WHERE THE GRASS IS GREEN AND THE DRUGS ARE FOR FREE.klockan är snart tolv denna måndagsnatt. jag sitter och skriver en fet sista uppsats i historia B om knark och rock n roll som ska vara klar inatt och har nyss beställt en iphone. vet inte riktigt vad jag håller på med men så rullar jag.

resten av dagen så har jag hängt i plugget med mina polers och nött ihjäl oss om hur vi öste sönder sandviken i lördags. blev en sväng på bibblan också. det är jävligt mycket på gång nu kan jag ju tala om, så ni får ursäkta min bloggsugighet.

förövrigt så har jag för sista gången i mitt liv gått i gymnasiet på en måndag och det mår jag nästan dåligt över. underligt liv. nu ska jag återvända till drugs and rock n roll, har tretton kvalificerade sidor kvar att greja ner innan jag har tid att sova.

tjaoo.

I'D RATHER BE FACE DOWN IN THE DIRT WITH A BULLET IN MY HEAD.

nu är det fredagkväll, förrutom att dippa morötter och kolla på talang med mamma så ska jag plugga, på en FREDAGKVÄLL. min kompis joppe trodde att jag skämtade (jag vet att ni andra också tvivlar). när jag förklarade min allvarlighet så började hon asgarva och ville att jag skulle filma, så att hon få kunde se att jag faktiskt gjorde det på riktigt.

under mina tolv år i skolan så har jag, handen på hjärtat, aldrig pluggat på allvar. men nu, två fjuttiga veckor innan studenten, då jävlar ska man behöva börja.

jag försöker intala mej själv att "det här händer inte". men det gör nog fan det. jag sitter hemma, i mitt hus, en fredagkväll, dippar morötter, tittar på talang, med min mamma och alldeles strax så ska jag börka PLUGGA. sådetså. may the force be with me!

lite tips från coachen för er som ska ut på rajraj ikväll:


NEVER GOT AN A.inledning.

har tisha från jobbet, orkar inte hålla ögonen öppna, är psykotisk. varför?


avhandling.


- upp klockan sju, duscha, käka, cykla iväg
- skolan mellan nio och halv tolv, skriva ett helt arbete och äta lunch
- plugga på bussen till jobbet
- carlings mellan tolv och halv sju
- hemma vid åtta
- äta kvällsmat
- organiserat en massa till studenten
- plugga matte
- rita en skiss på studentklänningen
- fixa balbilder åt min sömmerska
- plugga matte
- gjort ett nytt psykiskt schema inför morgondagen


statistik.

antal gånger jag hunnit gå på toa: 2
antal tiosidorstentor kvar: 2
antal matte d prov kvar: imorgon och ett dagligen nästa vecka
antal inlämningsuppgifter kvar: förhoppningsvis 1
antal gigantiska prov som hela betyget hänger på kvar: 1
antal dagar kvar till studenten: 15
antal gånger jag dubbelkollat att jag lever: 8
antal gånger jag funderat över min framtid: 0


diskussion.

skiter i allt, vill bara sova.


slutsatser.

hade jag ens haft tid att gått på toa ordentligt så hade man lugnt kunnat säga att jag sitter i skiten.


källförteckning.

jag bifogar mitt namn när jag kommer ihåg det.

LAUGH OUT LOUD.

detta fina brev som papi-marcos hade skrivit låg på disken när jag öppnade i söndags:hahaha, jag älskar mitt jobb. ni hittar mej på carlings mellan 12 och 18 imorgon. men först ska jag hinna med både att sova och gå i skolan (plugg, pluss, plugg), lika bra att börja nu. nightie dudes!

VARFÖR MAN ALDRIG SKA LÄSA FLER KURSER ÄN VAD MAN BEHÖVER.

tjenis. long time no see.

jag tror att jag ska önska mej en uppblåsbar tvilling i tidig studentpresent. min tvilling skulle heta Einna alternativt Annie 2 och knata runt och göra saker som är tråkiga men som ändå måste göras. t.ex. plugga, plugga, plugga, städa rummet, plugga, lära sej dricka kaffe och plugga.

själv skulle jag sova, leka med mina kompisar, kasta ägg på fönsterna in till matte d:n, sova på gräsmattan, åka cykel, jobba på carlings, äta glass, lyssna på hög och farlig hårdrock, fiesta fiesta, åka på roadtrip, köpa fina saker och hälsa på mina apor i borneo medan Einna/Annie 2 fixar biffen.
 
men om nu det skulle bli svårt att tillverka en uppblåsbar tvilling så funderar jag på att gå i ide ett tag, eller helt enkelt bara bekämpa striden tills jag står i en vit klänning utanför baltic klockan 13.00 den 11 juni med massa skumpa i blodet och tar hem segern över det tolvåriga kriget med skolan.

nu ska jag sova och inbilla mej att jag en vacker dag i livet kommer att sakna den stunden då jag ligger i min säng utmärglad som ett litet judebarn klockan tjugo över ett på natten och förklarar min skolgång som ett långt krig. en dag kommer jag längta efter att plugga. men det är då fan inte den här veckan, det kan jag lova.

det blir inte roligare än såhär. hörs ett annat år. kanske imorgon. peace.

I'M TRYING TO STAY AWAKE AND REMEMBER MY NAME.

tja lurks.

extraknäckt lite idag, det vill säga - jag har stått och sett söt (gjort mitt bästa för att inte se så groteskt farlig) ut brevid müslin på ica maxi i sandviken. men demostratis är ju också ett jobb. sen kom två brudar i glassbil och körde mej på grillning. rätt sofistikerad brudkväll med sällskapsspel, grillade potatisar och martin hug. gosigt. nyss blev jag odrägligt trött och var tvungen att avlägsna mej.

imorgon är det gasen i botten från klockan 10.00. ska fortsätta mitt extraknäckande med att relkama ålandsfärjan inne på köpis. har alltid undrat hur hatad man blir av att dela ut flyers. därefter blir det att dra en repa till engeltofta och kolla på mina gullenuppar i bakelseklänningar och hänga med min carlingsfamilj på p-party med lite andra köpis-butiker, blir väl oleary's och övertagning av slicks dansgolv.

hörs när jag inte är så trött så att jag har sockerdricka i huvudet. och om jag inte återkommer inom snar framtid så är det för att jag för första och sista gången har åkt bil med min brother from another mother.

mors.

bjussar på 2009's grillarbild.

GOOD SAVE THE QUEEN.
mycket ragg and roll man varit med om, men den här knockar ju på topp 3

- excuse me, I just got to ask. are you in the spice girls?
- haha, noope
- are you sure?

DET BLIR ALLTID VÄRRE FRAMÅT NATTEN.

spenderat den senare tiden på dagen med sjögren, alfredsson och hedqvistarn på wayne's och taggat igång inför morgondagen. ända sedan begynnelsens dagar så har vi längtat efter torsdagen den 20 maj klockan 08.30, stunden då det fyra timmar långa nationella provet i matematik D går av stapeln. vi är som små barn dagen innan julafton. kan inte uttrycka min nuvarande glädje i ord.

men det kunde jag däremot inför det förra provet..alltså, det blir en lång natt kompisar, det blir en förjävlig och låång natt.

NO ONE SLEEPS WHEN I'M AWAKE.hade sleepover med o-son och g-son inatt. dom uppskattar inte min livlighet efter midnatt, jag uppskattar inte deras väckarklocka på kvart över 6. men vi uppskattar sleepover, det är ju huvudsaken. egentligen så handlar allt i livet om att ge och ta, kom ihåg det mina vänner! jag gav dom tinitus och tog sedan upp hela sängen. sann kärlek när den är som bäst ♥

ROSES, GUNS AND THE SKULL OF THE PHANTOM.MONKEY BUSINESS.TJUUHUU. checka in vem som har kommit! straight from the djungle in borneo.

det här är min orangutang, han heter sigbert. det är varken hans eller mitt fel, han ploppade upp ur kuvertet och såg ut som en sigbert. men man väl får kalla honom sigge, berra eller sigge-berra när han ska vara cool.

det är skitbra att vara orangutangmorsa. när man kommer lite sent till matten så är det bara att säga att ens apa blev allergisk mot toast. ikväll ska vi träna på att köra lite OUH OUH OUH AAAAAAAH. jag ska lära honom allt jag kan. gullerullen.

MMMOP BA DUBA DOP YEAH YEAH.här sitter jag som värsta groupien och är lika till mej som en tolvåring på hansonkonsert -95. fatta hur coolt det är att ronnie sandahl har skrivit till mej. tjugonio minuter efter att jag har skrivit till honom så skriver han till mej. han skriver till aftonbladet sen så skriver han till mej.

har väl inte mycket annat att säga nu, ska sitta och vara helt till mej en stund. skaaapligt förtjusande.

WEDNESDAY AND THURSDAY ADVENTURES IN THE CAPITAL OF SWEDEN.

som ni kan checka in så hojkade jag och LG tåg in till stockholmen i onsdags. passade på att dra på sightseeing långt åt globen när vi ändå friåkte på tuben. vandrade likt gaseller på safari med två feta rullväskor för att hitta joppes krypin. möttes av en grym syn tack vare världens bästa joppe. förade igång, drog iväg på äventyr. mitt ute i sumpan så hittade vi vår vän med blomma i frillan. hängde på studentskiva på grandgarbo till 03.00 (visste ni att krogen alltid har öppet en timme längre i hufvudstaden? jag är fortfarande helt fascinerad). dansade dj-dansen med räkan och kungen. tequila. skaffade mej ett köttsår som blödde fast i strumpbrallan. åkte tjockt billig taxi. joppe slog sovrekord. mysshopping i ett regningt stockholm, sushi, skål och ett romantiskt stationsfarväl.

mycket fina tjugofyra timmar måste jag säga.

AAALL BYY MYSEEEEEEEEEEEEEEEEELF.

tja gringos. det har varit långhelg. nu är det söndag mitt i natten och det är första gången sedan i onsdags som jag är all by myself (varför tänker man alltid på celine dion låten och skrik-sjunger de där orden i skallen när man ser dom?). därför ska jag njuta till fullo av mitt eget schizofrena sällskap, typ sitta i en björnetisha, titta på pinsamma repriser på tv3.play och somna tvärs över sängen.

återkommer om mina äventyr imorgon. eller idag, efter natten, kanske man ska säga. mors!

GRAND GARBO.nu drar jag och min modellpolare till hufvudstaden för att ösa sönder joppes studentskiva. äventyr äventyr. här hänger vi ikväll - http://grandgarbo.com/garbo/index.asp

hejpa!

SHORTY WANT A THUG.

denna dag har jag vid artonårs ålder lärt mej handskas med en tvättmaskin. släng in, dra igen, i med pulver, på med knappen. ett hyfsat samarbete fick vi till. konstaterade dock att jag inte ska flytta hemifrån förrän jag har råd med en polack. det här håller inte.

peace.

I WANNA KEEP IT, THOUGH I EAT IT.håll i er - det där var annie "färgämnen, färdiglagat, fett" mellströms kvällsmat och till min stora förvåning så är jag faktiskt mätt. känns som att jag har upptäckt amerika eller något. anna skipper, watch out!

FINDERS KEEPERS?

har gjort ett av mina fetaste fynd i historien. lallade runt inne på RK, slängde iväg minuter och BAANG. mitt undermedvetna var på god väg att avfyra ett såntdär okontrollerat målbrotts vrål, men då skulle jag ju avslöja mitt kap. så jag körde identitet sneaky fucker och rullade lugnt till kassan innan jag hade fångsten i påsen.

let me introduce you, fowks - this is med största sannolikhet versace.

nu ligger den här hemma i säkerhet och den stora frågan är
- tjäna en rejäl hacka på ebay eller ta med den ut på rajtantajtan?

vad säger intresseklubben?

RED LABEL SPELLS DANGER.

imorse vaknade jag tvärsöver sängen och hade skaffat någon tillfällig stroke i axeln. skolsyster sa att det inte var farligt och att lite massage på min muskel inte skulle skada. personligen så vet jag att massage alltid skadar i mitt fall eftersom jag är så satans kittlig och blir väldigt vålsdam. det första jag tänkte på efter att jag funderat klart över mina skador var att jag var tvungen att utöva second hand shopping. helt från ingenstans så kände jag ett stort behov av att inhandla folks gamla leftovers för godispengar och sedan tvätta dem tjugosju gånger innan jag vågar peta på skiten. 

på eftermiddagen var det dags att ta min stroke och fylla lite behov. och när jag tågade in på placet och kände lukten av uteliggare, ketchupfläckar och löss så hängde dom där rakt framför fejjan - ett par tvättäkta 501or, några perfekta storlekar för stora i den ultimata tvätten.

dom ska klippas, rivjärnas och bli mina bästa polare i sommar.

sen hittade jag en kuvertväska som såg ut som en lakrits myrstack, god med lite läbbig, plus lite annat rajtantajtan som jag grävde fram ur dunklet. hur gratis var kalaset då? TJUGO SPÄNN PRYLEN, fan helt bananas. tjugosju tvättar på det här så..

BEFORE I LEAVE I BRUSH MY TEETH WITH A BOTTLE OF JACK. CAUSE WHEN I LEAVE FOR THE NIGHT, I AIN'T COMING BACK.
här har ni bästa ensam-hemma-käket. man gör en överviktig dunk med mumsig pastasallad sen låter man den stå i kylen hela helgen, redo att avnjutas dygnet runt. då behöver man bara laga mat en enda gång på tre dagar. ibland funderar jag på om jag inte är för smart för mitt eget bästa.

hade lite fruntimmer här på pre-party igårkväll och vi våldförde oss på pastasalladen. mycket delikat. sen drog vi vidare på rajraj hela natten i sällskap av en hel håla och ett liveband som bara kunde halva låtar. men det var ju också en lördag.

SO FAR SO GOOD.

idag är det en vanlig söndag, sovit till halv två, ätit lunch till frukost och nu sitter man och halvsover framför någon gammal rutten wallander tillsammans med mamma.

det slog mej exakt precis att den här vanliga söndagen mellan 00.00 - 19.00 så har jag träffat på alla mina close homies, och det är över tio stycken, hur galet är inte det? ibland lyckas man inte hinna träffa alla på flera veckor och nu dyker dom upp en efter en på samma simpla söndag. kan inte bestämma mej för om det är tur eller ren skicklighet, men det är väl onödigt att grubbla på den skiten istället för att njuta över läget. skapligt finare än snus.

YOUR BACK'S AGAINST THE WALL.
åkte taxi idag när tåget var inställt. ska starta en grupp på facebook som heter "den pinsamma tystnaden som uppstår när taxichaffisen drar av en rutten gubbfis och gör fordonet till en levande gaskammare". urkarns.

KÄNSLIGA LÄSARE VARNAS.

förlåt fjortisar, igår käkade jag upp eran jacka.
fast det ni ser ovan kunde man faktiskt haft till kudde eller husdjur också. men igår hade jag det till ris. känner mej lagom rå som människa nu, den sjunde maj 2010 kommer vi från och med nu att minnas som den dagen då annie mellström med wingmans käkade canada goose.

TOO COOL FOR YOU.även att jag sitter en våning ner och pappa i rummet brevid mamma. men nehejnej, min mamma är ballast på facebook, dygnet runt, no matter what.

CAUSE BABY'S HIT THE ROAD AND THERE'S NO GOING BACK.

men tjäänna.

idag har jag varit leeeedig. living la vida loca. sussade till klockan 13, har sedan sett allmänt lodig ut, tittat på olika dokumentärer om apor och lagat pizza till min mamma och pappa. gött mos.

runt åttatiden kom jag på att det var dags att återvända till verkligheten. nu har jag precis langat iväg en uppsats, laddat in slash nya album på ipoden och ska kuta några kilometer. tyvärr så innebär verkligheten också ett matteprov imorgonbitti, det hade jag förträngt men det är lika bra att man sätter sej och grinar en skvätt över det inatt så att man kan sova med gott samvete och vakna upp till ett helvete.

ska jag lära er en sak kära medmänniskor så är det detta
- HOPPA MATEMATIK D KURSEN.

nu får ni lyssna på lite slash så länge. här är en finfin låt han har lirat in med lite folk.PS. knäppte en jävla massa bilder på lisas modevisning igår. i'll show you later.

CARLINGS @ SPRINGFASHION.

har lyckats googla fram lite pics från förra helgens vårmodevisning på köpis . kadde och jag gick för jobbet och  var stylade av chifen herself. jag har på mej våra egna fuzzy-jeans och överdelar från saints and mortals och red label. kadde har chinos, jeansskjorta, rutig skjorta och linne från vailent och these glory days med en halsduk från vandals. båda har skor från scorette. mina var kanske hur schnugga som helst, maybe i'll buy them later.

nu ska jag dra och jobba. sen blir det modevisning i bollan ikväll, lisa G göransson is on fire.

TO KILL OR NOT TO KILL.

klev nyss ur duschen, såg till min fasa en sexbent best krypa längs kaklet samtidigt som jag gjorde feminima ljud med en tandborste i käften.

då kom man återigen till det vägskälet i livet där man varit så många gånger förrut - to kill, or not to kill.

den goda smurfen dök upp till höger - låt den lille krabaten leva, trots att han ser äcklig ut och förpestar hushållet så har han också ett liv. kanske även fru och barn bakom torktumlaren i tvättstugan.

den onda smurfen hoppade upp på vänster - mörda, rädda gästrikland från regn imorgon och bli en hjälte. tänk på ditt fräna rykte, riktiga hjältedåd inkluderar en flaska skumpa och det är ju lätt värt att smygdöda lite för.

efter fyra sekunders betänketid så vann den onda smurfen (det tar alltid ungefär fyra sekunder för mej att inse att jag hellre gör fräna än goda saker). jag lät imse vimse spindel smaka flodvåg i handfatet. jag kom överens med mej själv att medan han sakta drunknar i ett susande avlopp så hinner han ha dåligt samvete för allt regn hans döda släktingar har kostat världen och samtidigt inse att vatten inte är så jävla kul alla gånger.

för att minnas bestens sista tid i livet så ritade jag ett stycke konst..


I HAVE A DEAL WITH THE DEVIL.

i helgen skulle många säga att jag gjorde mitt livs misstag. eventuellt ingick en pakt med djävulen, som man brukar säga. men vad jag vet så är inte djävulen en 180cm lång artonåring från långbo vid namn lisa, så jag tror att jag ligger rätt bra till. jag själv skulle säga att jag gjort en framtida ekonomisk investering.

den 21 juni fyller vår ett år yngre vän julia olsson vuxen, det är om exakt 7 veckor och fyra dagar. jag satsade min ära och stolthet på att jag kommer att ta körtkort före henne. lisa satsade enligt universums logiska öde, att olsson vinner.

för att ge er lite bakrundsinformation kring detta vad så har julia kört bil regelbundet sedan hon hade åldern inne och är en strålande stjärna på bilhimlen. annie har kört bil en gång i halvåret eftersom både hennes egna föräldrar och hon själv är rädda när annie sitter och inbillar sej att hon är en tvspels gubbe i need for speed underground (tänker inte påpeka incidenten med u-sväng i snödrivan förra året, när mamma fick krypa ut och pappa fick svära och skotta fram bilen i tjugo minuter medan det var bandyfinal).

efter lite övertalning av min mor (som förövrigt är en riktigt backstabber och troligen har slutit en hemlig pakt med lisa för att casha in) så fick jag idag rejsa fram och tillbaks till gymmet. trots att folk vägrade lifta med mej så säger jag bara en sak: JAG SER HUNDRALAPPAR!


SEVEN DAYS, ONE DECISION.idag är det en stor dag för mänskligheten. jag har inte bara slagit personbästa hos tandläkaren på 8 minuter utan även fått en gigantisk börda lagd på mina axlar. efter tio år som innehavare av sned tand har jag fått sju dagar på mej att fatta beslutet om den ska fortsätta vara sned för resten av mitt liv eller om hela min käft ska få terroriseras av inlandsbanan i 1,5 år.

nu tänker ni att på tio år så borde jag hunnit haft tandställning x antal gånger redan, så tänker jag med. men folktandvården tänker inte alls. egentligen borde jag stämma dom, men jag planerar att göra det när jag har fyllt tjugo istället så att kan jag få både gratis och snäll tandvård tills dess. jag hade tänkt sova på saken men det känns som att alla försöker att lura mej hela tiden.

exempel på manipulering som pågår.

mor: men annie, det är ju charmigt med sneda tänder. du är så fin så!
vad ska kvinnan annars säga!? erkänna att hon och pappa har tillverkat en unge av bristande standard? ooh no, är det mammas unge så är det en perfekt unge, annars är det inte mammas (möjligtvis en snorunge som ingick i skidresan till norge som dom vann på bingolotto hösten 91, men det vore för hjärtskärrande att dra upp nu).

lisa: men tänk på att det bara blir dyrt när du fyller tjugo eftersom du kommer hinna betala allt själv i minst ett år. nu kan du lika gärna skita i det för du har ändå alltid haft den.
med andra ord så blir det dyrt för lisa att betala en hel resa till stockholm och behöva stå med sin tandställningsprydda polare utanför whiteroom eftersom det är trängselskatt för lokomotiv i innerstan. eller så vill hon inte riskera att jag blir pank, inte kan bjuda på 30kronors shots på fågelklubben i bollnäs utan bara lockar fula grabbskator med all käftmetall.

tandläkare roland: nja, det är ju ett väldigt väldigt stort ingrepp för något så oerhört litet fel. du har ju jättebra tänder i övrigt och njaaa njaa, det är ju ett väldigt stort ingrepp, dra ut tand, sovtandställning hela livet. men du är ju VUXEN nu och bestämmer själv om du inte kanske kan tänka dej att leva med det.
roland är en trött jävel som inte vill kosta på arbetstimmar på något så värdelöst som en liten sned tand för det blir alldeles för dyrt vilket gör att ockelbos folktandvård måste gå i konkurrs och han blir arbetslös. alternativt att roland hade gigantiska plåtprylar i truten när han var liten och läker i själen när han ser att andra får lida av att som vuxen människa få ha tandställning.

expert tandläkaren: ÖÖÖPPNA, STÄÄÄÄÄÄÄNG. mmmhm mhm, nu har den ökat med en halv millimeter sedan förra året. det blir bara värre och värre vettu.
någon som helt enkelt bara valde yrket för att det var det yrke som var det närmsta skräckfilm han kunde komma och kan inte bärga sej tills han får plåga skiten ur en liten flickomun.

mormor: nä, men det är väl onödigt. du som har så fina tänder. men du får väl prata lite med mamma och pappa så får vi se vad dom säger.
säger inte så mycket med tanke på att mormor skulle tycka att jag var lika fin i form av en rostig lyktstolpe på konsumparkeringen. men och andra sidan så har ju mormor i sin ålder och med sina låtsaständer här och där erfarenhet på området. anledningen till att hon säger att jag ska prata med mamma och pappa är för att hon är övertygad om att dom kommer försöka säga smarta saker till mej som hon redan har sagt till dom och jag får efter det låtsastro att jag tagit jättevuxna beslut själv.
som ni märker så går det inte direkt kanon.. någon som har något vettigt att tillföra på den här punkten?

släng in en åsikt.

HAVE NO FEAR OF PERFECTION, YOU'LL NEVER REACH IT.

hade lite ladies över och jobbade med PA och hade sconesmassaker på eftermiddagen. nu är det flera veckor sedan vi var iväg till africa på uppdrag projektarbete men jag kom på att det ligger ett lager med egypten bilder och hänger på dellen, lika bra att langa ut till massorna innan skiten kraschar ännu en gång.


THROW UP OR AWAY.


hey ho, idag är det en snorig, risig och allmänt trött fröken mellström i sällskap av lurv, brills och en gitarr. äkta rå pundare. bläsch alltså.

WE WHO DANCED ON THE DECK OF PARADISE.

yemän, trots min risighet fick jag allt jag ville ha på sista april. hänga vid en fet brasa hela kvällen, elda korv och samtidigt ligga i en skottkärra och dricka cider. gött mos.

den första maj klockan 10.40 gick buss nummer två till birka paradise.

efter fem timmar buss (man måste vara skicklig för att lyckas åka till stockholm på dubbla tiden) och lite corona på old beefeater inn på söder så körde rövarna i hytt 8255 med stort sällskap igång och roade sej på kryssningsvis. vilket betyder att man man äter/dricker ohälsosamt mycket på buffén, går loss med en förmögenhet för att man tror att man är grymt ekonomisk när man handlar miljoner taxfreeprylar, köper en massa sliskiga bruddrinkar eftersom man dricker brudiga drinkar på kryssning och man dansar på poolen. sen njuter man av kvalitetstid med sina vänner, åker hiss, uppväcker ett beroende över att få tre meloner i rad, hittar på skojiga överförfriskade människor, lyssnar på grotesk karaoke och sover i, förhoppningsvis kemtvättade, lakan på en planka.

startar morgonen med en gigantisk frukost, låtsas vara fräsch, får ragg klockan två på en söndag av 50plusare (nämen, står du här och bara ser helt skitsnygg ut mattias? HAHAHA), dansar in i det sista, återvänder till land sliten som aldrig förr och svär åt feta bollnäsgubbar på bussen.

jag vann 75 spänn och fick röst som en groggkärring i målbrottet.
fin helg må jag säga.


HOT DELIVERY FOR THE SHRIMP.

fick paket när jag jobbade i fredags. papi-marcos höll på att skita i brallan när han hämtade posten och det stod annie på ett paket. "alltså räkan, du kommer inte att tro det här, för jag kan inte tro det här, men det står fan ditt namn här". regionsbossen skickade en de palma tisha för att jag har kickat lite ääss på jobbet. det var en herrtisha i storlek L. jag ska ta med den när jag ska på festival i sommar och tälta i den. efter presentöppningen så var jag helt hög på lycka resten av dagen. gillar paket jag.


anniemellstrom@gmail.com

Annie, 21, Yeeeha.


BEEN THERE DONE THAT GOT THE T-SHIRT.
Accept
AC/DC
Adept
Alice Cooper
Anthrax
Backyard Babies
Billion dollar babies
Black label society
Bullet
Bullet for my valentine
Danzing
Entombed
Foo Fighters
Graveyard
Hammerfall
Hardcore superstars
Helloween
Iggy and the stooges
Imperial State Electric
Iron Maiden
Johnossi
Judas Priest
Kansas
Mando diao
Mustasch
Mötley crue
Nicke Borg
Opeth
Ozzy Osbourne
Papa roach
Queens of the stone age
Rival sons
Rob Zombie
Sahara Hotnights
Saxon
Slayer
Sugarplum Fairy
The Cult
The Darkness
The Hellacopters
The Hives
The Scrags
Thin Lizzy
Volbeat
Whitesnake