KEEP ON ROCKING!
Dagen man aldrig trodde skulle komma är här. Tjoff så var tonåren över (rent teoretiskt så är jag inte 20 än utan jag small fram någongång kring 05.31, ÄNNU LEVER UNGDOMEN). Det ska jag fira från nu tills om 72 timmar. Fullt ös, kaos och röj. Denna fredagen ska jag bjuda hela världen på min utsökta pez och tuttifruttitårta med blåbär och bubbelgumströssel i. Lite sjörövarflaggor och tjugo småbrasor på den så. Och jag ska köra över systemet med kundvagnen som en ångvält. Sen blir det vilt partaj tills söndagkväll, då ska jag må röv.

Jag har inte bara tvingat mamma och pappa att komma inskrålandes med partyhattar och tutor imorgon bitti, utan det står även två extremt feta paket på golvet som jag försöker hålla mej från att slita upp tills då medan min hetsiga dude sitter och försöker ha dålig inflytande på mej bara för att han själv har sämst tålamod. Därför kryper jag ner i kojsen nu och kniper igen så att det kan bli morgon så fort som möjligt!high five, gos, kindkyssar och en klapp på arselet
/eder annieROLL WITH IT.En random kväll då lilliz och jag bänkade oss på gävles katlagrotta, CC-puben. Vi hittade lite nya kompisar och körde one-leg-dansen på bänken. CC står oftast för chilinötter, carlsberg, cykelställ och coverband. Gött place. Bra kväll. God bärs.

WITH LOVE FROM HONG KONG.
idag fick jag nästan ett helt kilo post, födelsedagspresent och kärlek från hong kong. och jag dööööööööööööööööööör. dels dör jag för att min trogne hombre sedan vi snodde pannkakor på dagis sitter på andra sidan världen och skickar 20årspresenter. jag blev så glad att jag paralyserat gick från poststället på ICA och glömde hejja på jocke sundström medan jag stirrande på paketet i mina händer och skrattade högt för mej själv av lycka.

och sen dör jag av att jag får inte öppna det förrän på fredag. jag har ruskat och lyssnat och grejat i flera timmar nu, har blivit psyko och funderar om bilderna ska vara någon slags kryptisk rebus som jag tappert försöker knäcka. men paketet som åkt över hela världen, det bara ligger och hånglor på mej, "annie, don't open now".

00.01 på fredag, då sätter jag tänderna i skiten. det kan ni hoppa upp och sätta er på.

HUR SEGER LUKTAR.

ikväll har jag varit så jävla dryg. själv skulle jag säga att jag var mitt vanliga underbara jag. men davvan bestämde sej för att jag var "så jävla dryg". han ville förmodlingen köra ner mej i någon kokande kittel, eftersom det här var hur han tänkte lösa problemet..


här grejade han i ordning, körde han ner mej och gick iväg med hopp om att jag skulle sitta där i min ensamhet och bli lugn och harmonisk.

mitt underbara jag var istället "så jävla dryg" att jag hällde stearin i halva badkaret och grejade bermuda triangeln på klinkergolvet. men näänää, inte fan blev man lugnare för det. klockan är tre på morgonen och här sitter jag, dryg som ett as, och försöker överlista gavlegårdarnas hemsida en gång för alla.

men här bredvid mej däremot, sussar just nu en lugn och harmonisk davva. lockig i håret och NYBADAD.

IT CAN ALWAYS GET WORSE.

här ligger jag och gör knäövningar klockan två på en torsdagsnatt. det är väl inte direkt lika jävligt som att ligga utfattig på en bakgata i rio de janeiro med aids, men roligare grejer har man ju gjort. för att motivera mej själv lite så lägger jag upp två inspirerande bilder på hur mitt liv såg ut för ungefär två veckor sedan.... det går alltså framåt, jag slipper ju alla fall ha lilliz bedrövliga skor på mej på allmän plats.

skämt och sido, nu ska jag återgå till att ligga på mage, halvnaken, stel, jävlig och filosofera mej tillbaka till den tiden då man kunde ligga på mage och lyfta benet utan att börja tänka på aids.

mors.

GOOD ENOUGH FOR ME AND MY BOBBY McGEE.


tjänna. jag sitter hos lilliz och får ljudlös d amp på hennes mac. det enda som jag hajjar är photobooth, vilket ni kan se ovan att jag är jävlig skillad i. konstverket kallar jag "det tysta utbrottet". lilliz ligger i kojsen och andas som en ettåring med outvecklade lungor, hon ska upp och jobba skift vid halv fem.

själv tänkte jag hålla låda för mej själv till ungefär halv fem och sedan gå på skiftet till hennes kojs. hålla låda innebär inatt ljudlösa knapptryckningar, ljudlöst CSI på tv och ljudlös sång, men hög jävla janis joplin i hörlurarna.


janne joppes sång om mr McGee

TILL ALLA.

jaha, tjoho tjoho. jag har råkat radera hela designen och håller på att htmlkoda ihop något nytt men tålamodet sviker och jag svär så mycket att jag blir svart på tungan. därför ser det ut som en digital hiroshimabomb har härjat på min annars ack så välputsade blogg. hade jag däremot ägt en hiroshimabomb så hade jag kastat den på min dator (självklart efter jag satt mej själv i säkerhet fattar ni väl).

meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen, jag tänkte faktiskt ta tillfället i akt att passa på med att be er små stackare som brukar hänga här att TYCKA TILL LITE OM HUR BLOGGENS UTSEENDE. all tyckning är mer än välkommen. var anonym om du tycker något skämmigt annars får du käka upp det. hit me with your best shot!mvh eran största idol

ps1. tål kritik (snott uttrycket från kamratpostens brevsidor)

ps2. blir det tomt i kommentarsfältet så tar jag det som att farfar har glömt bort hur man gör och som att resten är ena sninka griskultingar.

OPS.

under construction här säger jag bara. ingen aning om vad jag har klickat på nu.

SKÖN-T

tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. idag har jag en såndär dag då jag tänker göra sköna prylar som jag aldrig gör men ofta tänker göra. typ lira gura, måla naglarna på allvar (alltså inte köra på en ny omgång över det ruttna i panik på bussen "så att det i alla fall ser bra ut på långt håll"), sy en spektakulär kreaktion, kolla på alla asbra konserter jag har på dvd, BYTA PROFILBILD PÅ FACEBOOK, läsa ut lite böcker and sooo ooon. bjöd över mina blodsbröder lilliz och roi över lunch och utövade kulinarisk kok-konst i form av korvstroganoff och ris, så jag är helt klart på gång.

nu ska jag lyssna på jävligt hög musik och skråla irländska folkvisor så att armhåret krullar sej. det är skönt det.

RYKANDE HETT TIPS.


http://svtplay.se/v/2530520/vem_tror_du_att_du_ar_/del_2_av_8__dregen

länken till dregens släktforskande i vem tror du att du är. dom hittar hans rötter tillbaks till gävle, syndare och sinnessjuka tanter. jävligt intressant faktiskt. sen är hans fru inte med en enda gång, vilket är ett stort plus. programmet får en hel påse ostbågar av fem möjliga.ett litet svartvitt, snett och otydligt foto från ett av våra intensivaste möten, en varm sommarkväll 2008 då en sextonårig tös blev bjuden på efterfest av den okrönte konungen av sleaze rock. vilka tider, vilka tider.


HAAARMONISK MOORGOOOON.morN morN.

jag ligger i sängen och skruttar i min dudes flanell efter två timmars kvalitetstid med mej själv. gött mos. ska strax ta mej i kragen och köra lite morgongymnastik, ta ett bad och veva i mej någon föda innan det är dags att göra något vettigt. för efter detta oerhört harmoniska uppvaknande ska jag till memira och kolla om jag möjligtvis kan få guld-syn som carolina klüft, späännande. dels är det spännande för jag har ingen aning om vart det ligger och sen så är det rätt spännande och veta vad dom tänker göra. dom kanske slinter och gör mej vindögd med en laserpekare redan på första mötet och då kommer jag tacka gudarna att jag valde att titta på ögonfröjden dregens släkthistoria denna sista kvalitetsmorgon med dräglig syn.

ikväll är det sleepover för unga vuxna hos brallex, vindögd or not. pizza, vin och skitsnack står på menyn. och innan det ska jag hinna slänga in ett par läderbralls hos skräddaren och befria maddi från min locktång, plattång och volumemaster som legat där sen april. allt ska ske haltande till på köpet. fan, nu gick jag nästan in i väggen av vettiga saker att göra på en och samma dag..


ON YOUR FEET OR ON YOUR KNEES.god helg god helg gott folk. i fredags drog jag med mej damerna ut på några beers and rock n roll och firade att jag kunde gå igen. vi hälsade på häxan surkärring som jobbar på cc-puben och klappade i takt till ett band som var så bra att linda gick hem efter 45 minuter. och det är ett hejdundrade bra betyg med tanke på att linda är hiphopare och stannade så länge. lyckligtvis drog jag med mej kryckorna ändå, vilket var lika bra eftersom jag lyckades tappa min förmåga att gå igen efter dom där beersen. men det var lajbans så länge det varade.

igår slogs det på stort då två damer i sällskap av sin invalide vän tog två små hufvudstadssmåfolk under vingarna och klappade kossor i hälsingland, det var en upplevelse. lite jaccebubblande, tacos, bira och TV på det så sovs det gött ända tills det blev kryddig och delikat husmanskost till lunch denna ärade söndag.

annars så har man väl slagit lite rekord:
- käkat en hel vitlöksdipp på en tredjedels chipspåse
- knatat 3000m kryckgång
- blivit full på två öl

prishyllan blir flådigare och flådigare.. nu ska jag göra något coolt. hörs.

CIVILIZE THE UNIVERSE.

11 september, 10 år sedan två plan bangade in i world trade center och det går dokumentärer hela dagen på alla kanaler. visst jättekonstigt att några skäggiga turbandudes vill bomba världens största stormakt som försöker bossa över deras land, riktigt mysko. rätt in i båda deras högsta satans torn så att det ploppar ut kostymnissar på löpande band och sedan tjoflöjt in i högkvarteren bara. och då känner jag lite såhär, jävligt tragiskt absolut. men sitt då fan inte och sänd dokumentärer som handlar om att någon viktig herre tyckte det var jobbigt att behöva sätta sej i en toppmodern säkerhetsbunker, när säkerhetsministerns jetplan därifrån flög fruktansvärt guppigt, att bush stirrade rakt fram i minst 10 sekunder på sin svindyra konst när han fick reda på vad som hänt eller ATT VITA HUSET KÄRRINGEN GLÖMDE STOPPA I LINSERNA NÄR HON UPPRÖRT SPRANG UT UR SIN SUPERSÄKRA MÅNGMILJONVILLA BLAND FBI-VAKTERNA.

ouuuuuuuh vilken tragedi. hur vore det att filma dom som faktiskt fick ta skiten för att bush hade ouppklarade business med terroristerna? att det handlade om dom 3000 pers som typ DOG? dumma jävlar.

eller man kanske skulle ha en hel dag då man sände dokumentärer om hur många kids som trampar på minor i Sudan? fast nä, det vore ju lite jobbigt, för det är ju 5400 om året. vilket vilken halvtaskig student som helst kan räkna ut att medan hela världen (utom kanske irak då) sörjer som galningar för att 3000 amerikaner blev bombade för 10 år sedan så har 54 000 små kottar redan hunnit kolat av i Sudan för längesen (och det bara av minor) men det ger alla blanka fan i. inte ens en fjuttig dokumentär om när sudans president petar i näsan kan man langa fram. schyssta bananer och enormt logiskt. NOT.

MVH
smått upprörd kvinna snart 20 år


YEEHAAAAAAAAAAAA.

YEHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, jag har gått för första gången på 24 dagar. jag är jesus på vattnet och annie på parketten samtidigt. sist jag gick var på sjukhuset iförd kärringpantalonger, knästrumpor och en tisha för personer som väger 90kg. efter diverse upphopp, varv runt stolen och övriga viktiga moves så knatade jag min sista marsch för 24 dagar sen, la mej på operationsbordet, bad dom höja musiken och dra av en fräckis för att några timmar senare vakna invalid, mumifierad och hög som ett hus.


lite statistik på vad som krävts för att nå till denna dag:

1 rysk doktor
5 färska ärr som jag i skrivande stund inte vågat kolla på
1 stycke sena från baksida lår som förvandlats till nytt korsband
x antal morfintabletter
1 paket mega-alvedon
14 orangea ganska goda piller
2 pack fryst is i fordal runt knät
10 sprutor
3 knäövningar en gång i timmen hela dagarna
2 träningspass om dagen
1 stödstrumpa (odrägligt ful)
3 besök hos sjukgymnasten
2500 kronor tröstshopping
x antal svordomar
2 lökiga bandage
och slutligen 1 par bedrövligt fula kryckor.och nyss bara flög fan i mej och jag släppte plastpinnarna i backen, drog händerna i luften och spatserade (läs. stapplade) mina första steg sedan dess. för 24 dagar sen så hade jag det värsta knä farbror vladislav någonsin hade skådat under hela sin karriär och nu ba IN YOUR FACE RUSSIA.

haha, shit vad jag är övertaggad nu. tjejen som nyss hade en gosedjurspingvin med på operationsbordet, svimmade medan två pers hjälpte henne på toa, låg och hyperventilerade under en keps när en stackars praktikant skulle lägga om bandaget och bölade som om det vore de sista sekundrarna ovanför jord varje dag det var sprutdags. och nog för att det är typ 8 månader rehabilitering kvar och att jag kommer få dras med det här måndagsexemplaret till knä resten av livet, men jävlar i lådan vad skönt det kan vara att bara sätta ena foten framför den andra ibland.

nu ska jag prova gå ner för trappen och kolla vad som händer. LIVING ON THE EDGE!

LIFE AS WE KNOW IT.

sovit till halv tolv
wordfeud
gamla repriser av top model
surfa runt
kinamat
och nu ska jag iväg och vakta ett litet grottmonster.
hade man bara kunnat gå så hade det inte varit så förjävligt att vara sjukskriven ändå.

DEAD MEN TELL NO TALES.

STATUS:
klockan är mitt i natten, min primetime på dygnet
det är nu 24 dagar kvar tills jag slutar vara tonåring,  
fortfarande obehagligt invalid,
första pillerfria dagen på 3 veckor,
jag lyssnar på mick jagger

för mer än ett år sen skulle jag säkert sitta ensam uppe och skriva något coolt (eller en engelska C uppsats som hade haft deadline för två timmar sen), men det var när jag var 18 bast och ägde världen. nu är jag 19 bast och äger världen. fast jag skriver inte ett piss. det kan bero på att jag oftast aldrig är ensam klockan strax över ett. antingen så sover jag inte ensam eller så är jag jävligt vaken men inte ett dugg ensam och uppsatserna, dom tog jag studenten ifrån. eller så beror det på att jag tyckte det mest blev en jobbig grej när jag blev tvungen att skaffa hemligt nummer. jag tyckte att min blogg var såg gammal och grisig ut men jag orkade inte göra något åt det, fast jag egentligen mer än gärna låter den se hur grisig ut som helst så länge den slipper vara vit och astråkig.

men om sanningen ska fram så sket jag i det. jag gjorde helt enkelt för mycket kul och gav blanka fan i att dokumentera det till omvärlden. sen läste jag en artikel i aftonbladet när jag borstade tänderna nyss, om en 40 åring som tog hand om sin dementa morsa fast morsan mentalt var hälften så gammal som henne själv (då snackar vi inte att morsan var 20 bast young and living the dream utan 20 svåra år och själsligt förvirrad)

därför hamnade jag här inatt.
jag kom på att även fast jag aldrig brytt mej om att någon läst allt satans strunt jag skriver och även fast jag tycker synd om er spånskallar som faktiskt gör det, så tänker jag fan inte sitta där i rullisen, dement och själsligt förvirrad medan mina knoddar tar hand om mej och låta dom tro att dom återupplever spillrorna av annie mellströms brutala ungdom.

hedanefter så är allt tillägnat till er: 
mina kids (adopterade som egentillverkade som kidnappade)
barnbarn (kul att ni finns, räkna med ett fett arv oavsett om ni sköter er eller inte)
tvivlande undersköterskor som tömmer min kateter
svärsöner/döttrar som vägrar komma och hälsa på (in your face)
underbetalda historiker
förbryllade forskare


det här är annie mellströms HÄRLIGT BRUTALA ungdom, young and living the dream. det är inte ett helt liv, det är en simpel blogg som ni kommer haja 50% av, men jag hoppas i alla fall att ni ler eller svär lite åt det. så nog fan är det lika bra att sparka igång lite action här på adressen igen. och kära annie, om du läser det här och skäms ögonen ur dej när du är 35, 85, 105 eller till och med imorgon bitti så hoppas jag i alla fall att du äger din egen värld.

anniemellstrom@gmail.com

Annie, 21, Yeeeha.


BEEN THERE DONE THAT GOT THE T-SHIRT.
Accept
AC/DC
Adept
Alice Cooper
Anthrax
Backyard Babies
Billion dollar babies
Black label society
Bullet
Bullet for my valentine
Danzing
Entombed
Foo Fighters
Graveyard
Hammerfall
Hardcore superstars
Helloween
Iggy and the stooges
Imperial State Electric
Iron Maiden
Johnossi
Judas Priest
Kansas
Mando diao
Mustasch
Mötley crue
Nicke Borg
Opeth
Ozzy Osbourne
Papa roach
Queens of the stone age
Rival sons
Rob Zombie
Sahara Hotnights
Saxon
Slayer
Sugarplum Fairy
The Cult
The Darkness
The Hellacopters
The Hives
The Scrags
Thin Lizzy
Volbeat
Whitesnake