LIVSTECKEN

tjaa gringos!

gött att ni inte har något liv utan att det faktiskt existerar några tappra stackare som fortfarande hänger på min ruttna blogg. ska bli ordning på smörjan ska ni se. har en jädra massa härliga studentprylar att dela med mej av, plus resten av mitt numera tokfria liv som bara öser på med work och somrigheter. mår kungligt.

problemet är väl bara att jag för tillfället inte har någon tid att hänga vid burken och lalla med er och inte heller något tålamod att dra ihop något från min ajphone (som efter tre veckor fortfarande är hyfsat hel, suck on that). dessutom så skrotade jag min gamla burk då jag ska få mej en ny rackare i studentgåva. grejen är väl bara att jag inte kan dra tummen ur och spana in en ny soulmate, men jag jobbar på det. det kommer att bli grymt det här, hang in there bara!

annars har jag ledig vecka och till midsommar blir det gräsö med massa gobitar. tjoohuuu. living the life.

hörs och ses när jag får lite ordning på skiten. hejpa.

SWING LIFE AWAY.

tja folket. jag håller på och tar studenten, jag har så jävla, jävla, jävla roligt. ni fattar inte vilka dagar jag har haft. så satans lycklig, galen och genomglad. nu ska jag dra och fixa flaket med resten av min sektfamilj, älskar dom. jag har sjuk ångest, sitter och försöker tömma datorn men det går i slowmotion. grymt mycket annat att göra innan imorgon har jag också. jag är ledsen och jag har ångest. jag vill fan inte ta studenten längre. jag vill vara där jag är nu och jag vill stanna här.

men nu kör vi lite på känn, för det löser sej. det gör det alltid.

WELCOME TO THE JUNGLE.


lördag - klassfest med mysipysigosigosi-bp3b/cop3b grillning och brygghäng hemma hos malin, utgång med grabbsen och jeff, nivå, club monster, lyckades liva upp solo, drog upp stället på dansgolvet, jeff bussade hem, alternativ spårning med grabbarna, stek21:ade, genom stan, testosterondansade på nivå, skallningstävling, kutade risigt hemåt i sommarnatten efter stängning.

imorgon kickar den heliga studentveckan igång. officiellt the time of our lives. brännboll och efterfest med hela gefle stad står på måndagsschemat.
- nu jävlar kör vi.

I GUESS I THOUGHT THAT THIS WOULD NEVER END.

först av allt så vill jag säga att jag inte skulle byta bort gårdagens avslutningsmiddag för några ac/dc konserter i världen. efter att ha upplevt båda så är det fan inte ett svårt val. sen så vill jag att den här veckan ska gå så sakta som möjligt, jag vill ha världens längsta studentvecka men jag vill absolut inte ta studenten. inte än.

jag hade så jävla roligt igår. men man har aldrig tråkigt med TBS. förferre på hampus altan, iväg mot estraden. vi skrek, vi dansade, vi stod på stolar, vi kramades. både lärare och elever hade förberett olika tal, filmer och låtar. vi sjöng allsång, dansade på scenen, skrek, alla lärarna körde ett nummer, vi såg kort när vi gick i ettan, rektorn rappade, vice rektorn sjöng en låt han skrivit till oss och business managern gick upp på scenen och öste sönder. mathias sa massa kloka ord, erik spred kärlek, amanda roastade, berger drog en ballad, elving sjöng manboy, hela estraden sjöng vi går alla på gävle tbs. jag skrattade så in åt helvete mycket mer än vad jag grinade, ändå bölade jag som en idiot.

efter middagen blev det lady green och sedan körde vi sönder slicken innan vi gick hem i sommarnatten. jag vet inte hur många gånger jag hörde meningen "vi går om ett år" på hela den kvällen.

nu sitter jag hemma vid köksbordet, försöker få igång min iphone och äter räkor. jag fattar att det är rätt värdelöst att dra upp det här tjaffset för ni readers out there som orkat läsa så här långt inte hajar ett dugg. och det tycker jag faktiskt lite synd om er för. ni har liksom ingen aning. det enda ni fattar är att jag är en liten mes som egentligen enbart borde tycka att det är så jävla skönt att sluta plugget, men då ska jag säga en sak,

att när alla finklädda treor och lärare står upp tillsammans med händerna i luften, hoppar och vrålar "VI GÅR ALLA PÅ GÄVLE TBS, GÄVLE TBS,PÅ GÄVLE TBS" så blir det jävligt svårt att tänka på att man har hela livet framför sej, för man inser att man kommer att behöva lämna en sådan gigantisk del av sitt liv bakom sej.
anniemellstrom@gmail.com

Annie, 21, Yeeeha.


BEEN THERE DONE THAT GOT THE T-SHIRT.
Accept
AC/DC
Adept
Alice Cooper
Anthrax
Backyard Babies
Billion dollar babies
Black label society
Bullet
Bullet for my valentine
Danzing
Entombed
Foo Fighters
Graveyard
Hammerfall
Hardcore superstars
Helloween
Iggy and the stooges
Imperial State Electric
Iron Maiden
Johnossi
Judas Priest
Kansas
Mando diao
Mustasch
Mötley crue
Nicke Borg
Opeth
Ozzy Osbourne
Papa roach
Queens of the stone age
Rival sons
Rob Zombie
Sahara Hotnights
Saxon
Slayer
Sugarplum Fairy
The Cult
The Darkness
The Hellacopters
The Hives
The Scrags
Thin Lizzy
Volbeat
Whitesnake