MADE A MEAL AND THREW IT UP ON A SUNDAY.

img_1162 (MMS)

sitter på tåget från stockholm, lite domnad i psyket efter en tjockt fin helg.ska snart dra björnpälsen över och släpa mej ut i den tropiska värmen och hamna någonstans där det skänks billiga kramar. det är söndag och livet är på paus men det är ju också det bästa med söndagar, man kommer undan med att mest göra ingenting viktigt. man sätter sej på den halvtaskiga platsen på bussen men orkar inte byta, man har rätt ont i huvudet men känner att man lika gärna kan ha det och man har musiken på repeat i tjugo minuter innan man fattar att det är samma låt. här är tidernas bästa söndagslåt, det vet man när den kan vara på repeat i tjugo minuter och är lika bra varje gång. det är bland dom mästerligaste verk som dragits ihop av två skäggiga män. smacka upp länken, gilla läget och ha det lite söndag,. http://www.youtube.com/watch?v=2KDBSyyXsEs&feature=youtube_gdata_player

ON THE JOYRIDE.

hanging and rolling på tåget, trångt som fan och  hela vagnen är asirriterade på småkidsen som håller hov. under en timme har dom hunnit slickat på ett äpple från kollektivfordonets mysiga golv, dragit av några operaklassiker, skrikit om hur mycket snor dom har i näsan, haft slagsmål så att den ena ungen flög in i toadörren, smakat varandras blod, storbölat och vrålat djuriska läten i allmänhet. storebrorsan ställde sej precis på knä och skrek att dom är monster, no shit tänker hela tåget. och nu skulle det tydligen vara dags för joddlingstävling, men morsan dunkade näven i fönstret så hela vagnen hoppade till så jag vet inte hur det blir med den saken. joddling vill man ju helst inte missa men jag sitter och smyg-garvar rätt hetsigt här bakom jackan så jag lär dra på lite stones, tagga ner och tycka lite synd om den bruden som nyss satte sej mitt i monsterterritoriumet utan att ha någon aning om vad som väntar. HAHAHA.     PS. mobilinlägg numero uno, hur fränt?

A MONKEY NEEDS TO DANCE SO DO YOU.


IT'S ALIVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! satan i gatan, jädrar i lådan, fan och hans moster - respiratorn är avstängd, rosten har slipats bort och dammet är uppsuget. här har man suttit likt en jude med månader av piskande fans i ryggen och petat html-koder. slutligen smackade jag i alla fall ihop basen på min sprojlans nya design, tyvärr kommer det ju att vara samma katastrofartade innehåll som alltid men nu ser det ju i alla fall lite coolt ut. var till och med schysst och drog bort den där feta musiken som folket har irriterat sej på i århundraden (den fick sjunga på sista refrängen i form av kvällens rubrik), så varsågod på förhand.

den tysta digerdöden som har spökat här i krokarna beror väl mest på att jag är en glassig jävel som har haft en massa lajbans för mej och inte har orkat redovisa någon smörja till befolkningen. sen hade jag en stört oövervinnerlig studentvecka, en monstergrym sommar och några sinnesrubbade snuskstalkers som jag inte kände för att mata med mer godsaker (det låter ju helt sjukt, men det är det ju också. förpestningarna är i alla fall dokumenterade hos farbror blå så dom snubbarna kan ju äta snor), så det här placet rann liksom ut i sanden då. inte riktigt meningen utan det hände bara inget. gos på er puckon som suttit och klickat in varje dag ändå och hoppas att ni kära anhängare ger mej syndernas förlåtelse på den där fronten.

hur som helst så är det från och med nu officiellt on och en jävla massa action på den här adressen i fortsättningen, just like the good old days fast miljarder gånger fränare, det kan ni hoppa upp och sätta er på.

yours sincerely(för att uttrycka lyckönskningar, tacksägelser, åsikter och alternativa svordomar om återupplivningen av anniemellstrom.blogg.se, var god/ond att klicka nedan på "kommentarer")anniemellstrom@gmail.com

Annie, 21, Yeeeha.


BEEN THERE DONE THAT GOT THE T-SHIRT.
Accept
AC/DC
Adept
Alice Cooper
Anthrax
Backyard Babies
Billion dollar babies
Black label society
Bullet
Bullet for my valentine
Danzing
Entombed
Foo Fighters
Graveyard
Hammerfall
Hardcore superstars
Helloween
Iggy and the stooges
Imperial State Electric
Iron Maiden
Johnossi
Judas Priest
Kansas
Mando diao
Mustasch
Mötley crue
Nicke Borg
Opeth
Ozzy Osbourne
Papa roach
Queens of the stone age
Rival sons
Rob Zombie
Sahara Hotnights
Saxon
Slayer
Sugarplum Fairy
The Cult
The Darkness
The Hellacopters
The Hives
The Scrags
Thin Lizzy
Volbeat
Whitesnake