I WANNA SEE IT PAINTED BLACK, PAINTED BLACK. BLACK AS NIGHT, BLACK AS COLE.

Det är inte bara risig bildkvalité utan även risig stämning på gräddhyllan ikväll. Man vet att det är risig stämning när Davva spelar fyra Fifa-matcher i rad. Det stora slaget om hur lägenheten ska se ut har efter ännu en batalj ingen fred i sikte.

David säger vitt, Annie säger svart. David säger stilrent, Annie säger kaos. David säger mindre saker, Annie säger mer saker. David säger att Annies antika ascoola förstärkare är skräp, Annie säger att Davids stilrena och dyra TV-bänk är döful. David säger att han inte vill bo i en jävla replokal, Annie säger att hon flyttar härifrån om hon inte får bo med sina saker. David säger att det enda stället det kommer finnas affischer är på balkongen, Annie säger att hon minsann ska hämta dit klot-jultomten med ett öga som hon gjorde på dagis. David säger att man faktiskt lär kompromissa, Annie säger fan heller.

Sen har det varit rätt tyst i några timmar. Det enda som hörs är "källstrom for sweden" och "the finish by zlatan was fantasic".

Nu börjar det bli hyfsat bra stämning eftersom att Davva har avancerat till division 5.  En bra tidpunkt att åter skapa lite frid i hushållet med andra ord. Jag ska nog faktiskt vara the bigger person den här gången. Som den genomgode och kompromissande pärlan jag är så ska jag lägga fram ett generöst erbjudande om att vi faktiskt kan åka till IKEA och köpa vita (!) ljus imorgon. Vad gör man inte för husfriden..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
anniemellstrom@gmail.com

Annie, 21, Yeeeha.


BEEN THERE DONE THAT GOT THE T-SHIRT.
Accept
AC/DC
Adept
Alice Cooper
Anthrax
Backyard Babies
Billion dollar babies
Black label society
Bullet
Bullet for my valentine
Danzing
Entombed
Foo Fighters
Graveyard
Hammerfall
Hardcore superstars
Helloween
Iggy and the stooges
Imperial State Electric
Iron Maiden
Johnossi
Judas Priest
Kansas
Mando diao
Mustasch
Mötley crue
Nicke Borg
Opeth
Ozzy Osbourne
Papa roach
Queens of the stone age
Rival sons
Rob Zombie
Sahara Hotnights
Saxon
Slayer
Sugarplum Fairy
The Cult
The Darkness
The Hellacopters
The Hives
The Scrags
Thin Lizzy
Volbeat
Whitesnake