DRAR EN KAM.

Hoj hooj! Jag lever, solen skiner, slash var på bandit imorse och det är lön imorgon. Här rullar det på. Gick upp rövtidigt imorse för att starta skattjakt och ösa paket över killen jag delar lägenhet med. Fem födelsedagsklappar och en ozzy-biljett och jag är världens bästa flickvän hela dagen. Tårtan som jag hade gömt i silverfolie ute på balkongen inatt mådde väl inte guld och dvärg-tanten som skulle kolla på vår lägenhet kom tjugo minuter för tidigt. Annars är det fint. Är så extremt uttråkad här på tåget (har slut på grejer att knäppa kort på och väntar på min tur på rumble) så det här var the last app om man säger så. På vägen dit fick vi i alla fall stanna mitt i skogen och plocka upp ryssar, noll spänning på hemfärden. Jag tog ledigt från jobbet idag för att dra upp till hälsingland och fixa balfrippa på lill g-son. Helt oförståeligt för allmänheten att jag gör balfrisyrer, mormor g-son utbrast att jag ju inte ens kunde kamma mej själv, (för ska sanningen fram så gör jag ju inte det heller) och jag har ingen aning om varför i helvete folk frågar mej, men det är väl mest att se glad ut och fläska på. Jag gör alltså lite vad som helst för ett glas cola och ett wienerbröd, tåls att göra en eftergranskning kanske.Nu är jag på väg hem och ska hinna förbi jobbet denna lediga dag och skaka hand med the almighty Sverigechefen of Carlings, så jag funderar starkt på att dra en kam dagen till ära. Sen har jag värsta grejen att berätta, men nu ska jag skutta av så hörshej.

PÅSKPARTAJ!


En utsökt tisdagskväll - man ligger och chillar efter en gourmet-måltid, det är tre asbra tvprogram på rad, boyfriendfritt och jävligt lugnt i stugan när grabbarna avancerat till livehockey istället för soffan kvällen till ära.

Vips dönar Davva in genom dörren runt elva, sjungandes MED EN ROSETT-KYCKLING PÅ PINNE! hahaha. Den ståtliga entrén innehöll givetvis generösa kärleksförklaringar åt sin kvinna ihop med kärleksgåvan, medan damen i fråga var upptagen med att dö av garv kärleksförklarade han sin kvinna över telefonen till någon som lyssnade istället. När personen på andra sidan luren tröttnade på att höra om hur fina påskpresenter hans underbara tjej fick och avslutade samtalet så satte han, som den lovemaster han är, på smäktande hits med Justin Bieber. Sen somnade han i soffan.

Jag har nyss smygit ner till tant Boye, ljudlöst som en ninja, och ställt tillbaka kycklingpinnen som David kidnappat från hennes balkong. Men innan jag kramar livet ur världens underbaraste charmör som ligger och snarkar med munne öppen och kläderna på, så vill även passa på att langa iväg ett stort tack till bartendergrabbarna på Läkerol arena som sponsrat detta event.


anniemellstrom@gmail.com

Annie, 21, Yeeeha.


BEEN THERE DONE THAT GOT THE T-SHIRT.
Accept
AC/DC
Adept
Alice Cooper
Anthrax
Backyard Babies
Billion dollar babies
Black label society
Bullet
Bullet for my valentine
Danzing
Entombed
Foo Fighters
Graveyard
Hammerfall
Hardcore superstars
Helloween
Iggy and the stooges
Imperial State Electric
Iron Maiden
Johnossi
Judas Priest
Kansas
Mando diao
Mustasch
Mötley crue
Nicke Borg
Opeth
Ozzy Osbourne
Papa roach
Queens of the stone age
Rival sons
Rob Zombie
Sahara Hotnights
Saxon
Slayer
Sugarplum Fairy
The Cult
The Darkness
The Hellacopters
The Hives
The Scrags
Thin Lizzy
Volbeat
Whitesnake