AFRICA - BE AFRAID, BE VERY AFRAID.


dom här fyra hottiesarna plus hampus och hug (också rätt hotta) kommer att fly landet tillsammans.

YEEAAS PEOPLE, nu är jag hos faster och farbror.
03.05 kommer hampus med kombin sen bär det av mot arlanda.
08.05 lyfter planet och sen blir det åka av!


ska försöka hinna utföra lite slaggination innan dess så att jag är pigg och fullt livlig och kan irritera gamla chartertanter på planet. träffade en tant på stan som jag höll upp dörren för idag, hon gaggade om att jag var så väldigt oerhört söt. så nu är det krig, annie mot skrynkelgymmorna, ingen jävel ska kalla mej för SÖT.

med tanke på att väldigt många av mina nära och kära har hört av sej och är oroliga över att jag inte ska komma hem levande efter mitt utlandsbesök så tänkte jag skriva några lungnande rader

- jag är enligt papper en vuxen människa
- jag har en hel påse med apoteks prylar
- jag har 12 vänner på samma hotell
- jag kan säga "dra" på arabiska
- jag har pengar
- mamma har fyllt på min mobil med x antal hundralappar för att hon ska kunna ringa och kolla att jag lever varje dag.
- min vän linda ringde och var väldigt upprörd över att min impulsivitet skulle sätta mej i hemska faror. hon går omvårdnad och lyckades räkna upp exakt alla droger, så nu vet jag titeln på alla saker som jag inte ska testa.
- sen har jag fått en hel predikan av min far att alla araber kommer att se mej som ett byte
(väldigt discovery channel över dagens predikan), jag ska inte provocera och jag kommer inte att förändra världen den här veckan genom att ta ut mina aggressioner på onda araber så det är ingen idé att jag försöker. jag ska inte "störa" deras kultur och inte utmana ödet. sen ska jag vara förberedd på det värsta.

och om det skulle gå illa så tror jag faktiskt att någon fin försäkring säger att jag är värd cirkus 60.000 riksdaler som livlös (okej, ett över-gränsen-skämt, förlåt). MEN som ni hör, såå jävla illa kan det inte gå. jag har pass, biljett, converse och ett jävla fint sällskap. jag är så sjukt laddad, taggad och simpelt lycklig. sådär älskar hela världen, sjunger, vill lukta på blommor lycklig. kom ihåg att jag gillar er!

afrika, egypten, hurghada, triton hotell - NU KÖR VI.

YOU REALLY GOT ME.min mamma:
- jaa du är rätt söt och rar ibland du, förutom när du är förjävlig.

förutom att få den bittra sanningen av min mamma så har min dag varit väldigt kulturell. jag ritade döskallar på marknadsföringslektionen, var tre timmar i skolan och bara umgicks, glodde på en tavla, vandrade i gefles gamla stad och fikade världens godaste vaniljsemla på gamla lido med sara och lisa. TAKE NOTES! om det är någonting ni ska göra medan jag har flytt landet så är det det en filosofitur i gamla stan och en vaniljsemla på lido i glada filurers sällskap. fint som snus!

nu ska jag spendera kvalitetstid med min säng, förbanna mej över att inte ha packat och låta min ipod bli smällfet. snart är vi i solen, det jag mest av allt kommer sakna är min morgonrock och jag tror att jag lyssnar på deathmetal/vikingarock exakt just nu. läggdags förisatan!

IN IT FOR THE KILL.kan ju säga att om 36 timmar så har vi precis checkat in på terminal 5. jag har tjockt med saker som jag måste göra (exempelvis packa, eeerhm) innan dess, men jag är liksom så taggad och skuttig i kroppen att jag inte kan fokusera på något överhuvudtaget.

i skrivande stund så sitter jag på golvet i badrummet och bara laddar upp. ungefär som ett batteri som redan är färdigladdat för flera timmar sen. overloaded. jag ska dra till gymmet, bränna upp all energi och sansa mej så att det hinner hända lite vettigt innan avfärd.

sen ska jag diskutera med mina färdkamrater det där med "är åtta par skor verkligen för många?", "vad ska vi käka när vi blivit matförgiftade?", "funkar facebook i afrika?", "hur säger man jävla idiot på arabiska?", "hur mycket godis behöver man på arlanda?". frågorna är många, men som vanligt så är svaret alltid detsamma när man heter annie mellström:

KÖR LITE PÅ KÄNN, DET LÖSER SEJ!

LIFE HAS A FUNNY WAY SNEAKING UP ON YOU.

känslan av att testa nyklippta jeansshorts tillsammans med bikini och stråhatt är skapligt najs. adjöss långfillingar, karlsson på taket-hängslen, stickade halsdukar och raggisar, vamos a la playa and let's STEK!

DET MÅSTE KOMMA NÅGOT BRA UR ALLT.
jag kör bil så sjukligt oseriöst att jag tvekar på om jag vill åka med mej själv eller överleva min nittonårsdag.
- min mamma hade hunnit glömt bort hur jag körde sist och vågade låta mej övningsköra.

jag har legat i sängen och käkat någon slags vettig frukost klockan nio på kvällen framför sex and the city.
- det var i alla fall nyttig föda.

jag har lagt sex par shorts på mitt golv och jag är efter betänketid övertygad om att jag behöver minst tre par till.
- min resväska blir helt klart fylld utan problem.

smärtan i min vänstra arm är olidlig och i skick för att amputeras. spekulerar om inte spruttanten har förgiftat mej.
- jag är högerhänt.

jag har tagit det mogna beslutet och vågat tryckt ut en minneslapp på mitt banksaldo för första gången på hela månaden.
- krogbranschen går med vinst.

mina absoluta gamla favorit levi's med hål på knät har blivit besprutade med orange graffitisprej av en konstnär med samma namn som jag.
- det är ju fortfarande skitkul att spreja.

mitt öga har haft något redigt problemryck alldeles för länge för att man ska ha överseende och är lika irriterat som en gris med inlines.
- jag slipper matteprovet eftersom jag måste till optikern.

som jag försöker få fram här, det måste komma något bra ur allt. TJOOHO

BACK TO PROM 2010

08.00 - uppstigande ur sängen, status jävligt taggad men fördåligt skabbig
08.15 - låååång dusch, bli skinande ren och fresh n' tasty
08.45 - frulle som smakar smarrigt för kropp och sinne
09.15 - avgång
10.30 - hänga på salong lekri och firra balfrilla, makeup och paketet
14.00 - vara färdigt paket, bli hämtad av två vackra möer
lunch, pimpning och igångtaggning med sara och frajs.


15.00 - förfest med seven beautiful babes

lite babes intog malins place för uppställning och utställning med fördrink och hetsiga päron som skulle fota.


17.00 - åka limousine, korka upp skumpan, spela brudmusik, vara odräglig 
behöver man säga mer? jag ska köpa en limo när jag blir stor och ha party varje vecka, SÅ GALET JÄVLA SKOJ. gilla att kombinera lång bil, hög musik, skumpa och brudar alltså.


18.00 - befinna sej på engeltofta för mingel och fotografering
18.01 - REDO ATT BÖRJA ÖSA PÅ ALLVAR

jag vet inte riktigt vad som hände, skumpa, explosion av blixtrar och massa vackra människor på ett och samma ställe. det var bara att suck it in och njuta till max.middag, góa människor, trevliga tider och ös, ös, ös, ös och ös.03.25 - sover sött, stauts supernöjd, superslut och sönderöst.vad ska man säga liksom? jag har inte så mycket att säga. ni har ändå inte ens en aning om hur satans kul det var. jag hade alldeles för skoj för att skriva allt utan att svära så jävligt, och det skulle krävas en hel psalmbok innehållande 600 sånger med svärord som rimmar för att kunna få med hela faderullan som jag kallar min studentbal. men det jag faktiskt kan konstatera efter fredagen den 19 februari 2010 är följande:

- det spelar ingen roll hur extremt fin en klänning är, den lever bara en kväll.
- jag borde förbjudas att tala svenska efter skumpa. jisses.
- någon borde ha filmat hela kvällen.
- jag skulle inte visa den filmen för mina barnbarn.
- jag går i världens bästa skola med världens bästa folk
- jag skulle kunna göra det här om, om, om, om och om igen.

THAAAAANK YOOOOUUUU.

PS.

har kommit fram till att det faktiskt finns en rolig grej med OS. att man får frukost på sängen. det var allt. klart slut och inget mer med det.

TWINRIX NUMBER TWO MY ASS.
idag är det oerhört synd om mej. jag känner mej som ett lortigt barn direkt från gazaremsan som har fått armen bortsprängd av talibaner och som till på köpet så måste plugga och kan inte fokusera på sitt favoritprogram familjen annorlunda. fyfan alltså. nu är livet förpestat. jäkla ont gör det också. precis lika ont som när jag låg i fosterställning på britsen i femton minuter precis efter sticket och hamnade i trans och trodde att jag skulle bli ett med världssjälen. (visserligen så är en kvart personligt rekord för mej, vi brukar snacka det dubbla). hela armen är i koma och jag kan inte ens ta mej en kvällsdusch för att plåstret ser så äckligt ut. 

japp, jag är en mes. en riktigt klen pussy när det gäller sprutor. jag ville åka hem men min mor mutade mej med glass och varm choklad innan hon med våld överlämnade mej till den vitklädda tanten. fast om man tänker på att den ständiga smärtan och den traumatiska upplevelsen på sjukhuset för denna klena mes kommer att ta mesen till afrika och 30 grader varmt på fredag så ska man väl inte winea så jävligt. det kunde varit värre. jag kunde ha behövt tagit ett stick i fingret också. uuh.

A TO THE WESOME.

fan lugn nu folkmassan. JAG LEVER.

mår fint, men har liksom inte riktigt tid. balen var aaawweeesooome, finner inga ord (trodde aldrig att jag skule skriva den meningen). vill gå på bal dygnet runt med alla mina sektvänner. kommer en jäkla update om det senare kan jag lova, massa text och inihelskotta med pics. medan kan ni glo på kråkan i lördagens GD eller arbetarblad, det är annie mellström det.

igår var jag och mina dreads som jag fick med på köpet när jag köpte balfrillan, på kruugän i bollnäs. vi härjade med mina två wingmans och en liten rödtott. amanda jensen var på placet och så även en jäkla massa boys och övriga magisk-saft-påverkade. fin kväll som alltid. fin natt, fin morgon, fin förmiddag.

nu har jag brådis. jag ska ta en dusch och åka iväg och kramas.

hörs sen, lovar dyrt och heligt. hejpa! 

FRIDAY.08.00 - uppstigande ur sängen, status jävligt taggad men fördåligt skabbig
08.15 - låååång dusch, bli skinande ren och fresh n' tasty
08.45 - frulle som smakar smarrigt för kropp och sinne
09.15 - avgång
10.30 - hänga på salong lekri och firra balfrilla, makeup och paketet
14.00 - vara färdigt paket, bli hämtad av två vackra möer
15.00 - förfest med seven beautiful babes
17.00 - åka limousine, korka upp skumpan, spela brudmusik, vara odräglig
18.00 - befinna sej på engeltofta för mingel och fotografering
18.01 - REDO ATT BÖRJA ÖSA PÅ ALLVAR

middag, góa människor, trevliga tider och ös, ös, ös, ös och ös.

01.00 - stå på bordet och ösa
01.30 - hittar fickpluntan
01.31 - tömmer fickpluntan
01.43 - har jävligt kul och vill inte hem
02.20 - blir tvingad hem
02.22 - sitter i en gul folkabuss
03.12 - får inte av mej klänningen
03.14 - väcker mamma
03.20 - klänning av
03.25 - sover sött, stauts supernöjd, superslut och sönderöst.


nu vet ni hur jag fungerar tillsammans med planer, inget är spikat det mesta är jävligt skruvat. men ni kan nå mej på mobiltelefonen eller skicka en röksignal riktad åt söder. imorgon har jag alldeles, alldeles för roligt för att hänga här. men dock inte så roligt att jag spyr ner mormors antika päls har min mamma sagt.

ARE YOU KIDDING ME?

jisses, jag borde nog börja photoshopa mina pics. det ser ju vidrigt ut när man zoomar. OH STOP, för mycket verklighet liksom. hahaha, men glo ni bara. håll till godo.

jag tänkte se ljuv ut på balen imorgon, lite fint skimrande ögon, men vem fan försöker jag lura? jag är inte skapt på en fläck till en ljuv jävel. haha. så inte tänker jag lura mej själv, inte. det blir el classico - sotat, fast light prom special edition. låter som en god drink utan socker.

till sotat light prom edition så ska jag köra:

min underbara världsvackraste balklänning
rysk maffiapäls med touch of björne
graffiti skor
medeltidarustnings armband
catwalk frilla
fickplunta
stay-ups
läder
kuvertväska

det kommer att bli en kunglig kväll, det säger jag bara.

IBLAND GÖR MAN SAKER SOM MAN EGENTLIGEN INTE VILL.fyfan vad tragiskt. jag har klippt bort en del av mej själv, känner mej tom som en cocosboll med bara vitt fluff inuti. varje gång någon har sagt att mina stinkande band (som jag aldrig tagit av mej, nej) är äckliga så har jag accepterat min äcklighet. jag kunde gott vara äcklig för jag var glad också. tre fula tyggrejer som inte matchar till något är två superfina minnen och en kinesisk lyckopeng på armen, då kan man fan vara äcklig.

på bal kan man tydligen inte vara äcklig. då ska man vara cocosboll.

PUT YOUR HANDS UP.

det var roligt att fixa naglarna imorse. en och en halv timme behagligt pill på nagarna, sen utbrast hon att det var fem minuter kvar till tåget gick och började i panik föna mina nymålade naglar med en hårtork "du får köra lite överlack sen när du kommer hem då". sen försvann ändå hälften när jag satte på mej jackan, då blev det ännu mer panik och hon körde ner nagellacket i min ficka och sa "taa det här du annie, du får det av mej du" medan hon slängde på mej väskan, öppnade dörren och skickade iväg mej. hahaha. tyckte att det hela var rätt komiskt tills jag upptäckte att det var 13 minus ute och att jag inte kunde stänga jackan.

nu sitter jag här och har precis målat det fina småglittriga nagellacket jävligt svart. kom underfund med att jag såg femton år yngre ut och att det skärde sej mot min balklänning. 250 spänn åt helskotta kan många se det som, själv ser jag det som en halv femhundralapp för lite skoj i vardagen. skoj har ingen prisgräns.PS. måste bara yttra mej, fransk manikyr är tamejfan inte ballt någonstans. den dagen jag börjar digga sånt, då är jag antingen 45 eller skittråkig.

FOR SOMETHING, FOREVER AGO.

jäklar vad massa gammalt skit man får plats med på en dator. nu ska jag slagga. ten sharp ska jag vara och få naglarna fixade. jag vill ha disconaglar, hoppas att dom kan greja det. då skulle jag bli en glad skit.

tjings.

BIGGEST RIKSPUCKO EVER.

på gymmet där jag går så finns det två feta widescreens framför alla motionsmaskiner (typ löpband och sånt skit). ikväll hade något rikspucko satt på biggest loser, ett amerikansk tvprogram där sjuklig smällfeta personer ska plåga sej igenom ett bootcamp för att slutgiltigen se vem som gick ner mest och blev "biggest loser". och på den andra tvn så var det OS, jordens mest tränade idrottsmän som tävlar om vem som är allra bäst i världen, ni vet hur det går till.fattar inte riktigt det konceptet, men:

antagligen så springer många fortare när dom ser på biggest loser och får panikångest "fan, det får inte gå så illa att mitt fläsk ser ut som en tsunami när jag springer i slowmotion" eller så blir dom lite smått nöjda och skiter i att springa medan dom konstaterar "äh, men så jävla fet är ju inte jag, jag behöver nog inte ens gå på gym egentligen".

antagligen så springer många psykfort när dom tittar på OS med motivationen "kan dom så kan jag, kan dom så kan jag, KAN DOM SÅÅ KAN FAAAN JAAAAG" eller så lunkar dom fram och behöver föra en lång diskussion inombords för att komma överens med sej själv att "det gör ingenting att jag inte tjänar hundratusen kronor på min hobby och samtidigt är ruskigt välränad, jag har faktiskt ett lugnt och tryggt jobb på konsum där jag får lön varje månad och inte alls behöver åka störtlopp och ha nära döden upplevelser varje dag. jag är fattig, jag är småtjock, jag har ett tråkigt liv, men jag riskerar i alla fall inte att dö lika ofta" för att sedan få livskris och säga upp gymkortet.

själv sprang jag mina uppvärmingskilometrar, glodde in i väggen med ipoden i öronen och garvade åt killen brevid. han såg helt förjävla knäckt ut eftersom han glodde på båda programmen samtidigt och var tvungen att springa hysteriskt fort. ser vi han på OS om fyra år, då ska jag på mina bara knän slicka rent hela golvet på gymmet och finputsa det med en tandborste. sen ska jag skicka tandborsten i ett tackbrev till rikspuckot som valde program på gymmet den 17 februari 2010. snacka om att vilja knäcka så många själar som möjligt i en lokal.

YOU'RE NOT A FREAK UNTIL SOMEONE ELSE IS NORMAL.jag äter alltid glass ur glas. kom på det nu. jämt. jag har aldrig tänkt på att det skulle vara konstigt. men det kanske det är? det händer inte ens något när man söker på google. hjälp, jag kanske är ett riktigt jävla freak undercover som käkar inte käkar glass på tallrik?! ska käka lite mer nu för att känna efter hur konstig jag är.

until then så behöver jag lite råd från fänsen.
- GLASS I GLAS / GLASS PÅ TALLRIK?

IT'S CHINATOWN IN ANNIEVILLE.
hallå era gula små risplockare!

nu sitter väl ni hemma en tisdagkväll runt elva snåret och sliter ert hår spekulerandes över var den där annie har tagit vägen. då kan ju jag berätta att hon har då inte tagit någon väg alls. hon har intagt en stol och en oergonomisk position. jag studerar, jag pluggar, jag har glasögon. jag är chockad över mej själv. det här är sånt som man får piska fram. dock är det rätt frampiskat eftersom jag under två veckor endast har arbetat med överstrykning inom historia området, (men som ni kan skåda så går ju inte överstrykingen av för hackor heller, maaaaasterpiece).

förutom att jag är kunglig på överstrykning så har jag endast kommit fram till att jag aldrig i livet tänker utföra ett jävla medeltida skriftligt prov imorgon. JAG KAN INTE ENS LÄSA MINA EGNA ANTECKNINGAR. det kunde lika gärna vara morsekoder alltså. plus att jag får allvarliga kramper. frågan är ju hur min historielärare ska kunna tyda den skiten om jag själv inte ens kan det? har suttit i tjugo minuter och testat om det kanske är blindskrift istället för svenska. jag kommer att få tillbaks mitt prov stämplat IG med kommentaren "annie, du skulle försöka skriva OM det kinesiska inte PÅ kinesiska".

min handstil är som att åka störtlopp med rullator, vettigt i teorin, jävligt slirigt i praktiken. nu kommer alla över 20 bast att läsa detta och klaga på "dagens ungdom". men gör inte det, dagens ungdom är säkert jävligt begåvade på att texta. det är bara jag som är en totalt talanglös människa. nu är jag nästan arg. jag ska lägga argsintheten på is tills imorgon, då ska jag starta uppror om att man faktiskt kan använda moderna medel även fast man skriver om historiska saker. blir som första maj tåget, fast i februari och med en bitter deltagare. historia-fredde kommer vilja bränna den bittra deltagaren på psykisk bål innan kriget är över. (har rätt bra brandsystem i skolan, därför utesluts fysisk)

GOOD CHINA-SHIT TO KNOW:
- spåren från det första riset hittades 5000 år före kristus. tänk på det nästa gång du suger på ett riskorn, den lille krabaten har gener som är 7000 är gamla. taasty va?
- alla asiater är förmodligen gula eftersom att deras förfäder alla bodde vid gula floden (logiskt sett så måste alla indianer härstammar från röda havet och negrerna från svarta havet också).


nu ska jag fortsätta knapra riskaka och slurpa té, när jag väl studerar så gör jag det med inlevelse, håller på och skickar sms till min asiatiske vän också. jävla stämning här i stugan. tjing tjong.

FARSAN DIN VAR EN RIKTIG LURV.

tja gringos.

idag är det måndag. solen skiner, potatisgratäng till käk och min mattelärare påpekade att han är positivt överraskad över att jag höll mej vaken hela första lektionen (till och med på rasten). rätt tjusig dag. efter plugginationen ska jag dra mot salongen och köra en balfrilla. en vän till min hårguru har fått den äran och sist jag snackade med henne hade hon rätt vilda planer som hon entusiastisk förklarade. blir säkert galet och kanon, allt utom t-radition works for me.
här är syrrans stiliga balfrilla från forntida dagar. den snitsade jag ihop, det trodde ni inte va? ärligt talat så trodde inte jag det heller, men jag har lärt mej att jag faktiskt kan leka begåvad så länge jag får betalt.

HOW BIG IS YOUR HEART?

ska väl vara lite trevlig och nämna att det är alla hjärtans dag idag. jag köpte en kärleksgåva till mej själv. 210 kronor kostade den och bestod av en taxiresa fram och tillbaks till sörby för att hämta min väska. det var romantiskt. jag och chaffisen snackade om att man ska ha positiv inställning till saker här i livet. så jag skaffade mej en positiv inställning till att det närmsta date jag skulle komma på alla hjärtans dag var med en trettioårig taxichaufför som jag betalade 9,40/km för.

den enda kärleksgåva jag fått var från min syster. hon är i australien nu men hade tydligen förberett en överraskning. inte helt chockande var att gåvan bestod av en flaska seaman's shot. hon hade förmodligen känslan av att annie mellström skulle sitta i sin ensamhet vid köksbordet, svepa alkohol och vara bitter dagen till ära. men jag är inte bitter. jag tog mej ett glas mineralvatten, fyra passionsfrukter, lite ost&kex och slog mej ner framför tvn istället. 

hatar att vara glädjedödaren här, men det är bara en vanlig söndag. 14 februari är bara ett datum som någon hittade på. det händer inte fler mirakel än 14 augusti och allas hjärtan har antagligen samma hälsa som igår. behöver ni utse en speciell dag av 365 möjliga för att känna lite kärlek, japp, då tycker jag synd om er.

dricka seaman's kan jag lika gärna göra på fredag, älska världen kan jag lika gärna göra varje dag och kär, det kan jag bli när som helst. mitt hjärta finns lika mycket imorgon som idag. och det ska jag nu ringa och berätta för arselet som skickade hundra sms och saknade mej idag.

EVERYBODY LOVES A CHUBBY DUDE.

igår var det personalfest med min carlingsfamilj. det låter väldigt sofistikerat tycker jag, p-e-r-s-o-n-a-l-f-e-s-t. jag kände mej faktiskt rätt sofistikerad igår.

1. mitt umgänge var i snitt fem år äldre än mej.

2. jag åt snittar och satt nästan still på en hel förfest.

3. behövde inte visa leg på hela kvällen, SUCK THAT HEARTBREAKS 23ÅRSGRÄNS.

men sen tänkte jag efter..

1. på vägen till personalfesten så hoppade jag i snödrivor vid kristinaplan, anledningen var att hitta på en genväg, resultatet blev att komma fram dyngsur.

2. vi skulle ha knytkalas dvs att alla tar med lite käk var. någon skulle ta med paj, snittar, sallad, rökt ost, efterrätt osv. jag fick uppdraget att ta med chips, (tror inte mina kollegor litar på mina matlagningskunskaper).

3. mina kollegor hällde chokladsås i min öl, vilket jag märkte ungefär i botten. jag upptäckte senare att det var smaskigare att dricka öl tillsammans med grädde.

4. konceptet "earmuffs" uppfanns. varje gång något barnförbjudet skulle framföras så var man tvungen att skrika earmuffs innan så att någon kunde hinna hålla för öronen på ungen (japp, jag).

5. totalt antal personer i sällskapet: 6. antal vuxna som höll dödskoll på annie hela kvällen: 5.

6. två olika sällskap vid olika tillfällen ropade på mej inne på krogen eftersom dom hade bettat på hur gammal jag var. rätt märkligt men true story. jag fick höra allt från trettio (grovt full persons uttalande) till nitton bast och varje gång så svarade jag tolv och hånlog. mycket moget.

7. anledningen till att inga grabbar kom fram och shejkade med mej på krogen var för att jag hade tre pers och en chef i försvarsposition runt mej som mördade dom med blicken. "HÅLL KOLL PÅ ANNIE NU". jävligt praktiskt om man tänker efter. sen fick jag knuffa på en dryg grabb i randig tröja för att bevisa att jag kunde själv, då blev dom stolta.

8. jag behöver dansa lågt för att undvika att min mattelärare ska se mej. tyvärr råkade vi stöta på varandra och mitt försvarstal om "faktiskt på personalfest" kontrades med ett "ses på måndag annie, hehe".

9. att kontrollera så att taxichauffören kör med alkolås är nog bara sofistikerat dom tre första gångerna.

10. i en sofistikerad efterfest ingår nog inte playstation, OS och läggdags klockan 07.00 i södra bomhus med två grabbar.

mitt sofistikerade jag förlorade med 3-10. okej, jag ska inte ljuga. jag tyckte att det fick räcka med att skriva upp 10 osofistikerade grejer för mitt vuxna ego. jag är en rätt risig vuxen. men det gör ingenting alls. jag har ju massa världens bästa vuxna på jobbet som alltid lär mej allt dom kan. jag kan klappa dom på huvudet och säga att jag en vacker dag tack vare dom också kommer att bli världens bästa när jag blir gammal och mogen.
..även fast det är jävligt långt dit.


kollage gjort i paint. OBS, mycket själ bakom.

HEMLIGHETERNA BAKOM SPARKEN.jag är kass på att åka spark. jag var cool och åkte ner för en backe utan att bromsa, sen kom jag på att jag nog inte kunde bromsa även om jag ville. då blev det rätt spännande. men sen åkte jag rakt på en sten. farten försvann, så det löste sej tillslut. jag knatade själv i solskenet resten av vägen, kom underfund med att den där sparken fick mej att känna som en urtidsmänniska med rullator. jag blev tvungen att lösa mina problem.

jag lade till två polare till min sparkåkning den soliga lördagen,  vips så jävlar gick åkningen kung. jag har konstaterat att det är för att jag är invalid i högra benet, man åker liksom snett då. men om det står någon annan brevid och också åker snett, då blir det rakt. sen sätter man den tredje på, då blir det extra skoj. så nu måste jag ringa minst en vän varje gång jag ska ut med fordonet. 

och botemedlet mot att känna sej som en urtidsmänniska med rullator när man ska ut med sparken är att springa. då känns det som stegmaskinen på gymmet fast i 3D version. eller har ni någonsin sett en urtidsmänniska springa bakom rullatorn? don't think so.

dagens (eller gårdagens om man ska vara korrekt) predikan:
det kan aldrig bli ett bra problem förrän du har löst det. kom ihåg det.

GODMORGON, GOD MORGON.

mors gringos!

igår var det fredag och jag var hemma i mitt hus. trots att tvåsiffrigt (jisses) antal personer hörde av sej och undrade om jag skulle ut och vara farlig, sen kan man ju fråga sej om det verkligen är en positivt eller negativ pryl. men jag hade faktiskt riktigt cosy för mej själv. blev gymmet, sex and the city maraton, telefonkonversationer och en godispåse. tog en rejäl sovmorgon på det. nu tror ni, mina kära läsare, säkert att jag har gått och växt upp en smula. men jag är istället dubbelt så taggad inför kvällen och kommer förmodligen att bli dubbelt så farlig. personalfest som gäller. JIHAAAA. shake shake.

nu sitter jag för mej själv och är lite sunkig. man brukar ju vara det på morgonen ni vet. jag ska dra något gammalt över mej och kila till mai. hon måste gilla mej även fast jag är sunkig eftersom hon är min vän. jag ska dra med henne ut på en promenad i snön och solskenet, varesej hon vill det eller inte. om två veckor sitter vi på beachen i afrika, sånt lär ju firas.

ÅLDERDOMEN JAGAR MEJ.


alltså, det känns inte som att den här är min. det är bara något min mamma betalade förr som någon gav mej idag och som det står mitt namn på. det är kanske hur coolt som helst. 120 dagar sen står jag i vit klänning med gräsfläckar på ett lastbil med en flaska skumpa i ena handen, en visselpipa i andra och skriker som en jävla dåre med whiskyröst. champangeglaset i kristall har jag pajjat för längesen och sen kommer jag förmodligen spruta ut halva champangeflaskan över mina kära klasskamrater och skrika
"WET T-SHIRT TÄVLING". jag tror bestämt att jag börjar bli gammal.

efter jag har haft den där läderskärmen med massa förjävligt skojiga skrifter innuti på mej i 24 timmar, då är det dags att bli vuxen. varesej man vill det eller inte. jag tror att jag är nära en ålderskris nu. har haft nojja hela dagen. 120 dagar kvar - it's time to make the most of it.

SNEAKPEAK.


ladies and gentlemen, detta är en del av min balklänning. en mycket fin och viktig del. nästa vecka kan ni få skåda hela paketet. jäkla go grej det där paketet. precis och exakt som jag ville ha den. fredag 19 februari smäller det. hoohoohoo, stay tuned peps!

I LOVE MY SNEAKERS.

hallelulja. ska man frysa ihjäl så kan man lika gärna göra det vackert, synligt och med stoltheten tryckt på bröstet. levi's pjucksen hjärta minusgrader.

OJ.

jag kolade av idag. tjohopp från ingenstans så svimmade jag. twice. lite läskigt. ingen aning varför. men landade i alla fall mjukt. så det blir inte roligare än såhär idag. för jag ska sova nu.16 dagar kvar till egypten.

DO'S AND DON'TS.

har: bestigit en snöhög, gjort visitkort, ätit prinskorv, blivit spelberoende, hindrat min vän från att kasta äppelskruttar på familj med barnvagn, fikat världens marshmallowigaste varma choklad med mai och linnea på miss&mrs.

ska: äta upp maten, åka stå still i en timme medan min balklänning blir fulländad, gymma, ta en kvällspromenad, titta på sex and the city.

LIVSRAPPORT FRÅN ETT GOLV.

hohoooo, gillar min nya kamera. till och med mitt ärr på kinden syns, snacka om grovt najsiga mexapixelsprylar. gillar dock inte att ha glasögon. det är skittråkigt för man kan inte hoppa och göra kullerbyttor. men jag har ont i ögat så jag får offra min livlighet och se lite lugn och begåvad ut.

är tjockt med kreativ idag. förutom att knäppa mystiska närbilder och spreja allt jag ser (rätt taggad att spreja skogstokiga farsan nu, alltid undrat hur det är att ha en svart pappa) så har jag delat in mina "viktiga papper" i färgglada mappar, pimpat resväskan och håller på att hitta lite ny feng shui i mitt rum.

laddar in låtar på syrrans ipod nu, hon drar till australien inatt och blir borta i fem veckor. släkten har varit hit och firat det med fläskfilé och gräddtårta. så jag tyckte det kändes som en fair deal att fixa lite music till mitt eget kött och blod. skulle inte kunna leva med mej själv om hon blev uppkäkad av en krokodil och fortfarande var sur över att jag skitit att fixa ny musik åt henne i ett halvår. hoppas hon gillar iron maiden bara, hehe.

nu blir det dusch och sex and the city. fast inte samtidigt.

YOU AND ME.min nya kamera, canon ixus 100is miljoner super mega shit. liten, snygg, svart och jäkla bra. precis perfekt. hoppas den får ett långt och lyckligt liv och inte dör i en snöstorm som samme samsung. är säker på att vi kommer att ha skitskoj tillsammans. canon kanon heter den.

DIGGILO DIGGILEJ, ALLA TITTAR PÅ MEJ, NÄR JAG GÅR I MINA NYSPREEEEEJADE SKOOR.

jag har köpt svart grafittisprej. det ni ser ovan är ett par pjucks jag köpte i tyskland i ren bröllopspanik, använde tre gånger och insåg att det var tre gånger för mycket. jag har letat balskor i månader, internet är för sämst och gävle är dött. så jag ska skapa mej mina egna, knä-vänliga, ös-vänliga och förjävla special ska dom vara. men dom är inte färdiga än, vänta ni bara ska ni få se vilka vilda ideér jag ska utöva.

jag kom på att det var svinskojsigt att spreja saker. nu har jag letat på b.la fem lådor, en byrå och lite övrig skit och supersprejat. det luktar fan och hans moster i hela huset. pappa blev skogstokig för mitt förgiftade av familjen och hotade med att kasta ut skiten i snön. han förstår sej inte riktigt på kreativ konst.

just nu vill jag spreja hela världen. skulle faktiskt kunna spreja vad som helst. har sprejat mina händer och långkalsonger också, läste precis att det var lite farligt. men vad gör man inte för konsten. jag skulle kunna göra vad som helst för konsten, så länge jag fick spreja. JIHUUU. känner mej lite hög nu, lär pysa och öppna fönstret.

(ni kanske irriterar er på att jag skriver sprej, det gör jag också. men eftersom jag säger sprej och inte spRAY så känns det som falsk marknadsföring att låstas att det heter spray, så varsågod att irritera er)

EMBRACE THE AWESOMENESS.

[OBS. för att fatta coolheten med detta inlägg så måste ni ha sett småstadsliv. har ni inte sett småstadsliv, var god glo på alla klipp med det namnet på youtube.com innan ni läser]/saturday/
tror ni inte att man åker till hälsingland och betalar in sej på något jäkla tuppställe, sen får man se självaste KILLEN FRÅN SMÅSTADSLIV LIVE!!!!!!!!! det var väl chipset på moset. stånk-tommy, örjan, agneta, kenta - all in one, och helt på riktigt. det kändes som att man var på skansen och såg en apa för första gången. visst skulle man ha tagit autograf, men jag hade fullt upp med att skvimpa ut ölen och nästan pinka i brallan (det gjorde jag inte på skansen, eller möjligtvis det sistnämnda, kontakta min mor för detaljer).

för att citera småstadsliv - lätt värt en hundring, lätt!

I'M IN MIAMI BITCH.

.. or not. men gästrikland-hälsingland. inga sura miner för det här inte. det blir alltid vad man gör det till, no palms, no sun, no bikini, men varför göra det dåligt ändå liksom? följande gjorde annie M mellström:

- haft clownnäsa på slick
- slukat exotiskt käk
- vunnit tequila race
- älskat the crew
- lärt mej att inte sitta på axlar på dansgolvet när vakt ser
- slagit sex and the city rekord på en dag
- åkt (gått, svort och svettats bakom) spark
- invaderat hälsingland
- skrikit, vrålat och legat på golvet med singstar
- extraknäckt som bilradio
- avnjutit baileys
- prutat in 4 pers för 200 på tranan och avböjt
- varit på en annan fågelkrog
- blivit hissad av två skejtare
- hört "bad romance" 12 gånger
- dansat rysk folkdans med hälsingebor
- beställt en budweiser som inte finns
- lärt mej vad happymeal heter på maxiska
- betalat 40 spänn för en glass
- testat att det aldrig blir tråkigt att säga pegasus
- fått glass toppat med spott sprutat med sugrör rakt i fejjan
- vaknat upp 14.00 och upptäckt att jag inte var hemma
- ätit två kokta med bröd till frukost i en hockeyhall
- upptäckt att dom har hamburgerdressing på baguetterna i bollnäs
- upptäckt att dom förmodligen är dum i huvudet i bollnäs
- upptäckt att man inte ska säga det högt i bollnäs
- varit obeskrivligt sugen på kokt ägg
I GIVE YOU, MESSIAH.

21.55 kanal 5. raw comedy club, med MESSIAH HALLBERG. blev helt till mej när jag läste det i tidningen. han är så galet jävla rolig, det hör ni väl på namnet. björn gustavsson my ass, det här är grejer det. do not fucking miss it! ni vet inte vad ni missar, och om ni tänker missa det så klicka fan inte på länken. då blir ni bara besviken på er själva.

http://www.messiahhallberg.se/

check it out bara, hahaha. you have nooo idea!

hörs efter programmet. tar emot alla tackelser då.

TJOHEJSAN

godmorgon darlings. jag har nyss vaknat upp i hälsingland. klockan är 1400 militärtid och jag mår som en kung. fredagen var go, lördagen var go. jag gillar tvådagars. ni får en fin redovisning lite senare. nu ska jag njuta av mitt sällskap innan det bär iväg på fotboll och återigen ett party.

PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSS ERA LURVPÖSAR.

ps. hatar max.

JAG HAR BLIVIT LURAD.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah, ibland undrar man fan om det inte skulle vara najs att tänka för omväxlingens skull. drog till mediamarkt och skulle köpa kameran idag, jävligt effektiv och stensäker var jag. fint och fort gick det, tjopp tjopp på 5 minuter så var allt klappat. smidigt tänkte jag. sen kommer jag hem och ska skåda den på internet för att fatta alla funktioner och sen inser jag att jag har köpt samsung pl55 och inte samsung pl65?!?!?!??!  är dom STÖRD? hitta på lite namn med mer skillnad. vad sur jag blir. sen försöker man ringa till mediamarkt och fråga vad det är för jävla skillnad (vet alltså inte vilken av dom som är bäst, haha) och då SVARAR DOM INTE.

äepp, får fan tokryck. har lurat mej själv. som tur var så köpte jag den av en grabb som visste vem jag var, så jag får väl svälja min effektiva och stensäkra stolthet och knata in och göra nya affärer.

nu kommer min kamrat lilliz och hämtar mej om exakt 30 min och här sitter jag i gymkläder. men äh, inga bekymmer. nog fan lär man hinna bli tjockt med snygg på en halvtimme. ikväll blir det lyxmiddag hos roi, något med rödbetor tydligen. sen ska the crew in och göra slick osäkert. kommer bli en jävla kanonkväll.  Ö to the S!

mors.


för er som inte hänger med, this is ö to the s

TIME IS LIFE, LIFE IS TIME.

vilken jävla skitblogg det här har blivit. skulle tamejfan aldrig läsa den själv. schysst att ni är lite skönt korkade och supportar ändå. imorgon ska jag köpa kamera, sen kan ni räkna med att det blir kabom-najs här. ni kommer vilja slicka på skärmen för att den är så king. därför suger den nu, så att ni liksom ska få känna på den stora skillnaden.

eller så suger den för att jag har så mycket roligare prylar för mej än att hänga här. men det har jag ju ingen åtgärd för så vi skiter i att dra upp det.
följande 24 timmar ska jag hinna med: gym, skola, matteprov, "'ärenden" på stan, dra ut till valbo, snacka med chefen, köpa kamera, hem och sexa upp mej, sy en snabbis, laga käk hos linda, middag/preparty med brudarna, tåget mot staden och om exakt 24 timmar så står jag (alternativt ligger ner och breakdancear) på slicks dansgolv. det låter rimligt tycker jag. men sen tänker jag ju aldrig på hur lång tid sakerna tar. men som sann tidsoptimist så ska jag lära er en grej - tid är inte pengar, tid är liv. och liv har man ju gott om, eller hur?

see you when you see me.

FEBRUARY THIRD.PS.

tredje februari tvåtusensju.

var bara tvungen att skriva det. jag vill rita ett hjärta runt, men det går inte. egentligen ska det vara ett hjärta runt. tänk er det i skallen. det var tre år sedan, jag var femton år, en halv dec kortare, samma jeansstorlek som nu (i knooow, pinsamt dåligt av mej) och hade precis lärt mej laga nudlar. jag tror att den kvällen av sjärnor, snö och nudlar förändrade mitt liv. hade jag spolat tillbaks allt för tre år sedan exakt precis just nu så hade jag inte ändrat ett dugg, inte ens att det var svinkallt ute. det var precis som det skulle vara och det blev precis som det skulle bli. fan vad fort det har gått.

tre år och en evighet av mitt liv har gått sen dess. men den dagen jag inte kommer ihåg det här datumet då kan ni sätta en kula i min skalle och börja gräva, för då är jag en förbrukad jävel.

SWEET SWEET LOOOOOOOVE.

GAAAH, hallååå JAG LEVER!

sov tre och en halv timme inatt, är lite knäpp i kolan. varit i skolan en sväng, men skit i det. jag har skrapat fram brorsans elgura som kanske är FEEEEEEEETTNAJS, fender stratocaster squier. jag lirade in den i en förstärkare här hemma och bara ÖSTE som en psykpatient. låter skit och helvete men den är ju så jävla snygg och inlevelse är jävlar i mej mitt största kall här i livet. älskar den. uiiiiiiiiiiiii, fender is the shit. vi kommer att skapa kärlek tillsammans, det är en sak som är säker!UAAAAAAAAAAAAAH, MY BEAUTIFUL CREATURE!

har firat lindas 19årsdag ikväll med the crew (fan, älskar mitt crew, älskar älskar allihopa). jäkla gofisen är NITTON BAST, gammal och skrutten håller hon på att bli. men jag älskar henne djupt. idag blev det umgåsning, mysmode och saftkalas, på fredag blir det middag och utgång med starkare saft. allt med mitt ärade crew i fröken roininens kungliga ära. SÅ SKRIV EN KOMMENTAR OCH GRATTA ROI FÖRFAN!

nu har jag nyss dragit in en effektiv uppsats i praktisk marknadsföring. dax att krypa till kojs och köra igång en skiva, nämligen lånat en rosa skokartong av min brud kejrin. ska ha sex and the city party för mej själv halva natten. jiiiha.

inte tid med er nu. MORS

DU&JAG - I SOL, I REGN, I EN NEDPISSAD BASSÄNG.idag har jag och min livspartner jammat lite gitarr och ätit romantisk middag
(stuvade mackarowns och falukörv) för att sedan spendera kvalitetstid på ockelbo sim och friskvårdscenter. simma kärringsim, prata om livet, bubbla, ånga oss, göra situps på madrasserna, basta finsk sauna, diskutera programmet "familjen annorlunda", ansiktsmask, duscha, äta frukt och smörja ryggen, det är kvalitetstid.

jag tycker att det är väldigt praktiskt att min livspartner är av kvinnligt kön. det hade sänkt friden att stå och skrika mellan omklädningsrummen liksom, "LISA, ÄRE VARMT I BASTUN ELLE? SJÄLV HAR JAG EN STICKA I RÖVEN, SKA FRÅGA DAMEN BREVID OM HON VILL PILLA UR DEN. NÄ HON VILLE INTE. ÄH, DEN KANSKE KOMMER UT AV SEJ SJÄLV, KAN DU KOLLA DET SEN ELLE?  FAN, NU DUSCHAR JAG, SKA DU DUSCHA? JAG TAR MYCKET BALSAM". ni fattar, det är skitnajs att prata med varandra, men det är minst lika viktigt att bara göra saker tillsammans.

dagens predikan: skämten blir inte bara dubbelt så skojiga, utan det mesta är faktiskt roligare när man är två.

RANDOM SHIT YOU NEVER THOUGHT ABOUT.

BRAGO KEX - bra go kex, bra goda kex. jäkla tråkigt namn egentligen, inget spejsat med det.
ONOFF - kanske är jag enda människan i hela sverige, men fy satan vad lång tid det tog innan jag hajade att det är on off, alltså av och på.
DRESSMANN - stavas alltså med två stycken n. inget man tänker på förrän man glor noga på skylten (och vem gör det liksom). det är för att skiten är norskt såklart.
TOALETT - var det för att det var toasvårt förr i tiden. mycket möjligt. dass är ju inte kul. inte ett hål i golvet heller. mycket logiskt namn.
HUMAN & MÄNNISKA - huMAN, MÄNniska, behöver jag säga mer? inte undra på att kvinnor måste ha burka.
PANNKAKA - har ingenting med framsidan på skallen att göra, utan är en kaka (justde, inte mat - kaka) som görs i en stekpanna.
DUSCH - du usch, du måste duscha. du luktar usch, in i en DU-SCH. fräsigt va?
LÄGENHET - läget är hett, lägen - het. inte som i ett stort jäkla hus mitt ute i ingenting.
allt det där tog två minuter. det går in så sjukt mycket onödigheter i min skalle. men det är fasen skoj med onödiga grejer. vilket gör dom mindre onödiga eftersom skoj är nödvändigt, king och superlogiskt.

här är världens absolut bästa hemsida - http://www.onodiginformation.se

DET GÄLLER ATT LIGGA PÅ TOPP.

jag har haft matte d idag. under dessa fyra och en halv timme så räknade jag ut följande:

- 130 dagar kvar till studenten varav 89 skoldagar
- 18 veckor kvar till studenten från och med denna
- 6 veckor eller 47 dagar till studentkryssningen
- 3 veckor och 4 dagar till egypten
- 2 veckor och 4 dagar till studentbalen

sen skrev jag upp det i handen med bläckpenna och sov resten av tiden.

resultat: outvecklad smarthet inom ämnet, rikligt med skön sömn, nackspärr, bläck på många ställen men framför allt, ett konstaterande att man har mycket att se fram emot. (dock inte inom matematiken då det blir skapligt mycket att ta igen hemma inför det stora provet på fredag, men det gäller att leva i stunden mina vänner).


the ligga-på-topp-look, summer of '09.

USE YOUR IMAGINATION.

ledsen om jag inte har socialiserat med intranätet i helgen, men jag har inte varit själv en enda sekund (okej ska väl inte ljuga, väntade faktiskt på bussen med mej själv en gång). och då har jag inte ens hängt på krogen, denna ärade LÖNINGSHELG. jag har myst med en toffel. jag trodde inte aldrig att jag har eller hade någon sådan men toffelns syskon har tydligen utnämnt honom till det.

jag har förlorat på uno. familjen mau spelade åtta gånger för att jag skulle få vinna, men jag är sämst på uno. kraften är liksom inte med mej. jag har tittat på fotboll och hockey, film och morgonfrillor. ätit middag och haft allmän go family-time med the maus. jobbat, övningskört, terroriserat min syster med respektive och ökat statistiken med en semla. mest har jag myst med en sko. men sånt skiter ni väl i. film, mysa, sova, jobba, toffel, uno, tv, säng, käk - ni fattar. not a lot of action i consider to mention, so that's about it.i helgen lärde jag mej något sjukt. UNO - det är inte ett namn på en gubbe. det heter uno eftersom man säger uno när man ha ett kort kvar på slutet. uno är spanska och betyder ett. jag har läst spanska i tre år, jag lärde mej spelet uno när jag gick på dagis, men jag har aldrig kopplat. erkänn, det plingade inte till förrän nu för er också va?
anniemellstrom@gmail.com

Annie, 21, Yeeeha.


BEEN THERE DONE THAT GOT THE T-SHIRT.
Accept
AC/DC
Adept
Alice Cooper
Anthrax
Backyard Babies
Billion dollar babies
Black label society
Bullet
Bullet for my valentine
Danzing
Entombed
Foo Fighters
Graveyard
Hammerfall
Hardcore superstars
Helloween
Iggy and the stooges
Imperial State Electric
Iron Maiden
Johnossi
Judas Priest
Kansas
Mando diao
Mustasch
Mötley crue
Nicke Borg
Opeth
Ozzy Osbourne
Papa roach
Queens of the stone age
Rival sons
Rob Zombie
Sahara Hotnights
Saxon
Slayer
Sugarplum Fairy
The Cult
The Darkness
The Hellacopters
The Hives
The Scrags
Thin Lizzy
Volbeat
Whitesnake