jag känner att jag inte har uträttat mycket storverk idag, hade jag varit gud hade det fortfarande inte varit big-bang liksom. så imorgon ska jag sparka mej i röven och bli lite mer som min kollega marie. den kvinnan borde få nobelpriset, hon kan allt. när man själv tänker "öööh?" så tänker marie "mmmhmmm!" och när man själv känner att det håller på och tändas en glödlampa i hjärnan så har marie haft en hel sistaapril-brasa igång sedan länge. vilken kvinna, vilken kvinna.

nu ska jag skaffa lite sömn så att jag slipper gå på cocacola imorgon, det blir farligt för tänderna i längden. imorgon satsar vi på en carlings-arne med brasa i skallen, det var längesen som jag hade en fullpoängsdag nu.

vecka 10.


carlings


hela veckan


09.30 - 18.30


- starting tomorrow.


yes, vilken härlig vecka. tummen upp för varje dag.

catch the moment.


här befann jag mej igår kväll. hos mai med massa hombres. jag gillar spontant. kom hem halv 4. måste skaffa tidigare vanor.


här befinner jag mej nu. framför en tv fylld med söndagsprogram, en data fylld med  bloggar, gamla project runway och rachel zoe avsnitt, en mage fylld med smaskigheter och senaste numret av ELLE. sista dagen på lovet ska jag passa på att ta det lugnt, för första gången på hela lovet.
anniemellstrom@gmail.com

Annie, 21, Yeeeha.


BEEN THERE DONE THAT GOT THE T-SHIRT.
Accept
AC/DC
Adept
Alice Cooper
Anthrax
Backyard Babies
Billion dollar babies
Black label society
Bullet
Bullet for my valentine
Danzing
Entombed
Foo Fighters
Graveyard
Hammerfall
Hardcore superstars
Helloween
Iggy and the stooges
Imperial State Electric
Iron Maiden
Johnossi
Judas Priest
Kansas
Mando diao
Mustasch
Mötley crue
Nicke Borg
Opeth
Ozzy Osbourne
Papa roach
Queens of the stone age
Rival sons
Rob Zombie
Sahara Hotnights
Saxon
Slayer
Sugarplum Fairy
The Cult
The Darkness
The Hellacopters
The Hives
The Scrags
Thin Lizzy
Volbeat
Whitesnake