THE MAN, THE MYTH, THE WRECK.

nu ligger jag som ett slakt här i min kojs och ser ut som sju svåra år. egentligen tjugo svåra år. jag somnade på soffan under vår "dinner and alla good shows on tv3-måndag", när jag vaknade hade lilliz och roi dragit hem och lämnat mej i min egen misär.

är inte bara helt färdig efter en grym helg med raj, partaj och födelsedagsfirande, utan efter första jobbdagen efter en och en halv månad sjukskrivning. som chips på moset var det ingen vanlig jobbdag heller utan det var min första officiella dag som jeansansvarig och vice chef över carlings i valbo. rätt köttig titel där för en nybliven 20laxare. yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeah.

egentligen tänkte jag lägga in miljarders bilder från min b-day med tårtfest på jobbet, långbord på olearys och en jävligt galen utgång, samt modevisning, rockabillygig och en ölarrunda från lördagen och mitt härliga födelsedagskalas på badhuset i söndags (undervattensbilder). men jag är som en mörad tjurbiff med invalidknä. sen är det en fet dag imorgon med jobb hela dagen och levispartaj i hufvudstaden halva natten. så jag lär slagga. man börjar bli antik, då lär man se till att skynda sej om man ska hinna sova bort dom där 27 åren av sitt liv som dom säger på reklamen att man ska göra.

sov tight.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
anniemellstrom@gmail.com

Annie, 21, Yeeeha.


BEEN THERE DONE THAT GOT THE T-SHIRT.
Accept
AC/DC
Adept
Alice Cooper
Anthrax
Backyard Babies
Billion dollar babies
Black label society
Bullet
Bullet for my valentine
Danzing
Entombed
Foo Fighters
Graveyard
Hammerfall
Hardcore superstars
Helloween
Iggy and the stooges
Imperial State Electric
Iron Maiden
Johnossi
Judas Priest
Kansas
Mando diao
Mustasch
Mötley crue
Nicke Borg
Opeth
Ozzy Osbourne
Papa roach
Queens of the stone age
Rival sons
Rob Zombie
Sahara Hotnights
Saxon
Slayer
Sugarplum Fairy
The Cult
The Darkness
The Hellacopters
The Hives
The Scrags
Thin Lizzy
Volbeat
Whitesnake