LOOKING GOOD.

HALLOJ! Såhär såg jag ut imorse. Det är inte så jävla lätt att tejpa på skyddsplast för ögonen själv utan spegel och sen sova på det och vakna delicious ska ni veta. Operationen gick kanon i alla fall. Först fick man avslappnande "några glas vin piller" som för min lilla kropp blev "en halv dunk hembränt piller". Jag hade tydligen stått för dagens underhållning och ramlade fram med en skrattande läkare under ena armen och en fnittrande sjuksyrra under andra. Sen lasrade dom loss i två minuter och sen fick man åka hem och plågas i mörker i fyra timmar. Det kändes ungefär som man hackat tjugo lökar och hade två liter schampo i ögonen men mamma hade lånat Sune på ljudbok så jag överlevde även den svåra perioden i mitt liv med ett garv. Efter det så blev det poffbang asbra. Jag ser som en gud, får inte sminka mej på en vecka och har kunglig syn fram tills jag blir pensionär. Gött mos! Igår var det efterkoll och allt såg prima ut, blev varmt välkommen och hela skulle personalstyrkan gladeligen berätta om vilken show man hade bjudit på dagen innan. Men vad gör det om hundra år. Är det någon undrande själ som har lite funderingar på ögonlaser så är ni varmt välkomna med frågor! Jag är sedan i tisdags självutnämnd expert.

I LAID MY WORLD ON MY SHOULDERS AND I WOULDN'T HAVE IT ANY OTHER WAY.

Tja.

Nu ligger jag i min säng på flickrummet (som alltid mest sett ut som ett pojkrum). Om en vecka sover jag min sista natt här på ett tag. Inte för att jag sovit här så mycket på sista tiden, men jag tänkte sova på ett annat ställe med regelbundet. I min lägenhet. Och davvas. Blev så onödigt att skaffa varsinn så när vi ramlade över ett andrahandskontrakt på gävles centralaste place, gräddhyllan med infravärme på den inglasade balkongen så bestämde sej david-spill-inte-på-parketten och annie-en-lastpall-är-också-ett-bord att slå sina påsar ihop. 

Vi ska inte bli seriöst förhållande sambos, det känns inte riktigt som våran grej. Vi tänker mest bo på samma ställe en stund. Ha tredje världskriget om affischer i vardagsrummet, lyssna på frank sinatra medan vi lagar carbonara och ligga i sängen hela söndagarna. Det kan bli hur bra som helst och det kan gå rakt åt helvete, men sånt kan man ju inte veta nu.

Ungefär som min ögonoperation imorgon. 9.15 ska jag prova att köra en laserstråle i mina smånärsynta ögon, det kan bli det bästa jag gjort i hela mitt liv och det kan med 1% chans sluta som vindögd 20bastare med blindkäpp och men för livet. Om fem timmar sätter jag på mej mina glasögon för sista gången, eller så ser jag med mina nyvakna ögon för sista gången.

Ingen har en jävla aning. Men det är väl det som är det fina med livet.

MAMAS DON'T LET YOU BABIES GROW UP TO BE COWBOYS.

Igår skulle vi egentligen leta halvruttna möbler att styla till, men jag blev vilt förälskad ett par stekheta cowboysar boots istället. För att tillfredsställa samvetet och min ditsläpade mor så tänkte jag i alla fall slå till på 6 ölglas och en rostig nyckel. Men sen var ena klacken lite lös så jag fick bootsen gratis av gubben i kassan och betalade 35 spänn för resten, SKAPLIGT! Nu ska mystanten på klackbaren få limma ihop dom och sen ska Lilliz låta dom åka häst så är det klappat och cowboy!

CHILLAR.

Har haft en härlig förmiddag hos min hårguru är jag nu ägare av ögonbryn och fransar, tics fick jag på köpet för jävlar var spännande det är när det rör sej prylar i fejjan. Efter en långlunch som blev till fika med brallan så är vi nu hos lilliz och drar en till fika. Nu är det roadtrip och leta på gamla möbler och sen är det myskväll som gäller. Den här lediga dagen sitter som ett smäck och jag tänker ha mjukisbrallor hela dygnet. GÖTT MOS.

SPÄNNINGEN STIGER.


Hade nyss ett moment för mej själv inne på toan. Blev till och med tvungen att springa och hämta kameran och dokumentera detta historiska ögonblick. 20 oktober 2011 klockan 00.48 var sista gången någonsin i mitt liv som jag plockade ur mina linser. VILKEN KÄNSLA!

Nu är det glasögon 5 dagar, sen jävlar ska det lasras järnet. Efter ska det kännas som att man har schampo i ögat x 100000 och man måste sitta i ett kolsvart rum med ögonen öppna och glo rakt fram i några timmar och absolut inte somna. Men sen, tjoff så har man lika bra syn som Carolina Klüft och är skuldsatt tills man är pensionär. Inte nog med det, man är förbjuden att sminka sej på 10 dagar efterå ocksåt!

Visserligen är man väl jävligt fager som moder jord skapade en, men inga jeans blir sålda om man står och skrämmer slag på folkmassorna. Därför ska jag för att se lite mer levande ut besöka min hårguru imorgon och skaffa ögonbryn och synliga fransar för första gången. Jag är livrädd, här har man inte ägt ett par ögonbryn på 20 år och så poff så ska man stoppa dit ett par. Well well, lisa hade sagt turkdeluxe när hon grejade brynen så nu vet jag ju i alla fall vad jag absolut inte ska säga.

Från blind albino till skarpsynt med levande ansiktsbehåring. Jävligt spännande. Fortsättning följer..


I'M JUDAS BUT I LIKE IT. AND JESUS BUT I DOUBT IT.TJUUHUUUUUU!

har varit lite frånvarande här. har varit lite frånvarande i livet med, men i min skalle är jag jävligt in the moment ska ni veta, närmare bestämt på något piratskepp i karibien med en flaska rom och en skattkista full med tuttifruttigodisar.

jag har jobbat som en dåre, sen vägrade jag kliva upp ur sängen på min lediga dag och nu återgår jag till dåre-biten igen. annars är det massa pryls på gång här. fullrulle på worket, ska lasra ögonen, funderar på att skaffa ögonbryn och imorgon ska jag glo på lägenhet bara sådär.

jag vet inte riktigt vad jag sysslar med, jag kör lite på känn och hoppas att ödet vet vart jag bor.

ett fast handslag till er alla trogna anhängare så länge.

peace.

FISH N CHIPS.

onsdagen den 5 oktober, dagen då begreppet fish n chips togs till en helt ny nivå..

GAAAAH.

vaffaaan, här hittar man jordens app! ÄNTLIGEEEEEEEEN! nu kan jag fylla cyberspace med världsviktigheter hela dagarna, varannan kvart om jag vill. så jävla typiskt att man hittade på den i slutet av lunchen. men lika glad för det är jag för nu ska jag förgifta praktikantens kanelbulle. jag har nyss köpt kanelbullar åt hela jobbet (mej själv, chefen och praktikanten men hela jobbet låter generösare) och flourtuggummi, så nu jävlar ska vi gå loss!

DAGENS KONSTATERANDE.

det borde vara olagligt att känna sej så risig att man knallar in och tjackar smink för 1000 spänn på tre minuter. på en måndag. hade jag haft som dålig vana att gå förbi kicks om söndagarna hade jag varit ruinerad och skuldsatt till graven..

THE MAN, THE MYTH, THE WRECK.

nu ligger jag som ett slakt här i min kojs och ser ut som sju svåra år. egentligen tjugo svåra år. jag somnade på soffan under vår "dinner and alla good shows on tv3-måndag", när jag vaknade hade lilliz och roi dragit hem och lämnat mej i min egen misär.

är inte bara helt färdig efter en grym helg med raj, partaj och födelsedagsfirande, utan efter första jobbdagen efter en och en halv månad sjukskrivning. som chips på moset var det ingen vanlig jobbdag heller utan det var min första officiella dag som jeansansvarig och vice chef över carlings i valbo. rätt köttig titel där för en nybliven 20laxare. yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeah.

egentligen tänkte jag lägga in miljarders bilder från min b-day med tårtfest på jobbet, långbord på olearys och en jävligt galen utgång, samt modevisning, rockabillygig och en ölarrunda från lördagen och mitt härliga födelsedagskalas på badhuset i söndags (undervattensbilder). men jag är som en mörad tjurbiff med invalidknä. sen är det en fet dag imorgon med jobb hela dagen och levispartaj i hufvudstaden halva natten. så jag lär slagga. man börjar bli antik, då lär man se till att skynda sej om man ska hinna sova bort dom där 27 åren av sitt liv som dom säger på reklamen att man ska göra.

sov tight.

anniemellstrom@gmail.com

Annie, 21, Yeeeha.


BEEN THERE DONE THAT GOT THE T-SHIRT.
Accept
AC/DC
Adept
Alice Cooper
Anthrax
Backyard Babies
Billion dollar babies
Black label society
Bullet
Bullet for my valentine
Danzing
Entombed
Foo Fighters
Graveyard
Hammerfall
Hardcore superstars
Helloween
Iggy and the stooges
Imperial State Electric
Iron Maiden
Johnossi
Judas Priest
Kansas
Mando diao
Mustasch
Mötley crue
Nicke Borg
Opeth
Ozzy Osbourne
Papa roach
Queens of the stone age
Rival sons
Rob Zombie
Sahara Hotnights
Saxon
Slayer
Sugarplum Fairy
The Cult
The Darkness
The Hellacopters
The Hives
The Scrags
Thin Lizzy
Volbeat
Whitesnake