I USED TO BE SUCH A SWEET SWEET THING UNTIL THEY GOT A HOLD OF ME.

jag har världens bästa jobb. rullar runt en random helg sen knallar basisten i billion dollar babies in, köper badbrallor och signar puss&kram-kvitto åt annie "fjortonårig groupie med ståtrosa" mellström och lovar att komma in med nya albumet. min svaga punkt här i livet är kajalkillar med svart hår, tatueringar, bar överkropp och gura. vad fan gör man när man får ett jävligt fint exemplar serverat på en söndagseftermiddag? mjaa, man ger dom blicken och ler, sen får man samma härligheter tillbaks, ljuvlig musik spelas i öronen och dagen är gjord. life's good my friends, life's good.klicka in och lyssna på nya singeln, bra skit - www.billiondollarbabies.nu

SOMEONE'S GOT A HOLD OF THE SPADES.
tja strangers.

it's been a while. stört att det finns några trista själar som fortfarande hänger kvar här om dagarna, det är ju liksom ingen hemma som ni kanske har förstått. den där annie är ute och glider runt förstår ni, flowar, rullar och bara är i någon fräsig liten efter-student-innan-livet-värld. jobbar lite, fiestar lite, hänger lite, sover lite, steker lite och sen går jag in och kollar facebook. fast jag tror att det här är livet, i alla fall mitt. life on a stick som man skulle säga in english.

galet vad ni har missat, galet vad ni aldrig kommer att få reda på något och galet var härligt det är att leva.

yeapp fäns, jag är medveten om att jag indirekt har lovat att det ska bli lite mer action på den här internetaddressen men ni får ta vad ni får helt enkelt. vi har hela livet på oss att ta igen förlorade, halvt dyslektiska inlägg fyllda med svordomar och foton med oförklarliga motiv. det är som det är och det blir som det blir. har skaffat mej en ny minikompis som jag försöker samarbeta med, det går sämst. datorjäveln är vit och skitseg och eftersom jag gillar svart och fort så ska vi åka på teambuilding för att skaffa fram någon slags kompromissande vänskap.

det blir kanon det här, det blir det alltid. ni vet ju hur jag brukar predika: kör lite på känn, det löser sej. klart det inte är något undantag för bloggen inte! hörs strax dudes, det lovar jag direkt.
anniemellstrom@gmail.com

Annie, 21, Yeeeha.


BEEN THERE DONE THAT GOT THE T-SHIRT.
Accept
AC/DC
Adept
Alice Cooper
Anthrax
Backyard Babies
Billion dollar babies
Black label society
Bullet
Bullet for my valentine
Danzing
Entombed
Foo Fighters
Graveyard
Hammerfall
Hardcore superstars
Helloween
Iggy and the stooges
Imperial State Electric
Iron Maiden
Johnossi
Judas Priest
Kansas
Mando diao
Mustasch
Mötley crue
Nicke Borg
Opeth
Ozzy Osbourne
Papa roach
Queens of the stone age
Rival sons
Rob Zombie
Sahara Hotnights
Saxon
Slayer
Sugarplum Fairy
The Cult
The Darkness
The Hellacopters
The Hives
The Scrags
Thin Lizzy
Volbeat
Whitesnake