SEGUNDO DIA EN BARCELONA.vi gick på äventyr. hittade en räka som var större än carlings lillräkan. hamnade på stranden. badade, drack öl och åt jordgubbar. chillade galet, stekte och skrämde strandförsäljare. köpte glass, gled runt och drog hemåt och duschade. efter några timmars till upptäcksfärd och lite våffla så skulle vi käka och dricka spanskt. vi hamnade på något mysigt litet hak under ett träd med spansk-skrikande gubbe som plinkade gitarr och vi beställde in alla tapas som jag kunde på spanska, lite paella och några liter sangria. sen kunde vi inte sitta still utan upptäckte att det frätte på hela kroppen, vi cashade fram fort som fan och haltade hem hängandes på varandra samtidigt som vi försökte sluta skratta för att det gjorde så jävla ont. när vi kommit hem så insåg vi att vi hade typ andra gradens brännskador all over så vi spred ömt ut blöta handdukar över hela sängen, la klickar med bodylotion lite överallt  och väste att den som rör den andra åker på stryk. sen sov vi inte ett smack på hela natten för att vi hade fullt upp med att vara friterade. jävligt komisk dag såhär i efterhand, haha.

vill med detta inlägg sända ett stort tack till www.yr.no för att ni är riktiga hejare på att gissa fel väder. magiskt att 17 grader och molnigt kan bli 30 grader, sol och en frisk jävla bris så att man inte känner hur stekt man blir under den där solskyddsfaktor 10 man hade med sej. maaagiskt.

ANONYM.

du mystiska tjeckiska toalettspanare som slänger in kryptiska kommentarer om att du kikar in mej på damrummet och har koll på min identitet, fram med historian!

BACK ON THE JUICE AGAIN.jag önskar mej en sovmorgon då jag inte är odrägligt bakfull och inte behöver snooza någonting. jag önskar att mina apkids borta i borneo mår finare än snus. jag önskar att jag kunde dra ner på colan. jag önskar att kiss kommer till sverige. jag önskar att någon magisk dvärg kom hem till mej och städade imorgon (när jag inte är hemma så jag slipper bli skraj) och jag önskar world peace, alltid.

hasta luego.

McSWIM

img_1881 (MMS)

sitter på jobbet och ska avnjuta en delikat lunch, sen insåg jag att jag tog den vegetariska matlådan. så istället för mitt favvokäk, köttig lasagne med en jävla massa sås, så sitter jag här och pillar i paprika, tomat och andra avkommor från satan tillsammans med bortslösade pastaplattor.  känns som att man skulle ha tagit MCSwimen här utanför och dragit några baconcheese istället..

BARCELONA EL PRIMER DIA.första dygnet på en jävligt härlig vacaciones - mitt i natten drog vi till arlanda, hinkade cola och hamnade i prag. framme i ett lagom lökigt barcelona upptäckte vi att vårat tillfälliga crib låg två okryddade sekunder ifrån ramblan, vilket var kanske hur fett som helst. sen drog vi på oss shortsen, brillorna och kameran och gav oss ut på äventyr. vi hittade statyer, hamnen, donken, spegelväggar, la playa, trånga gator, fontäner, mammutmuseum och ett gäng balla affärer. vi traskade in i jordens mäktigaste kyrka och fick smaka på genuin katolsk ilska av någon hårig gammal vakt-hombre som inte diggade kepsar. efter en tretimmars powernap så guidade davva iväg oss till barcas smaskigaste pizzahak och vi vandrade runt i mörka gränder tills vi hittade hem och somnade likt två små spädbarn, helt ovetandes om vad som väntade dagen därpå..

KARINS LASAGNE FOR LIFE! sitter på lagret ...

img_9716 (MMS)

KARINS LASAGNE FOR LIFE! sitter på lagret och bara njuter av denna kvalitetsfyllda halvfabrikats måltid från ärorika familjen dafgård! nu ska jag dra och spendera resten av lunchen med en riktig Karin, men hon går inte av för hackor heller. hörshej.

AIN'T A HOPE IN HELL.

veckans karma!

världen har givit annie
+ inkasserade av en pärla en ny lins gratis
+ fick tjusigt sms av en gammal god tysk compadre
+ en godhjärtad ung själ lånade ut mobilen
+ chefen bjöd på risifrutti
+ monji har diskat alla mina matlådor
+ distriktets fetaste kebabtallrik

annie har givit världen
+ öppnade dörr för permobil-tant
+ djungelvrålsklubbor
+ kommit ihåg mammas namnsdag 

karman har givit igen i form av
- försenat tåg
- bränt fläsk
- mensvärk
- fall från hög höjd till betonggolv med två skyltdockor ovanpå

känns som att det ligger jävligt ojämnt till här..

LIVET HANDLAR OM ATT VINNA.

tjofräs.

igår hade jag och davva solarietävling (klart man lär dra tripp till solarieöarna innan man flashar sin svenska booty bland barca-ässen), jag gick ut med solklar seger. davvan skulle köra 15min och eftersom jag har en släng av alltid-ska-vara-värst-syndromet så fläskade jag givetvis på med 20. det jag missade var att mitt solarium var av mega-stek sorten så nu luktar det bränt fläsk och kräftstjärt må ni tro. men som sagt, jag vann. även om jag har andra gradens brännskador på ögonlocken, går som quasimodo och den som hittar på mina bortblekta ögonbryn får en tjuga, så sitter jag här med vinsten i behåll. YEEES.
anniemellstrom@gmail.com

Annie, 21, Yeeeha.


BEEN THERE DONE THAT GOT THE T-SHIRT.
Accept
AC/DC
Adept
Alice Cooper
Anthrax
Backyard Babies
Billion dollar babies
Black label society
Bullet
Bullet for my valentine
Danzing
Entombed
Foo Fighters
Graveyard
Hammerfall
Hardcore superstars
Helloween
Iggy and the stooges
Imperial State Electric
Iron Maiden
Johnossi
Judas Priest
Kansas
Mando diao
Mustasch
Mötley crue
Nicke Borg
Opeth
Ozzy Osbourne
Papa roach
Queens of the stone age
Rival sons
Rob Zombie
Sahara Hotnights
Saxon
Slayer
Sugarplum Fairy
The Cult
The Darkness
The Hellacopters
The Hives
The Scrags
Thin Lizzy
Volbeat
Whitesnake