CIVILIZE THE UNIVERSE.

11 september, 10 år sedan två plan bangade in i world trade center och det går dokumentärer hela dagen på alla kanaler. visst jättekonstigt att några skäggiga turbandudes vill bomba världens största stormakt som försöker bossa över deras land, riktigt mysko. rätt in i båda deras högsta satans torn så att det ploppar ut kostymnissar på löpande band och sedan tjoflöjt in i högkvarteren bara. och då känner jag lite såhär, jävligt tragiskt absolut. men sitt då fan inte och sänd dokumentärer som handlar om att någon viktig herre tyckte det var jobbigt att behöva sätta sej i en toppmodern säkerhetsbunker, när säkerhetsministerns jetplan därifrån flög fruktansvärt guppigt, att bush stirrade rakt fram i minst 10 sekunder på sin svindyra konst när han fick reda på vad som hänt eller ATT VITA HUSET KÄRRINGEN GLÖMDE STOPPA I LINSERNA NÄR HON UPPRÖRT SPRANG UT UR SIN SUPERSÄKRA MÅNGMILJONVILLA BLAND FBI-VAKTERNA.

ouuuuuuuh vilken tragedi. hur vore det att filma dom som faktiskt fick ta skiten för att bush hade ouppklarade business med terroristerna? att det handlade om dom 3000 pers som typ DOG? dumma jävlar.

eller man kanske skulle ha en hel dag då man sände dokumentärer om hur många kids som trampar på minor i Sudan? fast nä, det vore ju lite jobbigt, för det är ju 5400 om året. vilket vilken halvtaskig student som helst kan räkna ut att medan hela världen (utom kanske irak då) sörjer som galningar för att 3000 amerikaner blev bombade för 10 år sedan så har 54 000 små kottar redan hunnit kolat av i Sudan för längesen (och det bara av minor) men det ger alla blanka fan i. inte ens en fjuttig dokumentär om när sudans president petar i näsan kan man langa fram. schyssta bananer och enormt logiskt. NOT.

MVH
smått upprörd kvinna snart 20 år


Kommentarer
Postat av: pilliz

KLOKT!

2011-09-12 @ 12:26:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
anniemellstrom@gmail.com

Annie, 21, Yeeeha.


BEEN THERE DONE THAT GOT THE T-SHIRT.
Accept
AC/DC
Adept
Alice Cooper
Anthrax
Backyard Babies
Billion dollar babies
Black label society
Bullet
Bullet for my valentine
Danzing
Entombed
Foo Fighters
Graveyard
Hammerfall
Hardcore superstars
Helloween
Iggy and the stooges
Imperial State Electric
Iron Maiden
Johnossi
Judas Priest
Kansas
Mando diao
Mustasch
Mötley crue
Nicke Borg
Opeth
Ozzy Osbourne
Papa roach
Queens of the stone age
Rival sons
Rob Zombie
Sahara Hotnights
Saxon
Slayer
Sugarplum Fairy
The Cult
The Darkness
The Hellacopters
The Hives
The Scrags
Thin Lizzy
Volbeat
Whitesnake