BRA INLÄGG OM TRÄNING.

Gomooors goomors!

Jag har precis upptäckt att om jag sitter riktigt jävla djupt och lutar mej framåt så får jag en bilring. Eller det var kanske att överdriva, men ett cykeldäck i alla fall. Jag sitter ju och steker lös på någon tjingtjong-ö om en månad så jag har börjat jobba lite på beach 2012. Mitt första pass körde jag på soffan hela lördagen, sju timmar i sträck låg jag som en mörbultad griskulting med fötterna i luften och dreggel på tishan. Sen gick jag till Helt enkelt, tog det dyraste och gick hem, la mej vågrätt och lät det sjunka in. Ladies and gentlemen, det är så man grejar cykeldäck.

Egentligen måste man först haft en så tung dag att man beslutat att ta 2 migräntabletter så att man ska orka åka på 20årsmiddag, för att sedan någon halvtimme in på tillställningen tycker det låter vettigt att hälla i sej dubbla tequila på det (jag läste faktiskt på fass.se och det stod inget om att hög dos migräntabletter + tequila skulle vara dåligt). Sen vaknar man vips upp dagen efter med ett jädrans sug till ett sjutimmars-pass på soffan.

Nog om träning, det här är ju ingen träningsblogg. Jag tänkte endast skriva en liten rad om hur roligt det är att en 20årig karl med hår på bröstet kan bli så lycklig av en Erik Saade t-shirt eller att ett bra sätt att få busschaffisar att dra på smilet är storma in i en buss och ropa att man bara ska lämna ett par strumpbrallorr och sedan hoppa ut. Men nu hann jag ju inte det för nu måste jag slagga så att jag inte sover över Julkalendern imorgon.

Morshej.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
anniemellstrom@gmail.com

Annie, 21, Yeeeha.


BEEN THERE DONE THAT GOT THE T-SHIRT.
Accept
AC/DC
Adept
Alice Cooper
Anthrax
Backyard Babies
Billion dollar babies
Black label society
Bullet
Bullet for my valentine
Danzing
Entombed
Foo Fighters
Graveyard
Hammerfall
Hardcore superstars
Helloween
Iggy and the stooges
Imperial State Electric
Iron Maiden
Johnossi
Judas Priest
Kansas
Mando diao
Mustasch
Mötley crue
Nicke Borg
Opeth
Ozzy Osbourne
Papa roach
Queens of the stone age
Rival sons
Rob Zombie
Sahara Hotnights
Saxon
Slayer
Sugarplum Fairy
The Cult
The Darkness
The Hellacopters
The Hives
The Scrags
Thin Lizzy
Volbeat
Whitesnake