THE BOYS ARE BACK IN TOWN.tjobreeeeeeeeeee era tappra dårar.

på senare dagar har damen mellström gått och sadlat om och lever zigenarlivets glada dagar. denna natt spenderar jag äntligen i min gamla knarkarkvart hos morsan och farsan, tar en dusch, käkar älgkött och sånt, övriga nätter sover jag hos högstbjudande (vilket i flesta fall är en stekhet grabb, men det har varit allt från skokartonger till våningssängar). mina utvalda ägodelar förvarar jag i en tygpåse av coolt märke och den stabila födan består av sushi, kebab, karins lasagne, bärs, grogg och cola. mina hangaround ställen är jobbet, allmän plats och all form av kollektiva transportmedel. då och då händer det även att jag lyxar till det och inkasserar lite nya fräcka panties. stölderna går inge vidare, har hittills endast inbringat en halvrutten mp3-spelare fulproppad med lady gaga, men den hittade jag övergiven vid gavleån så det vettefan om det räknas. men hoppet om att uppgradera mej inom zigenarnas hierarki är fortfarande vid liv.

annars så har jag haft mina 15 minutes of fame, hade inte gissat på att dom skulle innebära att jag sitter med okammat hår och sjunger änglahund i SVT tillsammans med måns zelmerlöw på bästa sändningstid, men det är väl bara att tacka och ta emot. sweden rock och getaway är avcheckat för sommaren och jag har fortfarande inte badat.

måste börja rapportera lite mer regelbundet så att eftervärlden inte går miste om sånna här viktiga nätter då jag ligger i sängen och gör peace-tecknet för mej själv varvat med att peta näsan och funderar över varför jag inte gör det här oftare..

aja, sov tight.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
anniemellstrom@gmail.com

Annie, 21, Yeeeha.


BEEN THERE DONE THAT GOT THE T-SHIRT.
Accept
AC/DC
Adept
Alice Cooper
Anthrax
Backyard Babies
Billion dollar babies
Black label society
Bullet
Bullet for my valentine
Danzing
Entombed
Foo Fighters
Graveyard
Hammerfall
Hardcore superstars
Helloween
Iggy and the stooges
Imperial State Electric
Iron Maiden
Johnossi
Judas Priest
Kansas
Mando diao
Mustasch
Mötley crue
Nicke Borg
Opeth
Ozzy Osbourne
Papa roach
Queens of the stone age
Rival sons
Rob Zombie
Sahara Hotnights
Saxon
Slayer
Sugarplum Fairy
The Cult
The Darkness
The Hellacopters
The Hives
The Scrags
Thin Lizzy
Volbeat
Whitesnake