I WAS LOOKING FOR SOME ACTION BUT ALL I FOUND WAS CIGARETTES AND ALCOHOL.

Tjenamoss. Här sitter jag i köket och funderar på livet..

Annie Mellström, 20 år och två månader. Halvchef på distriktets fränaste butik och bor ihop med en kille som jag hittade vid ett cykelställ en studentnatt, bröt mot en halv regelbok och blev jagad av polisen med på samma kväll. Jag har fyra öl i kylen, åker till Asien efter nyår och har lagat båda ögonen och ena knät. Min iphone är så slut att den dör om man får sms medan man lyssnar på musik men jag vägrar skaffa en ny. Jag kan vissla ashögt, köper skolungdoms-busskort och har samma jeansstorlek som i sjuan. Jag ser ut som en 12åring på mitt körkort, har varit backstage på Iron maiden och följer bonde söker fru och ensam mamma söker slaviskt. Sen är jag 170,5 cm lång också, jävligt viktigt.

Det känns som att det kan gå hur som helst det här..

HYVÄÄÄ SOUMI!

Tuddeliluu kids, åldringar och ni där i mitten!

Egentligen borde jag sova nu, men med tanke på att jag somnade klockan nio en lördagskväll i en barnstol på 75årsfest igår så är jag rätt on fire. Min kropp har vant sej vid rekorderliga fylleslag dubbla gånger varje helg den här månaden så den är lite sur. Efter att den en gång nyligen blev ihälld en halv flaska skumpa på krogen vid 01.45 (så extremt jävla dum idé) så har den blivit en aning high maintenance så här på kvällskvisten.

Jag börjar komma underfund med livet som 20 bastare. När man var ung och dryg var man ute och slirade halva veckorna, livet var en härlig lång dimma. Nu när man är lite mer mogen, man äter julbord med väninnorna, har adventsmys och stoppar in en hel fylld kyckling i ugnen på vardagarna. Sen är det helg och man är klapprak klockan fyra på natten, drar ner skinnbrallorna och moonar inför en hotell-lobby fylld med kollegor från hela skandinavien.

Plus med det är att man inte går runt och ser ut som ett påkört rastafari-russin dygnet runt, utan att man ser rätt duschad ut vissa dagar. Minus med det är att man dom där få utvalda dagarna vaknar upp brevid en kille med uppskrapad fejja, tar fyra migräntabletter och inte vågar kolla på kamerabilderna sedan Valbo köpis årliga personaljulfest (se bild ovan).

Jag tänkte att eftersom det var så längesen jag hörde av mej så kunde jag lika gärna komma med något vettigt. Alltså - var 18 så länge ni kan! När ni blir gamla blir ni äldre och då måste man vara mogen så ofta i veckan att det blir alldeles för mycket att ta igen för på helgen.

I GOT ALL DAY LONG.

God morgon Sweden och resten!
Här sitter jag helt solo i mitt crib och välkomnar internet samt frukost omgång nummer två. Totalt utvilad och jävligt harmonisk. Idag är jag ledig från jobbet och så jag ska ta det piano, umgås med mej själv och göra saker som är bra för själen. Ta en promme med backyard babies, friteras i cancergrillen, läsa tidningar på bibblan, köpa saker som jag inte tänkt och gå till min hårguru utan att jag egentligen behöver det utan bara för att jag vill.
Kanske klämmer jag in en liten svensk asiat att förgylla dagen. Det ingår visserligen inte utomstående människor i solo-pianodagar men den där rackarn är en riktigt själasmörjare så låt gå i så fall. Nu ska jag dra på mej något gammalt, småfult och förbannat skönt.
Fred, fast handslag och ljuv fågelsång från sängen.
anniemellstrom@gmail.com

Annie, 21, Yeeeha.


BEEN THERE DONE THAT GOT THE T-SHIRT.
Accept
AC/DC
Adept
Alice Cooper
Anthrax
Backyard Babies
Billion dollar babies
Black label society
Bullet
Bullet for my valentine
Danzing
Entombed
Foo Fighters
Graveyard
Hammerfall
Hardcore superstars
Helloween
Iggy and the stooges
Imperial State Electric
Iron Maiden
Johnossi
Judas Priest
Kansas
Mando diao
Mustasch
Mötley crue
Nicke Borg
Opeth
Ozzy Osbourne
Papa roach
Queens of the stone age
Rival sons
Rob Zombie
Sahara Hotnights
Saxon
Slayer
Sugarplum Fairy
The Cult
The Darkness
The Hellacopters
The Hives
The Scrags
Thin Lizzy
Volbeat
Whitesnake