REST IN LEVI´S.

 
 
 
 
Sen sist har jag: blivit full på glögg, nästan suttit still ett helt jeansmöte, blivit torsk på quizkampen (möt mej - bäverulf), jobbat, jobbat, jobbat, käkat Lilliz magnifika kyckling, åkt buss bara för att lyssna på musik, kramat på lil roi som kommit hem från Mexico, fått en ny BH-storlek, hängt i Maddis nya lägga, smakat sockervadds bubbelgum, bestämt mej för att dra till Idre med ett härligt gang över nyår och fått tag på mina drömjeans (som jag sökt land och rike runt efter i 3-4 år men som låg i fias garderob) och är komplett överlycklig trots att dom är tre storlekar för stora.

DET BÖRJAR BRÄNNAS..

Kom hem efter jobbet, döhungrig, kokar spagetti, ska hälla av det i durkslaget, håller durkslaget över foten. Blir paralyserad, får panik, kastar allt, rycker av strumpan, kutar in på toa, slänger upp foten i handfatet (även att duschen är precis bredvid, men jag använder handfatet) och står i en alldeles för gymnastisk position för min egen förmåga, spolar dökallt, ser mej om efter mobilen (MAMMA-SOS), tror att det börjar kännas lugnt och går för att hämta mobilen. Hinner ut ur badrummet innan jag inser att jag kommer avlida vilken sekund som helst av pure pain, kutar tillbaka och kastar upp den i handfatet (duschen har fortfarande inte flyttat på sej, men jag använder handfatet)
 
HELVETE. Förstår ni vilken jävla smärta? Det är som att en ginger skulle kräma in sej i kokosolja och pressa solariumet i 20 timmar med nya rör och sen smacka på med syra.
 
Resten av kvällen låg jag med foten i en kastrull (ironi) med kallt vatten och åt spagettin (ironi). Efter tre timmar med foten i en kastrull kan man ju konstatera att man haft roligare. Beslutade att dra över lite magisk aloe vera och slagga bort eländet, men då höll foten på att fräta sönder och jag behövde ringa mamma av smärta igen. Så det fick lösas med att veva runt ett gäng blöta handdukar, snurra fast det med bandage och dunka i sej värktabletter tills man nästan svävade ur sängen.
 
Jag har trots alla odds tagit mej igenom ett 10-20 jobbpass med skor på fötterna och för att ta mej ur detta trauma har jag gått en snabb kvällskurs i att hälla spagetti i durkslaget. Fan ta mej om jag misslyckas igen. Imorgon blir det potatis!
 

SURPRISE!

HOJ HOJ!

 

Har inte kunnat gjort minsta väsen ut i cyperspace sedan i onsdags dels för att jag var rätt säkert på att försäga mej och sen givetvis för att jag bara har haft tid att vara sjukt exhalterad över att LILLIZ ÄR HEMMAAAAAA! THAAANK YOU CANADA! Det har varit dödshemligt eftersom hon kom hem cirkus två månader innan planerat och körde värsta surprisen ikväll när hennes brorsa kom hem från Stockholm och skulle ha sitt första gig med Rocket Overdrive. Bra face på han när Lilliz knata in genom dörren. Det blev en riktig myskväll på CC-puben med en bärs och lite hysteriskt rockadoodle-stamp-i-takt.

 

Nu lär jag slagga, heldagar hela helgen, långa nätter och ett 6pack redbull i kylen (försöker dra ner på colan) (alltså coca cola inte annan cola) (fan, töntigt med dubbelparentes). Värt att nämnas är också att jag har lagat fiskpinnar för första gången i mitt liv idag. Det är fan inte gott. Inte ens om man sväljer fort med mjölk. Men och andra sidan så är det billigt och säkert jävligt nyttigt eftersom att det smakar skit. 

 

Över och ut.

 

WE'VE GOT SOME CATCHING UP TO DO.

SWEDEN ROCK 2011
 
Så jävla mycket fräsigt som ännu inte är dokumenterat till eftervärlden. Men det ska det bli ändring på! Frågan är ju.....vart ska vi börja?

BLOODSHOT EYES.

 
Tjotjenamittbena!
 
Idag vaknade jag upp runt 12.30 och tänkte spendera min lediga dag som jag gillar att spendera mina lediga dagar - ligga naken i soffan, äta smörgåsgurka med händerna och avnjuta repriser som jag redan sett minst 1 gång i repris. Men då ringde Maddi och berättade att vi skulle se nya Twilight. Vilket inte bara betydde att vi skulle sitta omringade av 15åriga (de flesta kids var lätt yngre men nu censurerar jag dem eftersom det är 15årsgräns på filmen) megafans som inte fått vara vakna inatt och sett premiären utan spurtat dit efter skolan, utan det betydde också jag kunde stryka en grej på min oskrivna bucket list..
 
  • Gå på bio mitt på dagen - CHECK
Twilight var väl skoj.. För att vara en vampyrfilm utan blod. En tjej som blir kär i en blek dude i high school, skiter i allt och blir vampyr istället. Gifter in sej med en släkt som bor isolerade i en koja i skogen och hånglar runt med killen en halv gång och pluppar ut en monsterunge. Inte konstigt att hon alltid ser så ruggigt deppig ut. Kul att leva i evigheternas evighet när man tagit dom besluten. Hur som helst så är det ju alltid kul med fantasy, för hur risigt det än ser ut att sluta så är det alltid någon magisk kraft som man aldrig hört talas om som dyker upp och allt bara löser sej. Tjoffpoff.
 
På kvällen drog jag på min Mindfulnesskurs, lagade marockanskt och läste om Zlatan på Facebook.
Curry curry hej.

PARTY LIKE A ROCKSTAR, LIVE LIKE A PIRATE.


HEJHOPP. Jag tänker börja blogga igen. Sug på den.
 
 
 
anniemellstrom@gmail.com

Annie, 21, Yeeeha.


BEEN THERE DONE THAT GOT THE T-SHIRT.
Accept
AC/DC
Adept
Alice Cooper
Anthrax
Backyard Babies
Billion dollar babies
Black label society
Bullet
Bullet for my valentine
Danzing
Entombed
Foo Fighters
Graveyard
Hammerfall
Hardcore superstars
Helloween
Iggy and the stooges
Imperial State Electric
Iron Maiden
Johnossi
Judas Priest
Kansas
Mando diao
Mustasch
Mötley crue
Nicke Borg
Opeth
Ozzy Osbourne
Papa roach
Queens of the stone age
Rival sons
Rob Zombie
Sahara Hotnights
Saxon
Slayer
Sugarplum Fairy
The Cult
The Darkness
The Hellacopters
The Hives
The Scrags
Thin Lizzy
Volbeat
Whitesnake