LIVING AFTER MIDNIGHT.

tjabba.

nu var det cirkus 12 dagar sen jag lovade lite action, så jag tänkte bara knalla in och uppdatera mitt löfte. ska se till att någon gång vara ensam vid en dator och ha lite tid och tråkigt, då ska folket få se på satan och hans moster.

i skrivande stund ligger jag redo för inslaggning med susande öron. jag har ledsamt men tillfälligt plockat ut mina earrings som jag haft halva livet, så nu har jag nio fladdrande hål. mina nio fladdrande hål behöver sömn eftersom dom ska lunka runwayshow i högklackat tillsammans med mitt halva korsband imorgon (ni förstår standarden på modevisningarna jag hamnar på). men det blir asgrymt smink och fett med hår så inte en kotte kommer veta vilken cooling som gömmer sej där bakom, make up store kan sina grejer dom. samtidigt ska man väl unna gefles anrikaste nattklubb lite balla kvällar någongång och besitta lokalen med sitt kött och blod, undercovered or not.

hoppas ni inte sitter med allt för rödsprängda ögonvitor efter detta känslosamma inlägg. fred, backyard babies och whiskey tills vi åter ses!OBS! osponsrad smygreklam.

THE SHORTCUTS.

det kommer hända något nytt och ascoolt här hyfsat snart. jag är laddad, det borde världen också vara. men inget händer imorgon, för då ska jag ha annie-dag.

hasta la vista.

HAPPY 30th SEPTEMBER.
strössel, marsipan, kiwi, vit choklad och annie med slimegröna bokstäver, jo jag tackar jag vilken pangtårta. mina grändpärents, syrran med boyfriend, mami&papi och lite homegirls har varit här idag och avnjutit denna magnifika skapelse tillsammans med övriga kalas-läckerheter. dom gav mej vackra gåvor och blev i sin tur mätta i magen. annars så har jag förutom att kalasat svarat på ett par hundra mysiga logginlägg på facebook och det var ungefär vad jag har gjort idag. så nu är jag 19 år varesej jag vill det eller inte, för facebook ljuger aldrig (och om facebook faktiskt hade ljugit så betraktas jag ju redan officiellt som 19 bananer för skapligt massa hundra människor, så det är kört).

men eftersom att mina födelsedagar är lite inspirerade av den muslimska uppfinningen Eid al-Fitr (efter en lång period av väntan så gör man inget annat än äter, dricker och får gåvor) så tar det liksom inte slut vid den 30 september förstår ni. jag måste vara utvilad då det imorgon är det dags för etapp nummer två, utsökt trerätters dammiddag och partytime så dra på trissor vad resten av gävleborg ska önska att ni höll er inne.

dags dra några tjocka stockar så höres vi. tjenis!
anniemellstrom@gmail.com

Annie, 21, Yeeeha.


BEEN THERE DONE THAT GOT THE T-SHIRT.
Accept
AC/DC
Adept
Alice Cooper
Anthrax
Backyard Babies
Billion dollar babies
Black label society
Bullet
Bullet for my valentine
Danzing
Entombed
Foo Fighters
Graveyard
Hammerfall
Hardcore superstars
Helloween
Iggy and the stooges
Imperial State Electric
Iron Maiden
Johnossi
Judas Priest
Kansas
Mando diao
Mustasch
Mötley crue
Nicke Borg
Opeth
Ozzy Osbourne
Papa roach
Queens of the stone age
Rival sons
Rob Zombie
Sahara Hotnights
Saxon
Slayer
Sugarplum Fairy
The Cult
The Darkness
The Hellacopters
The Hives
The Scrags
Thin Lizzy
Volbeat
Whitesnake