LONG TIME NO SEE.

 
 
Morsningkorsning.
 
Sedan vi hördes sist så jag fick jag en släng där i april någonstans och sa upp min lägenhet, dumpade min pojkvän, slutade mitt jobb, lämnade ifrån mej min iphone och tog min bäste vän i handen och gav mej ut på äventyr. Vi besteg världsarv och käkade hamster i Peru, surfade sönder näsor och svingade bägare på piratbarer i Nicaragua, dansade salsa på vita stränder och drack alldeles för mycket tequila på en paradisö i Mexico, levde rövare på 6th street och bodde med cowboys i Texas. Vi träffade ett grabbgäng som tog med oss på en helt bananas roadtrip längs hela Kaliforniens kust och till sist levde vi som prinsessor och brände cash likt maffiabossar i New York city. Sen kom vi hem och det har varit crazy, crazy nights och lördag hela sommaren.
 
Det är riktigt smärtsamt att dra ner några rader på den här tappra webbadressen. Kan bero på att jag har glömt bort hur man gör, kan också bero på att min brännblåsa på vänster pekfinger har sprakat lös nå djävulskt. Nu för tiden skriver jag mest mindre begåvade sms med sliriga fingrar efter midnatt, dock är dom jävligt fyndiga ibland (dom gånger när man ser vad det står) och har oftast ett logiskt budskap, det kan man inte ta ifrån dom.
 
I min hemliga svarta bok har jag också en hel del härliga skrifter. Skrivna på flygplan, flygplatser och i sängar med mosade myror på lakanen. Det är för det mesta filosofiska konversationer med mej själv angående potentiella ligg, hurvida tequila är satans påfund eller livets dryck, varför tanten till höger aldrig går på toa, djupa låttexter och några hackigt nerkletade tatueringsförslag som oftast ser ut som demonälgar. Nu är den där boken så hemlig att jag inte vet vart jag har lagt den. Tyvärr har jag inte några nya läckra demonälgar på gång, men jag ska nog leta på den ändå.
 
Livet är som sockervadd och gitarrsolon som aldrig tar slut. Men idag hade jag en såndär dag. En såndär dag då man vaknar med migrän, stänger av mobilen, somnar om till 15.35, vaknar och inser att det är dags att åka hem till mamma. Landar hos das päron, får i sej föda och lite mer kärlek än vad man var sugen på och kommer på att man fan behöver vara ifred på allvar.
 
Plötsligt sitter man på en brun trött häst i skogen med komplett skyddsmundering för att man är villig att prova lite vad som helst här i livet för att tänka efter för första gången på väldigt, väldigt länge. Jag tänkte på hur gott det verkligen kan vara att käka träd, vad man skulle göra om det kom en björn, om björnarna har pissat på majoriteten av alla blåbär, vart cowboysarna gör av snoppen när dom rider och sen sjöng jag Kenny Rogers, fast jag glömde texten så det blev mest stämningsfullt mummel. Inga livsavgörande beslut fattade på den ridturen, men nu har jag i alla fall provat på Lilliz högst rekomenderade metod och överlevt ett helt åk pålle för första gången sedan fitt-Rooster hopplade rätt in i ett träd med mej i Texas.
 
När jag kom hem vid elva gömde sej två av mina bästa kompisar i sängen och väntade på mej. Folk blir alltid lite nojiga när jag stänger av mobilen och när jag börjar prata om livet när dom väl fått tag på mej. Jag pratar inte om livet särskilt ofta förstår ni, så dom kände väl ett guldläge där och ville kräma ur mej lite vettigheter. Över några glas Oboy och lite för mycket falukorv så kom vi fram till att sommaren inte är slut förrän sista augusti. Vilket även betyder att jag kan fortsätta med mitt hejdundrande kaos och springa ifrån det verkliga livet i exakt 17 dagar till. Någonstans därefter kan verkligheten komma i kapp mej och det börjar bli brännas för livskris. Tills dess ska jag försöka att fundera på vad det verkliga livet faktiskt kan vara. Sen kom jag också fram till att jag har magiskt fina polare också. Men det kommer jag fram till alla dagar.
 
/A.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
anniemellstrom@gmail.com

Annie, 21, Yeeeha.


BEEN THERE DONE THAT GOT THE T-SHIRT.
Accept
AC/DC
Adept
Alice Cooper
Anthrax
Backyard Babies
Billion dollar babies
Black label society
Bullet
Bullet for my valentine
Danzing
Entombed
Foo Fighters
Graveyard
Hammerfall
Hardcore superstars
Helloween
Iggy and the stooges
Imperial State Electric
Iron Maiden
Johnossi
Judas Priest
Kansas
Mando diao
Mustasch
Mötley crue
Nicke Borg
Opeth
Ozzy Osbourne
Papa roach
Queens of the stone age
Rival sons
Rob Zombie
Sahara Hotnights
Saxon
Slayer
Sugarplum Fairy
The Cult
The Darkness
The Hellacopters
The Hives
The Scrags
Thin Lizzy
Volbeat
Whitesnake