DET BÖRJAR BRÄNNAS..

Kom hem efter jobbet, döhungrig, kokar spagetti, ska hälla av det i durkslaget, håller durkslaget över foten. Blir paralyserad, får panik, kastar allt, rycker av strumpan, kutar in på toa, slänger upp foten i handfatet (även att duschen är precis bredvid, men jag använder handfatet) och står i en alldeles för gymnastisk position för min egen förmåga, spolar dökallt, ser mej om efter mobilen (MAMMA-SOS), tror att det börjar kännas lugnt och går för att hämta mobilen. Hinner ut ur badrummet innan jag inser att jag kommer avlida vilken sekund som helst av pure pain, kutar tillbaka och kastar upp den i handfatet (duschen har fortfarande inte flyttat på sej, men jag använder handfatet)
 
HELVETE. Förstår ni vilken jävla smärta? Det är som att en ginger skulle kräma in sej i kokosolja och pressa solariumet i 20 timmar med nya rör och sen smacka på med syra.
 
Resten av kvällen låg jag med foten i en kastrull (ironi) med kallt vatten och åt spagettin (ironi). Efter tre timmar med foten i en kastrull kan man ju konstatera att man haft roligare. Beslutade att dra över lite magisk aloe vera och slagga bort eländet, men då höll foten på att fräta sönder och jag behövde ringa mamma av smärta igen. Så det fick lösas med att veva runt ett gäng blöta handdukar, snurra fast det med bandage och dunka i sej värktabletter tills man nästan svävade ur sängen.
 
Jag har trots alla odds tagit mej igenom ett 10-20 jobbpass med skor på fötterna och för att ta mej ur detta trauma har jag gått en snabb kvällskurs i att hälla spagetti i durkslaget. Fan ta mej om jag misslyckas igen. Imorgon blir det potatis!
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
anniemellstrom@gmail.com

Annie, 21, Yeeeha.


BEEN THERE DONE THAT GOT THE T-SHIRT.
Accept
AC/DC
Adept
Alice Cooper
Anthrax
Backyard Babies
Billion dollar babies
Black label society
Bullet
Bullet for my valentine
Danzing
Entombed
Foo Fighters
Graveyard
Hammerfall
Hardcore superstars
Helloween
Iggy and the stooges
Imperial State Electric
Iron Maiden
Johnossi
Judas Priest
Kansas
Mando diao
Mustasch
Mötley crue
Nicke Borg
Opeth
Ozzy Osbourne
Papa roach
Queens of the stone age
Rival sons
Rob Zombie
Sahara Hotnights
Saxon
Slayer
Sugarplum Fairy
The Cult
The Darkness
The Hellacopters
The Hives
The Scrags
Thin Lizzy
Volbeat
Whitesnake